10. toukokuuta 2015

Ahkera shoppailija


Eilen(lauantaina) olin Seinäjoella shoppailemassa ja etsimässä rippimekkoa. En oo varmaan ikinä kävellyt Seinäjoen shoppailureissuilla niin paljoa! Ostoksiakin kertyi ihan kiitettävä määrä. Ensimmäisenä käytiin H&M:llä, josta mukaan tarttui oranssit shortsit 9.99€, lila T-paita 4.99€ ja leopardikuviollinen "verkkohuppari" 19.99€. Kierreltiin Torikeskuksen muitakin liikkeitä ja lopulta mentiin syömään Hesburgerille. Sieltä ostin ensimmäistä kertaa kanatortillan, joka täytti todella hyvin!
Marjarahkaa ABC:ltä

Jatkettiin matkaa ja käytiin katsomassa Halosella mekkoja. Sovitin kiitettävästi eri mekkoja ja lopulta mukaan tarttuikin yksi. En kuitenkaan paljasta siitä enempää, kuva saa kertoa tarpeelliset tiedot. Myöhemmin ostin Seppälästä neuleen 7€:lla. Yksi tarpeellinen ostos löytyi vielä SuperSportin pihamyynneistä. Ostin vihdoin ja viimein uuden softselltakin, jolla oli hintaa 39.99€. Olen sen väriin ja malliin todella tyytyväinen.


Vielä samana päivänä leivoin kotona ja tuli taas todistettua, ettei musta taida leipuria tulla. Onnistuin polttamaan muffinssit ja myöhemmin tajusin, että taisin laittaa niihin soodaa vanilijasokerin sijasta. Onneksi mokkapalat onnistuivat edes hiukan paremmin ja sain edes jotain tarjottavaa äitienpäivänä.


Hyvää äitienpäivää kaikille(varsinkin omalle äidilleni ♥)!

17 kommenttia:

  1. Haha taidat olla yhtä huono leipuri ku mä ! Ikinä ei mikään tunnu onnistuvan. Kiva postaus ettei aina vaan oo heppa aiheisia :) mekko vaikuttaa tosi nätiltä ja on ainakin ihana pirteen värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän kyvyt on vaa piiloutunu ;) Kiitos paljon! Iteki tykkään tuosta älyttömästi, haluaisin jo niin esitellä sen kunnolla, mutta en viitsi ennen rippijuhlia.. :D

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja hienoja kuvia! :-)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! :) Mäkin olin shoppailemassa Seinäjoella pari viikkoa sitten, kun mulla oli siellä tanssikisat. Ja itsekin leivoin tänään, äitienpäiväkakun, josta tuli aika löysä, mutta hyvältä se kuulemma kuitenkin maistui :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oi, kuulostaa kivalta :) Mäkin meinasin ensi kakkua, mutta sitte päädyinki kuorrutemuffinsseihi :D

      Poista
  4. Kivoja ostoksia ja tuosta kuvasta päätellen hieno mekko, ainakin ihanan värinen, taidankin ehkä aavistaa minne se on tarkoitettu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iteki kyllä tykkään tuosta mekosta :3 Itse asiassa sehän lukeekin tuossa postauksessa, että rippimekoksi sen ostin ;)

      Poista
  5. Hienoja vaatteita ostit! Tuo vihreävalkoinen raitapaita on kyllä tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja ostoksia! Tuo mekko näyttää tosi kivalta ja hienolta! :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja ostoksia ja muutenkin kivapostaus! :)

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Kiitti :) Munkin mielestä toi mekko on ihana :D

      Poista
  9. Taisin rakastua! Noihin sun adidaksen tennareihin siis :3 Ne on ihanat! Jos joskus myyt tavaraa huuto.netissä tai jossain ja oot myymäs noita kenkii nii ostan ne! :3

    VastaaPoista