4. heinäkuuta 2015

Torstaishoppailut


Postausta postauksen perään, mutta näin kesäisin tapahtuu kaikkea mahtavaa ja on aikaa kirjoitella! Postaukset ovat hiukan myöhässä tapahtumiin nähden, mutta tuskin se nyt kenenkään maata kaataa. Olin tosiaan torstaina Seinäjoella shoppailemassa. Etsin taas itselleni kesäisempiä vaatteita ja kyllähän niitä löytyikin, mutta harva päätyi ostoskoriini. Ensimmäisenä löysin KappAhl:ta farkut, jotka olivat huimassa tarjouksessa. Niille tuli hintaa vain 5€. Tosin koko on aika pieni, joten saa nähdä, kauanko ne mahtuvat päälleni.


Seuraavana suuntasin H&M:lle, josta löytyi mukaan T-paita 3€ ja hame 14,99€. Lähdin etsimään itselleni hametta ja löysin paremman kuin olisin voinut toivoakaan! Hame on todella ihanan värinen, siinä on hieno vetoketju takana ja kangas on mukavan tuntuista päällä. Se vain, etten tykkää pitää hameita juuri ollenkaan, mutta enköhän mä tuota pidä, edes joissain juhlissa.


Seppälästä löysin ihanan paidan, jossa on solmu alaosassa ja napit edessä. Tykkään paidan kuosista todella paljon, joten epäilen käyttäväni sitä ahkerasti! Viimeisenä Anttilasta löytyi huoneeni väreihin sopiva violetti matto.


Pienenä infona vielä tähän loppuun, että seuraava postaus tuleekin olemaan mun rippijuhlista, joita juhlitaan huomenna! Koko loppuviikko on ollut siivoamista, leipomista ja yleistä tohinaa. Tänään kävin kampaajalla siinä toivossa, että tämä kampaus pysyy huomiseen asti. Olen kyllä älyttömän tyytyväinen tähän kampaukseen, juuri tällaista ajattelinkin!


Tykkäättekö te pitää hameita?

12 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mä tykkään pitää hameita ja mekkoja vain kesäisin, ja oikeastaan mulla on vaan yksi hame, jota tykkään pitää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekot on ihan kivoja juhliin, mutta hameista en niin piittaa.. Ehkäpä tätä hametta tulisi käytettyä :D

      Poista
  2. Tosi ihania ostoksia! Itse en tykkää käyttää hameita, en itseasiassa edes tiedä miks:D

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja ostoksia oot löytänyt, ihanan kesäsiä kaikki! Mun ei tuu käytettyä hameita paitsi juhlissa, vaikka niitä muutaman omistankin ... :D Kyllä mä varmaan tänä kesänä tuun käyttämään niitä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iteki tykkään :) Haha, pitäs alkaa panostaa vähä ja pitämään hameita :D

      Poista
  4. Kivoja ostoksia! Mäkään en hirveästi hameita pidä, mutta tulipahan Ruotsin reissulta yksi ostettua :D Ehkä mun ensimmäinen oikeesti kiva hame!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään :) Onneksi täältä löytyy muitakin, jotka eivät niin hameita pidä :D Munkin mielestä tää hame, minkä ostin, on kyllä pitämisen arvoinen :D

      Poista
  5. Mä en ole yhtään mekko- tai hametyyppiä mutta niitä on vain pakko käyttää juhlissa :D Onnea ripille pääsystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekot vielä menee, mutta hameet on vähän outoja mun tyylilleni :D Oikeastaan pääsen vasta tänään(5.7) ripille, mutta paljon kiitoksia :)

      Poista
  6. Ohhoh! Onnea sitten rippijuhliin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitoksia! Nyt onkin jo juhlatkin ohitse :) Pitääpä katsoa, koska ehdin postata aiheesta :D

      Poista