16. maaliskuuta 2016

Ulkoasun päivitystä


Koska olen tällä hetkellä kipeänä, minulla oli aikaa väsätä uusi ulkoasu. Bannerin tein jo aiemmin ja nyt oli sitten tarkoitus tehdä keväisempi ulkoasu, kun ulkonakin alkaa olla jo niin hienot säät. Tykkäsin edellisestä ulkoasusta todella paljon ja sen huomaa tässä uudessakin. Tiedostan, että nämä ovat jopa turhan samanlaisia, mutta ehkä tätäkin nyt hetken katselee. Lupaan keksiä seuraavaan ulkoasuun jotain uutta ja vaihdan esimerkiksi mallia kokonaan!
Lisäksi voin paljastaa, että blogin kuvista poistuvat kohta nuo "welifedream.blogspot.fi" -tekstit ja tilalle tulee jonkinlainen logo, mutta siitä saatte kuulla lisää myöhemmin.

Mitä te tykkäätte tästä uudesta ulkoasusta?

31 kommenttia:

 1. Tosi kiva ulkoasu! :-)

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä ihan huippu ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva banneri, mutta harmaa tausta voisi olla vaikka vihertävä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuosta taustasta kaverinikin huomautti ja säädin sen nyt ihan kirjaimellisesti harmaaksi, koska tuo harmaanruskea ei tosiaan ollutkaan mikään paras vaihtoehto :D Vihertävä olisi tehnyt ulkoasusta liian vihreän minun makuuni :D Olisi kiva kuulla, onko tämä nykyinen yhtään parempi kuin edellinen, vai mikä väri taustaan sopisi?

   Poista
 4. Ompa nätti banneri! ♥
  Tohon yhteen edelliseen kommenttiin, niin jos haluut jonkun muun värisen taustan niin esim. joku vaaleanruskea tai ihan vaaleanvihreä saattaisi sopia? Mutta mun mielestä näyttää tosi hyvältä noinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vaaleanvihreällä tuosta tuli tosiaan liian vihreä mun makuun ja vaaleanruskea menee niin lähelle tuota alkuperäistä, että veikkaan etteivät ne sovi ainakaan mun makuun :D Täytyy katsoa vielä tuota taustaa huomenna!

   Poista
 5. Tosi hieno ja taitavasti tehty ulkoasu ja banneri!:) Nuo värit sopivat hyvin tuohon ja muutenkin todella nätti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Ihana saada tällaista palautetta :3

   Poista
 6. No mutta täähän on hieno!! :) kuinka paljon tarvii koodailua, että tällasen bannerin saa aikaseks? Just tolleen esim. et toi banneri on "yhdistyneenä" ulkoasuun, ettei siihen tuu mitää rakoja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja piti viel kysyy, et teetsä ulkoasuja ja bannereita?

   Poista
  2. Oi, kiitän! :) Loppujen lopuksi tuo on aika yksinkertainen koodailu, johon löytyy selkeät ohjeet täältä: http://liinunpikkasetponit.blogspot.fi/2015/03/koodailusta.html

   Eniten koodailua vaativat tässä ulkoasussa nuo suosikit-tekstit :D Tällä hetkellä en tee ulkoasuja tai bannereita, koska en koe olevani vielä niin taitava, toki bannereita voisin jossain vaiheessa tehdäkkin, mutta luulen, että blogimaailmasta löytyy niin paljon parempiakin tekijöitä, että minun on turha lähteä laittamaan banneripajaa pystyyn :D Jos joku nyt välttämättä haluaisi bannerin juuri minulta niin saa totta kai laittaa vaikka sähköpostia(esim. tuon pikakuvakkeen kautta se käy helposti) :D

   Poista
 7. Mielestäni tämä banneri on vähän liian vihertävä. Voisi hieman enemmän tulla muita värejä esille. Tuo ruskea tausta sopii kivasti banneriin. Tämä banneri on mielestäni kivemman näköinen, kuin tuo edellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla tällaistakin mielipidettä! Kieltämättä tuo on aika vihreä, mutta itse tykkään siitä näin :D Kiitos kommentistasi!

   Poista
 8. Mun mielestä tämä uusi ulkoasu on aivan ihana! Tosi pirteä ja keväinen, tykkään :)

  VastaaPoista
 9. Musta tämä ulkoasu on todella hieno ♥

  VastaaPoista
 10. Mitääää, voiko liian vihreäkin olla?! :D Banneri on kivan yksinkertainen, mutta omaan makuun tausta voisi olla jonkin eri sävyn harmaa. Bannerihan olisi taas voinut olla vähemmän vihreä ja enemmän harmaa, kun taas tausta päinvastoin? (sekavat selitykset) Ehdottomasti on kuitenkin tämä tausta parempi kuin tuo rusehtava.

  Mallin vaihdosta kun puhuit, niin pitää kyllä sanoa, että Simplestä saa pienellä vaivannäöllä koodattua tosi omaperäisen. Simple on ehdottomasti suosikkimallipohjani, siihen voi tehdä kaiken maailman asiat laidasta laitaan. Omassakin blogissani on tällä hetkellä Simple-malli. :D Kokonaisuudessaan kivan näköinen tämäkin, vaikka bannerissa on vähän silmäänpistävä vihreän sävy. Hyvää työtä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähtävästi voi :D Tähän banneriin on kyllä hankala säätää sopivaa taustaa, mutta yritän vielä joku päivä muokata tästä sopivamman! Kiitos paljon kommentistasi, täytyy katsoa, mitä keksin :)

   En kyllä ihan heti ajattelisi tuota sinun blogisi mallia simpleksi :o Mutta hei, tuohan on erinomainen esimerkki! Vielä kun osaisi itsekin koodailla vähän enemmän.. :D Täytyy katsoa, millaisen ulkoasun saan seuraavasta tehtyä, mutta ainakin yritän, ettei tämä sama kaava toistu!

   Poista