27. huhtikuuta 2015

Heittäydy täysii siihen mikä on tärkee

Robin - Kipinän hetki ft. Elastinen
Viime viikolla tapahtui vaikka mitä mahtavaa! Mulla oli TET-viikko, joten lähdin joka aamu jo kahdeksalta "töihin". Mun TET-paikka oli oikeastaan ihan kiva, vaikka lähinnä vaan siivoilin. Sain suunnitella itselleni mukin, jonka painoin valmiiksi itse. Kyllä nyt kelpaa juoda kaakaota!
Tiistaina mulla oli kuvataidekoulu ja siellä kuvattiin saippuakuplia, vesi-ilmapalloja ja veteen leviävää mustetta. Inspiroiduttiin kaverini kanssa ja kuvattiin vielä illalla vapaa-ajallakin saippuakuplia. Sain napattua muutamia ihan kivankin näköisiä kuvia. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa kavereita muuallakin kuin koulussa tai tallilla.
Keskiviikkona olinkin Montulla ja torstaina oli ratsastustunti. Tunnilla katsottiin tarkemmin istuntaa ja seuraavana päivänä mun istuinluut olikin hiukan kipeänä! Voin siis sanoa, että oikeasti työskentelin tunnilla. Se tuotti tulosta, koska sain Ahaa-elämyksen pitkästä aikaa. Tajusin vihdoin, kuinka mä saan istuttua laukassa siistimmin. Laukka on mulle "pahin" askellaji, joten mulle tuli tunnista todella hyvä fiilis. Perjantaina olin myös tallilla, mutta tällä kertaa ratsastus ei sujunut niin hyvin kuin tunnilla, mutta eihän sen aina tarvitsekaan. Tulin perjantaina pyörällä kotiin tallilta. Vuoden ensimmäinen tallipyörämatka suoritettu!
TET-viikolla tehtiin mukia ⎪ Pyörällä kotiin ⎪ Ekaa kertaa maastossa tänä vuonna ⎪ Ihastuin tuon väriin
Oletteko te kuvanneet saippuakuplia?

16 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hienoja kuvia! Mäkin oon suunnitellut saippuakuplien kuvaamista, mutta en oo käytännössä vielä ehtinyt ideaa toteuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sähän olitkin nopea kommentoimaan! :D Kannattaa joskus koittaa :)

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia! :) Nyt kun on järkkäri niin pitäisi kyllä koittaa kuvailla saippuakuplia ja muita "arjen pieniä" juttuja :)

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :3 Järkkärillä on kyllä huimasti kivempi kuvata kuin digikameralla :D

   Poista
 3. Mielettömän upeita kuvia! :) Mä en ole pitkään aikaan käynyt kuvailemassa mitään ja kamera on pääosin ollut vain tallilla mukana, vois joku päivä mennä kuvailemaan luontokuviakin! Nuo saippuakuplakuvat olivat tosi kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella :3 Toi on kyllä tosiaan aikaa vievää puuhaa :D Vain noin 8 kuvaa 30:nestä oli onnistuneita, jos sitäkään :D

   Poista
 4. Wau! Tosi upeita kuvia! En ole itse kokeillut saippuakuplien kuvausta, mutta jos ne kerta noin upeilta näyttävät, pitänee kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Suosittelen kyllä, hauskaa puuhaa noiden kuvaaminen! :D

   Poista
 5. Todella kiva postaus ja älyttömän hienoja kuvia! Olen kyllä kuvannut saippuakuplia, mutta ne kuvat eivät ole tainneet olla esillä blogini puolella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina! :) Olisi kyllä kiva nähdä sunkin ottamia saippuakuplakuvia :)

   Poista
 6. Kivoja kuvia!:) itse olen joskus kuvannut saippuakuplia, mutta kuvat ovat hävinneet jonnekkin joten pitää ottaa uusiksi joskus:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Voi harmi, näitä on aina kiva katsella :D

   Poista
 7. KIva postaus! Mäkin oon kuvannu saippuakuplia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :D Niiden kuvaaminenonki hankalaa, mutta hauskaa puuhaa! :D

   Poista