1. huhtikuuta 2016

Ostoslista Hevoset 2016-messuille


Koin tässä pari päivää sitten erään iloisen asian. Sain sähköpostiini tiedon, että minut on hyväksytty blogistiksi Hevoset-messuille. Tämä on minulle suuri juttu, koska koen saavuttaneeni edes jotain tällä blogilla. Oikeasti luulin, että hakemukseni oli joko jättänyt menemättä perille, sähköpostini oli väärin tai sitten hakemus oli hylätty, koska vastausta ei kuulunut. Ehdin jo valitella siitä kavereilleni, mutta onneksi turhaan. En vain osannut olettaa, että vastaus olisi tullut vasta viimeisellä viikolla. Siksi sähköposti tulikin minulle täysin yllätyksenä ja ilahdutti kovasti.

Näillä näkymin olen messuilla vain huomenna, lauantaina, koska kahden päivän messuilut tulevat liian hankalaksi järjestää mm. kyytien takia. Jos joku näkee minut messuilla, saa kyllä tulla juttelemaan/tervehtimään! Tämän postauksen tarkoituksena oli kuitenkin jakaa teille oma "ostoslistani" kyseisille messuille, joten siirrytään aiheeseen:


1. Tarvitsen toisenkin fleece/collegetakin nyt kevääksi, joten sellainen on ykkösenä etsinnässä. Ainut kriteeri tälle on halpa hinta ja tarjouksessa olevia tuotteilta messuilta varmasti löytyy, joten uskon löytäväni hyvän takin.

2. Olen etsinyt alkuvuodesta asti sivusilmällä ratsastussaappaita, joten lopulta siirsin hankinnan näille messuille. Täytyy kuitenkin katsoa, tarttuvatko vieläkään mitkään saappaat mukaani, koska hankinta ei ole enää niin ajankohtainen. Jos vastaan tulevat täydellisesti istuvat ja hintoihini sopivat saappaat, ostan ne kyllä ehdottomasti, mutta muuten en tiedä. Ehkä sitten syntymäpäivälahjaksi voin toivoa saappaita!


3. Yksi tarpeellinen hankinta olisivat uudet ratsastushanskat kesäksi ja miksei talveksikin, jos sellaisia vielä myydään. Nykyiset kesähanskat ovat jo hiukan purkautuneet, joten uudet olisivat paikallaan.

4. Satulahuopia on aina kiva etsiä ja katsella ja siitä syystä voisin etsiä oikeastaan molemmille liikutushevosilleni satulahuopia. Yleensä messuilla on niin hyviä tarjouksia, että joku voisi sopia minunkin kukkarolleni!


5. Kesällä tulen viettämään vielä enemmän aikaa tallilla ja ulkona auringonpaisteessa, joten lippalakki nousee yhdeksi asiaksi tällä ostoslistalla. Tämänkin ainut vaatimus on kohtuullinen hinta. Samalla voin ilmoittaa, että haluan uuden pipon, mutta se ei ole ihan niin ajankohtainen hankinta.

Siinä olivat ne "tärkeimmät" asia, joita yritän etsiä. Tiedän, että tulen tekemään varmasti myös heräteostoksia. Vähemmän tärkeälle listalle voisin luetella grip-paikkaiset ratsastushousut, takki, ohuempia ratsastussukkia, kankainen hiuspanta ja monta muuta asiaa, mutta saa nähdä, mitä lopulta päätyykään mukaani!


Minä päivänä te olette tulossa hevomessuille, vai tuletteko ollenkaan?

24 kommenttia:

  1. Itselläkin kävi vähän mielessä toi blogisti juttu, mutta mun blogi on vielä niin kamalan pienie, että en sitten vienyt ajatusta pidemälle. Tarkotus oli kyllä tulla, mutta kyytiä en saanut järjestymään... :/ Mut pidä sä ihmeessä hauskaa siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että sinne hyväksytään loppujen lopuksi aika moni blogi ja ainahan sitä voi yrittää :) Voi vitsit, kuinka harmillista ettet sä pääse paikalle! Ehkä sitten ensi vuonna tulet blogistina paikalle :)

      Poista
  2. Itsekin olen tulossa huomenna messuille, toivottavasti näkyillään! Tuun kyllä moikkaamaan jos uskallan :'D

    Ja messuille on muuten tulossa muutamia sebeläisiäkin, olis kiva pitää jonkinnäköinen minimiitti siellä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähänkö kiva! Ois kyllä mukava tavata teitä lukijoita! :)
      Ai, itse en ole enää niin perillä niistä asioista :D Mutta tuollainen voisi kyllä olla kiva!

      Poista
    2. Joo olis kyllä kiva tavata :) Ja sebeläisten kanssa ollaan wapissa jotain puhuttu, mutta ei olla sovittu ainakaan vielä mitään :)

      Poista
    3. Aa no se selittääkin etten tiedä asiasta, kun en ole halunnut ryhmään liittyä :D

      Poista
  3. Itse olen menossa molempina päivinä. Olen siinä mielessä "etuoikeutetussa" asemassa, että asun tunnin ajomatkan päässä jolloin toisena päivänä pääsen omalla kyydillä. Toisena päivänä taas ratsastusseura järjestää bussikyydityksen, joten pääsen sitten sillä. Ainut mikä tuossa bussikuljetuksessa ärsyttää on se, että ohjelmaa olisi vielä pari tuntia kun lähdemme pois - ja saavumme noin tuntia ennen ovien aukeamista... :D

    Mulla on tosiaan myös blogistipassi, kuten parilla kaverillanikin, joten mut saattaa löytää suhteellisen helposti. Luultavasti oon kameran kanssa areenan reunalla suuren osan ajasta... :D Itse en ole ostoslistalle laittanut muuta kuin kannuskumit, mahdollisesti myös nahkaiset kannusremmit. Jokin heräteostos olisi kyllä kiva, mutta mitään en tarvitse. Kypärän hankin sitten vasta loppuvuodesta kun tietää niistä standardeista paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältäkin lähtisi busseja, mutta hyvällä tuurilla juuri samanlaisella aikataululla, joten tämä oma kyyti on siinä mielessä parempi minulle :D Mutta toi onkin varmasti kiva, kun asut noinkin "lähellä", onhan tuntikin loppujen lopuksi melko pitkä aika :D

      Hahah, täytyypä katsoa jos tunnistaisin sut :D Munkin pitäisi hankkia uusi kypärä, mutta en vielä hanki, kun ne säädökset eivät ole niin varmat.. :)

      Poista
  4. Ompa kiva että sut hyväksyttiin blogistiksi sinne messuille! :)
    Olisin halunnut tulla sinne, mutta en tänä vuonna päässyt :/ Olin siellä viime vuonna, ja katsotaan jos pääsisin ensi vuonnakin.
    Pidä hauskaa siellä messuilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi oli kyllä huippukiva juttu! :)
      Eikä, no toivotaan että sä pääset sitten ensi vuonna paikalle! Ja juu, yritetään :D

      Poista
  5. Minä ja Annina ollaan huomenna myös messuilla blogisteina! Ostoslistalla ei ole oikeastaan muuta kuin kisapaita kesää varten, mutta ei heräteostoksetkaan ole poissuljettuja. Niitä kyllä pitäisi yrittää välttää!! Piilomainontana muistutan, että Nesso esiintyy messuilla rotuesittelyssä huomenna, hehe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tekin olette siellä, vähänkö kiva! Täytyy katsoa, jos jossain vaiheessa törmätään :D Hahah, musta tuntuu etten ehdi ostaa noita kaikkia ostoslistan tuotteita, mutta saa nähdä :D Tuo rotuesittely olisi kyllä ihan kiva nähdä!

      Poista
  6. Huippuu et sut hyväksyttiin blogistiksi! Ite en oo varmaan koskaan käynyt heppamessuilla enkä tänäkään vuonna oo tulossa, joskus olis kyllä kiva käyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kans innoissani tuosta :) Kannattaa kyllä jonain vuonna tulla, jos vain yhtään kiinnostavat messut!

      Poista
  7. Tosi kiva postaus! En valitettavasti pääse messuille koska matka on niin pitkä :(

    VastaaPoista
  8. Moi :3 Osaat tehä hienosti näitä blogi juttuja! Taidan ehkä olla vähän kateellinen ;) Itse en osaa tehdä tuollaista kuvaa ylös tai no osaan tehdä sen kuvan mutta en osaa laittaa sitä :( Voisitko auttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Paljon kiitoksia :3 Tässä osoite ohjeisiin, joilla saat bannerin blogiisi: http://blogikoodeja.blogspot.fi/2013/09/banneri-mika-miten-lisata-blogiin.html
      Toivottavasti tämä auttoi! :)

      Poista
  9. Minä en harmillisesti hevosmessuille päässyt, mutta kivalta kuulostaa tämä ostoslista! Kiva postaus jälleen kerran! :-)

    VastaaPoista
  10. Teetkö kuva esittely postausta niistä jutuista jota ostit hevosmessuilta. Siis ei videota vaan kuvin esitelty postaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna saan julkaistua vihdoin ja viimein heppamessuista kertovan postauksen, sen kanssa on ollut vähän ongelmia.. Ostokset esittelen videopostauksessa, mutta niistä on myös kuva tulevassa postauksessa :)

      Poista
    2. Okei kiva et ne on video sittenkin xD Odotan jo innolla sitä postausta heppamessuista ja kans sitä ostosten esittelyä:-)

      Poista
    3. Hahah :D En tosiaan ostanut niin hirveästi, että tekisin niistä omaa esittelyä ja jos ne olisi tekstissä tarkemmin, niin postaus olisi ihan liian pitkä :) Mutta kiva kuulla! Kauaa ei tarvitse enää odottaa!

      Poista