8. marraskuuta 2014

Mä vaan haluun kertoo sen et sua ajattelen


Robin - Paperilennokki

Mun viikko on taas sujunut melko tylsästi. Muhun iski taas nuha, joten en päässy tallillekaan. Säät ovat olleet jo kylmempiä ja perjantaiaamuna oli jo noin 4cm lunta maassa. Olikin muuten mahtavaa polkea silloin koululle, kun vain puolet matkasta oli aurattu. Toivottavasti tämä lumi nyt pysyisi, mutta sääennusteiden mukaan ensi viikolla pitäisi olla plussa-asteita. 

Eilen olin kylällä parin kaverin kanssa. Ostin Seppälästä vähän yli 12€ maksavan mustan neuletakin. Oon haaveillut sellaista jo kauan ja nyt vihdoinkin sain aikaan ostettua kyseisen neuleen. Lisäksi ostin tottakai karkkia. Eilen tuli kyllä naurettua vatsalihakset kipeiksikin, että hauskaa ainakin oli!

9 kommenttia:

  1. Meillekin satoi eilen ensilumi ja sitä tuli melko paljon :) Tänään päästään sitten kokeilemaan pitkästä aikaa hiihtoratsastusta! Mutta jälleen kerran todella hienoja ja ihanan talvisia kuvia!
    http://pysteliina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii hiihtoratsastuskin on olemassa :D Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia jälleenkerran! Täälläki on maassa nyt jotakin valkoista :D meilläkin on aina niin hauskat viikonloput että kun menee kouluun nii ei jaksa enää ollenkaan nauraa! Cx

    VastaaPoista
  3. Mustakin kuvat tosi hienoja! Miten oot muuten saanu ton biisin tohon postauksen alkuun tollai? Onks siihen joku koodailu juttu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/12/uuden-valkoisen-youtube-palkin-tekeminen.html <- Tuola on melko selvät ohjeet, toivottavasti auttaa :D

      Poista
  4. omfg nää kuvat on ihania! ;_; ♥

    VastaaPoista