5. lokakuuta 2015

Loppuviikko


Aloitetaan kuulumiset ihan perjantaista. Olin viimeistä päivää TET-työpaikallani. Meidän koulun yseillä oli työelämään tutustumisviikko ja itse olin Citymarketissa. Tykkäsin olla siellä älyttömästi! Viikko meni nopeasti ohi ja viimeisenä päivänä itselläni oli jopa haikea fiilis. Sain "lahjoituksena" hyvästä viikosta palkkioksi hieman käyttötavaraa. Valitsin itselleni söpön värisen pinkin juomapullon, puhelinlanka-hiuslenkkejä, huulipunan ja pinnejä.


Perjantai-illalla olin ratsastamassa ja harjoittelin toden teolla istumaan harjoitusravissa. Ensinnäkin olin kumppariratsastajana, koska halusin nähdä, auttaako se yhtään jalkaongelmaani. Lähden helposti vääntämään jalkojani vinoon, ainakin siinä vaiheessa, kun käsken heppaa hiukan enemmän. Tällä kertaa sitä ongelmaa ei ollut! Menin yli puolet ratsastuksesta täysin löysillä ohjilla antaen ratsuni mennä maneesin seiniä pitkin(hups) ja keskityin vain omaan istuntaani. Alkuun pidin satulan etukaaresta kiinni ja vähitellen aloin kannatella käsiäni itse todeten, että olin löytänyt yläkroppaani ryhtiä ja tasapainoa. Jalkanikin pysyivät paremmin alkutuntiin verrattuna! Tämä treeni siis auttoi! Samalla harjoittelin pitämään olkapäitä takanapäin. Tästä on hyvä jatkaa!

Lauantaina olin Seinäjoella, taas. Sain viikolla viestin, että uudet silmälasini olivat tulleet. Jännittynenä kävin hakemassa Silmäasemalta kyseiset lasit. Ne katsottiin vielä päähäni sopiviksi, jonka jälkeen sain lähteä. Koko päivän tuntui siltä, että lasit olivat ihan liian vahvat silmiini. Päivän jälkeen silmäni olivatkin vähä kipeät, mutta ehkä niihin vielä tottuu.. 


Kävin myös etsimässä itselleni talvivaatteita Seinäjoelta. Vero Modalta löytyi takki hintaan 25€(pyöristettynä) ja siihen n.15€ maksava huivi, jonka sain -20%! Takki oli hiukan Pikku Myy-tyylinen, eli se leveni alaspäin, mutta virittelen siihen ehkä kuminauhan. Olen kuitenkin tyytyväinen näihin löydöksiin!

Taidampa haluta sittenkin vanhat lasini takaisin..

Sunnuntaina ei tapahtunut mitään sen kummempaa. Olin vain ratsastamassa ja jälleen kerran päivän päätteeksi katsoin kauhistuneena minuutin videopätkää, jossa menin pätkän ravia ja laukkaa. En voi sanoa muuta kuin, etten olisi taas voinut ratsastaa yhtään huonommin.. Olisi vain helpompaa aloittaa ratsastustunnit, mutta en vain oikein tiedä. Ehkä tämä tästä.

Miten teidän viikonloppunne on sujunut?

10 kommenttia:

 1. Harmi, kun lukioissa ei järjestetä työelämään tutustumista... Minä olin pari vuotta sitten kaksi viikkoa TETissä päiväkodissa ja haluaisin joskus vielä päästä työskentelemään siellä uudestaan tai sitten toisessa paikassa, koska oli ihanaa, kun ei tarvinut kokoajan opiskella, mutta toisaalta ei ollut myöskään tekemisenpuutetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TET jaksot ovat kyllä mahtavia, kunhan on vain kiva paikka :D Päiväkodeissa kaverinikin ovat viihtyneet, mutta itse en jostain syystä edes harkinnut päiväkoteja :D

   Poista
 2. Kivoja kuvia, mun mielestä noi uudet lasit sopii sulle tosi hyvin niinkuin vanhatkin! Mun viikonloppu meni ihan kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Ella! Kiva kuulla tällaista mielipidettä :) Ja hyvä, että sun viikonloppu meni hyvin :)

   Poista
 3. Tää oli jotenkin tosi kiva tämmönen kuulumispostaus! Mäki oon samaa mieltä kuin Ella; noi uudet lasit sopii sulle kyllä hyvin, tosin niin myös noi vanhat :D
  Mut viikonloppu meni hyvin, kaveri oli meillä yötä ja Pekko on vaan edistynyt ohjasajossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihana saada tällaista mielipidettä :3 Kiitoksia teille molemmille vielä :)
   Oi, kuulostaapa mahtavalta! Varmasti mahtava tunne, kun oma poni kehittyy :)

   Poista
 4. Noi uudet lasit sopii sulle hyvin! Muutenkin kiva postaus :)

  VastaaPoista
 5. Mukava postaus! :) nuo uudet lasit sopii sulle tosi hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Selma sullekin! :) Ihana saada tällaista mielipidettä näinkin monelta :D

   Poista