8. lokakuuta 2015

Kuvaamassa 22.9

1.
2.
 3.

Pari viikkoa sitten olin eräänä tiistai-iltana kuvaamassa ja päätin, että teen siitä videotakin. Videosta ei tullut ihan sellainen kuin odotin, mutta laitan sen kuitenkin tämän postauksen loppuun. Minulta toivottiin lisää videoita ja niitä nyt olen yrittänyt kuvailla aina silloin tällöin! Harmi vain, että nytkin mulla loppui akku kesken..

4.
5.
6.
7.

Lähdin kaverini kanssa kuvailemaan illalla ja toimin taas itse kuskina. Lähdimme kuvaamaan kaupunkimme pururadalle ja poikettiin keskelle metsikköä. Matkalla löytyi mm. mustikoita ja puolukoita, joita sitten syötiin. Itselläni oli taas todella hyvät varusteet, mutta vältin pahimman kastumisen. Sen sijaan koulun suunnistuksessa puljasin "muutaman" kerran.. Kenkäni olivat läpimärät sen suunnistuksen jälkeen.

 8.
9.
10.
11. ja 12.
Tässä yksi ja ainut haamukuva minusta, josta sitten muokkailin hiukan "pelottavampaa".

Metsiköstä siirryttiin illan hämärtäessä erään joen rantaan. Siellä otimme muutamia "haamukuvia". Itse olin kameran takana, kun kaverini toimi mallina. Kuvien tarkoitus on ottaa pitkällä valotusajalla hämärässä kuvia. Silloin malli on vain hetken paikoillaan, jolloin ihmisestä tulee haamun näköinen, kun hänestä näkyy läpi. Kaverini oli puolet valotusajasta paikoillaan ja puolessa välissä juoksi paikalta pois. Kotiin pääsimme vasta yhdeksän jälkeen ja kotona otin vielä muutamia kuvia mopoautoni valoja vasten. Tosin linssi oli taas niin likainen, etteivät kuvat onnistuneet niin hyvin.Mikä oli suosikkikuvanne? Haluatteko lisää tämän tyyppisiä videoita?

11 kommenttia:

 1. 1. on kiva kuva! Tee ihmeessä lisää tämmöisiä videoita, nää on niin hyvin tehty ja säkin osaat kuvata niin hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista koivumetsäkuvista tuli kieltämättä ihan kivoja, toki tuon ykkösen värimaailmaa muokkailin jopa liikaa :D Kiitos paljon! Yritän tehdä videoita, kunhan vain aiheita löytyy :)

   Poista
 2. 7 on vaa jotenkin tosi kiva ja hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Itse en kyllä tuosta kuvasta niin tykkää, mutta kiva kuulla sun pitävän siitä :D

   Poista
 3. Sinä oot kyllä niin hyvä kuvaamaan. Omia suosikkeja olivat 1. 6. ja 7. :)

  VastaaPoista
 4. Kova video! Mun suosikkeja on 6, 10 ja sitten nuo haamukuvat :)

  VastaaPoista