8. kesäkuuta 2015

Robinin keikka 7.6


Vietin mun nimipäivää Robinin keikalla Kurikassa. Vaikka olen vannoutunut Isac Elliotin fani, mun on pakko sanoa tämän olleen paras keikka millä olen ollut! Jonotettiin taas mun kaverin kanssa puoli yhdestätoista kolmeen, jolloin keikka alkoi. Tällä kertaa jonottaminen tuotti tulosta, sillä pääsin eturiviin, mikä oli mulle todella suuri juttu. En ole ikinä ennen ollut millään keikalla eturivissä, joten tää oli mahtavaa. Kaiken lisäksi pääsin vielä aika lähelle keskiosaa, etten ollutkaan ihan sivussa.


Keikan aikana tuli hypittyä, laulettua ja kiljuttua ja tällä kertaa mun ääni meinasi ihan oikeasti lähteä. Jo pelkkä keikka oli itsestään todella huippu, niin sen kruunasi hyvä, aurinkoinen sää ja jäätelöt, jotka kävimme ostamassa kavereideni kanssa keikan jälkeen.


Oletteko te olleet millään keikalla eturivissä?

12 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, varmasti oli huippukeikka!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia & kiva postaus! :-)

  VastaaPoista
 3. En oo millään varsinaisella keikalla ollut, mutta viime syksyn Ruskagospelissa oltiin koko ilta lähes koko kaupungin mukaan lähteneen nuorisoporukan kanssa aivan eturivissä kaijuttimen vieressä :D Oli muuten mahtava päivä, kannattaa mennä joskus! :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia:) en ole koskaan ollut kenenkään keikalla niin en oo eturivissäkään olla:D keikat ei vaan oo se mun juttu, vaikka hienoa olisi joskus päästä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keikat vie kyllä rahaa ja niin, mutta onhan se kiva päästä välillä kuuntelemaan ihan livemusaakin :D

   Poista
 5. En ole koskaan ollut keikalla, eikä kummemmin kiinnostaisikaan. Menisin kyllä jos olisi hyvä laulaja ja ilmaiset liput! ;)

  Ja ainiin, tykkään kyllä tuosta sun bannerista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpa tosiaan oiski enemmän hyvien laulajien ilmaiskeikkoja :D Mutta kiitos!

   Poista
 6. Itse olen ollut Uniikin ja JVG :n keikoilla. Molemmissa ihan eturivissä:D

  VastaaPoista