10. kesäkuuta 2015

Pieni tauko

Maanantai sujui vakiotallillani ja siellä tulikin ajettua ensimmäistä kertaa tänä vuonna kärryillä. Tiistaina alkoi pienimuotoinen paniikki, onko mulla varmasti kaikki tarpeellinen? Mitä mä oikein tarvitsen mukaan? Kyllä, lähden tänään rippileirille! Aika on kulunut niin hurjan nopeasti ja yhtäkkiä onkin jo se kauan odotettu päivä, jolloin lähdetään. Rippileirin takia blogikin hiljenee viikoksi, koska palaan vasta ensi viikon keskiviikkona. Kotona ehdin olla vain 4 päivää, kun lähden jo taas ratsastusleirille.. No, ainakin saan leireillä oikein urakalla! Jotta tämä postaus ei olisi täysin tarpeeton, lisään joukkoon muutamia kesäkuvia arkistojen kätköistä.


Löytyikö kuvista suosikkia?

16 kommenttia:

 1. No, kun oot saanu tarpeeks leireillä niin tuuppas sitten kuulumisia kirjoittelemaan! ;) Hienoja kuvia kaikki, lemppariksi valikoitui ensimmäinen ja viimeinen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yritän saada jo tässä välissä jotain :D Kiitti!

   Poista
 2. Eka kuva on ehdottomasti suosikkini! Muutkin on tosi hienoja!:)

  VastaaPoista
 3. Hyvää riparia sulle! Ripari on kyllä yksi elämän parhaita hetkiä ja porukka hitsautuu siinä viikossa (tai no reilussa viikossa niin kuin meillä) todella hyvin yhteen vaikka sitä kettuiluakin on - tai ainakin meillä oli. Sen huomaa sitten viimeistään vikana iltana kun melkein koko porukka itkee... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Päivän perusteella tulossa on mahtavat 7päivää :) Odotan vaan innolla loppuleiriä mitä kaikkea vielä tuleekin tapahtumaan :D

   Poista
 4. Hauskaa riparia ja ratsastusleiriä sulle! Ensimmäinen ja viimeinen kuva olivat mun suosikkeja :)

  VastaaPoista
 5. Hauskaa leiriä sulle! Vika kuva oli hieno, vaikka ovathan kaikki muutkin! :)

  VastaaPoista
 6. Toinen kuva oli mun lemppari, vaikka kyllä kaikki olivat niin hienoja että oli vaikea valita! Kiva postaus :-)

  VastaaPoista
 7. Mukava blogi! Pidä kivat leirit! Ensimmäinen ja viimeinen kuva olivat suosikkejani <3

  VastaaPoista
 8. Toinen kuva on lempparini :)

  VastaaPoista