12. joulukuuta 2015

Joulupostaus: Joululahjatoiveeni


Jokainen varmasti toivoo jotain joululahjaksi. Tässä postauksessa käyn läpi omia toiveitani ja jaan pari lahjavinkkiä muiden lahjoiksi.

1. Ykköstoiveenani on suklaa, Fazerin vadelma-jogurtti suklaa, joka on kestosuosikkini. Ennen kyseistä suklaata on saanut vain suklaapatukkana tai näin joulun aikaan vadelma-jogurtti/sitruuna-jogurttilaatikkona. Nykyään niitä on myös laatikkoina, jossa on vain kyseistä suklaata!! Löysin yksi päivä instagramista kuvan kyseisestä paketista ja ajattelin sen olevan suklaalevy. Jostain syystä KILJAISIN(?!) tämän kuvan nähdessäni. Kuka on niin hullu, että kiljuu suklaan kuvalle :DD

2. Villasukat ovat yksi asia,mitä tarvitsen kipeästi. Olen tarkka siitä, kuinka hyvin asuni värit sopivat yhteen ja villasukkien on pakko sopia esim. paitaan ja tähän asti olen elänyt ilman pinkkejä/vaaleanpunaisia villasukkia! Tämä ärsyttää minua ja siksi toivelistalta löytyvät vaaleanpunaiset villasukat.

3. Lämpösuojasuihke olisi kohdallani hyödyllinen. Käyn suihkussa vähintään joka arkipäivä ja usein vielä suoristan hiukseni aamulla, voitte kuvitella näiden kunnon! Olen lukenut, ettei lämpösuojasuihke auta mitään, mutta se kuitenkin hoitaa hiuksia jonkun verran. Tuskin siitä siis haittaakaan on.

4. Toivoin viime vuonna Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvaa itselleni ja tänä vuonna toivelistallani on myös yksi elokuva. Haluaisin Paper Towns -nimisen elokuvan itselleni, koska en ole sitä vielä nähnyt.

5. Tähän listasin muutamia kalliimpia juttuja, jotka näillä näkymin hankin itse. Kallimpia hankintoja tulevat olemaan nahkaiset ratsastussaappaat(joiden kunnossapitoa mun on vielä opeteltava), uusi käsilaukku, salikortti ja kameralaukku.

6. Kalliimpien ostosten lisäksi ajattelin laittaa vielä yhden toiveen, jonka oletettavasti ainakin päätän itse. Haluaisin valokuvia mm. Montusta ja muista ihanista hetkistä vaatekaappini oviin. Ifolorilla on oletettavasti näin joulun alla hyviä tarjouksia, joten pitää alkaa jo muokata kuvia.


Jos olisin ollut järkevä, olisin toiminut "tonttuna" koko vuoden ja pistänyt ylös muiden lahjatoiveita. Aloitin listan pitämisen vasta marraskuun puolella ja siinä on vasta todella vähän muiden lahjatoiveita. Ensimmäinen lahjavinkkini on: Kuuntele muita. Itse saatoin tehdä esimerkiksi niin, että kehuin jotain tuotetta ja samalla saatoin saada kaverilta hyvän mielipiteen kyseisestä tuotteesta. Parhaimmillaan olen saanut vastauksen, että hän haluaisi kyseisen tuotteen itselleen. Olen listannut tällaisia "salatoiveita" kännykkäni muistioon. Jo tällä tavalla saa aika hyvin ylös muiden toiveita, mutta tietenkin yksi tapa on Kysyä. Jos ei halua kysyä suoraan, mitä kyseinen ihminen haluaa, kannattaa kysyä esimerkiksi näin: mitä aiot ostaa henkilölle x joululahjaksi. Tai sitten voi pyytää kaveriaan arvuuttelemaan, mitä hän tulee saamaan jouluna lahjaksi. Tässä vaiheessa pitäisi olla jo aika hyvä lista, mutta jos ei mitään muuta keksi, niin vielä muutama ehdotus, joita voisin ajatella itselleni:
- Lahjakortti esim. vaateliikkeeseen kuten H&M
En tykkää, jos lahja annetaan rahana suoraan käteen. Se tuntuu niin kovin tavanomaiselta ja silloin lahja on tylsä. Jopa lahjakortit ovat parempi vaihtoehto, vaikka toisaalta rahaa tarvitsee aina.
- "Massatuotteet" kuten. EOS tai Baby Lips-huulirasvat tai VS-hajuvedet
Varmasti todella monella on jotain näistä, mutta en silti koe tarpeettomaksi saada itselleni tällaisia. Huulirasvat ja hajuvedet saa kulumaan todella nopeasti ja tällä hetkellä omat huulirasvani alkavatkin jo vedellä viimeisiään.
- Korut
Koruja on jossain määrin kiva saada, mutta itse pidän niitä todella harvoin. Ainoat korut, joita pidän usein, on rippiristi ja korvakorut. Lähinnä toivoisin itselleni korvakoruja.
- Kännykkäkuoret/kuulokkeet
Halpoja kuoria saa tilattua netistä ja itse ainakin tykkäisin, jos saisin sellaiset lahjaksi. Kuulokkeita saa aina hajotettua ja niitä tarvitsee usein.

Mitä te toivotte joululahjaksi?

4 kommenttia:

  1. Haha, tuo Fazerin vadelma-jogurtti suklaa on kyllä aivan mielettömän hyvää! Niinkun varmaan oot jo mun blogista lukenutkin, mutta toivon joululahjaksi uutta iPhonea ja sellaisia söpöjä tossuja :3 Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, etten ole aino, joka siitä tykkää älyttömästi! :D Juu, kävinkin eilen vilkaisemassa sitä uudelleen, kun kaipasin inspiraatiota näihin joululahjaehdotuksiin :D Kiitti!

      Poista
  2. Kiva postaus! Mäkin tykkään ihan kauheesti tosta vadelma-jogurtti suklaasta :D
    Mä toivon joululahjaksi ainakin ompelukonetta, manga-kirjoja ja suklaata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :) Jes, jo 2 mun lisäksi, jotka on kertonu pitävänsä tosta suklaasta :D Kivoja toiveita sullakin! Toi ompelukone voisi olla mullekin ihan tarpeellinen.. :)

      Poista