20. huhtikuuta 2016

Suuntana Eurooppa

Kissani oli vahvasti sitä mieltä, että se tulee tälle matkalle mukaan!

Tällä hetkellä olen matkalla muille maille. Menemme pienellä porukalla opintomatkalle, mutta maata en vielä paljasta. Sen saatte tietää myöhemmin! Tässä postauksessa kerron kuitenkin viime päivien kuulumisia ja taas kerran ostoksia. Olin äitini kanssa Seinäjoella lauantaina, mutta sieltä ei tarttunut mitään muuta kuin syötävää mukaan.. Kävin kyllä Hööksissä koittamassa kaikki mahdolliset saappaat läpi, mutta kaikki olivat pohkeeseeni liian leveitä. Tämän hetken tavoite onkin kasvattaa pohjelihasta, jotta edes yhdet saappaat olisivat hyvät! Ainut ostokseni oli kuivatut karpalot Punnitse&Säästä -liikkeestä. Nämä karpalot maistuvat mielestäni todella hyviltä ja sanoisin, että niitä kannattaa kyllä edes kokeilla ostaa!


Matkajärjestelyt jätin hiukan viime tippaan ja vielä maanantainakaan en ollut pakannut. Silloin hankin kuitenkin oman Fjällräven Kånken -repun hintaan 64.90€. Olin jo saamassa eräältä sukulaiseltani tälle matkalle lainaan samanlaisen repun, mutta päätin sitten, että haluan kuitenkin oman repun. Toisen tavaroiden lainaamisessa on aina se huono puoli, jos käykin niin, että ne menevät rikki. Oikeastaan lähdimme etsimään Seinäjoelle reppua, mutta sieltä ei löytynyt sopivaa. Siksi kävin maanantaina vielä Kesportissa kotikunnallani ja sieltä löytyi näitä "kettureppuja", joiden alkuperäinen hinta oli 79.90€. Tuohon hintaan tuli vielä tarjous, mikä on tietenkin positiivinen asia. Olen aina sanonut, etten hanki kyseistä reppua, koska se on huono kantaa ja liian "massa", mutta eiköhän se tällaisessa tilanteessa kelpaa. Koulurepuksi en tuota kuitenkaan ole ottamassa.



Matkalta palaan tämän viikon sunnuntaina, mutta luultavasti teen postausta sieltä vasta ensi viikon puolella. Siihen asti, Auf Wiedersehen! 

Milloin te olette viimeksi olleet ulkomailla?

30 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Olin viimeks lokakuussa New Yorkissa! Mutta pidä kiva matka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voi vitsi mäkin haluaisin joskus New Yorkiin! Joo, eiköhän tästä tuu kiva reissu :)

      Poista
  2. Kiva postaus :) Itse olin viimeksi helmikuussa Dubaissa!

    VastaaPoista
  3. Ihana toi lentokoneesta otettu kuva, hauskaa matkaa! :) Itse olen ollut vain yhden päivän Tallinnassa viime elokuussa, sitä ei ehkä ihan kunnon ulkomaanmatkaksi lasketa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on kiva, mutta harmillisen huonolaatuinen :D Ei ehkä matkaksi, mutta reissu, jonka voi jo laskea ulkomailla käynniksi :D

      Poista
  4. Ihana, mukava kun pääsit reissun päälle, tulee varmaan olemaan opettavainen kokemus! Itse olin ulkomailla viimeksi 2-3 vuotta sitten Teneriffalta, ja nyt olisi suunnitteilla lähteä parin kesän päästä Saksaan Alpeille johonkin vuoristokylään kuukaudeksi:) Jos saa arvata, minne olet menossa, niin viimeisestä lauseesta päätellen Saksaan, mutta en kyllä ole ihan varma... Ehkä kuitenkin osuin oikeaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onhan tämä kivaa, kun joutuu oikeasti itsekin puhumaan eri kieltä! Yleensä olen ollut reissussa vanhempieni mukana, jolloin en joudu ikinä puhujaksi :D Oi vitsit, Sveitsin Alpit ovat kyllä näkemisen arvoiset!
      Ja joo, arvauksesi osui oikeaan :D

      Poista
  5. Minä olin viimeksi ulkomailla tammikuussa, Kanariansaarilla, ja kesälomalla olen lähdössä Pariisiin, iik! Mutta hauskaa matkaa sinulle ja odotan innolla matkapostausta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanariansaarilla voisi olla kyllä hauska käydä! Pariisi oli mahtava vierailukohde ja nykyään voisin tykätä siitä vielä enemmän :) Kiitti!

      Poista
  6. Hauskaa matkaa! :) Olin elokuussa Italiassa ja kesällä ollaan menossa Tallinnaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Italiassakin olisi mahtava käydä, siellä en olekaa vielä käynyt :D

      Poista
  7. Kiva postaus me ollaan menos kahen viikon päästä Ranskaan! :-)

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus ja hyvää matkaa! Pitäkää hauskaa :D!

    VastaaPoista
  9. Haha, voin kyllä sanoa ettei isojenkaan pohkeiden omistus ole mitään herkkua, nim. saappaita levennettävä kolmatta kertaa (tosin omista pohkeista taitaa löytyä jotain muutakin kuin sitä lihasta..) :D
    Hauskaa matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mulle kelpais nyt edes vähän suuremmatkin pohjelihakset, koska näille pohkeille en tule löytämään sopivia saappaita.. Mutta ymmärrän kyllä ongelmasi :D Kiitti!

      Poista
  10. Pidä mukava matka! Mulla on tuo sama ongelma saappaiden kanssa, joten jälleen kerran täytyi tyytyä perus jophureihin. Itse olin viimeksi ulkomailla joulukussa, Virossa. Etelän reissusta onkin sitten vähän kauemmin (kesä 2014, Zakynthos).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tää mukava tuu oleen! :) Mäkin nyt noilla kengät+chapsit yhdistelmällä ajattelin pärjätä siihen asti, kunnes löydän sopivat saappaat sitten joskus :D Tuntuu, että porukka on matkaillut yllättävän paljon viime aikoina ja kaikilla on joku matka tulossa :DD Mutta kiva kuulla!

      Poista
  11. Meetkö Saksaan, koska toi Auf Wiedersehen? Ja mä olin viimeks ulkomailla viime kesänä ja Kroatiassa yhessä Dubrovnik nimisessä paikassa. Ens kerran ulkomaille pääsen varmaan ruotsinlaivalle joskus ku koulut loppuu:) Mut hyvää matkaa ja pidä hauskaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, täällähän mä :D Oi, kuulostaa kivalta! Kiitos :)

      Poista
  12. Pidä kiva reissu! Ite olin viimeksi viime syksynä ulkomailla, käytiin reilu viikon reissu Turkin lämmössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo enköhän mä :D Oi vähänkö mahtavan kuuloista!

      Poista
  13. Oikein kiva postaus! Ihana tuo reppu, tykkään kovasti! Itse en ole käynyt kuin vaan Ruotsissa, mutta lähdemme koko perheen kanssa kesäkuussa Espanjaan, jota odotan tosi innolla! Vähän pelottaa miten Carino pärjää sen kaksi viikkoa kisakaudesta ilman liikutusta, joten pitäisi sumplia sille vähän jotain liikuttajaa. :-) Pidähän kiva reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy sanoa, että mäkin tykkään tuosta repusta :) Espanja on kans yks todella kiva lomakohde, mitä nyt muistan siltä reissulta :D Etköhän sä jotain siihen keksi!

      Poista
  14. En ole käynyt muuta kuin Ruotsin laivalla, maissa en silloinkaan käynyt, mutta suuntana ois parin viikon päästä Saksa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä saatkin sitten esimakua Saksasta tän blogin kautta! :D

      Poista
  15. Viimeinen lause paljasti ;D Ei sillä - snäpistähän mä huomasin asian jo aikaisemmin kuin tänään tätä postausta lukiessa :D

    Itsellä on Kånken koulureppuna ja kaikissa reissuissakin mukana. Sinne mahtuu yllättävän paljon tavaraa, tuossa repussa mulla oli nimittäin ysiluokan luokkaretken kaikki tarpeelliset tavarat, joita tarvittiin kolmen päivän aikana... :D
    Ulkomailla en ole itse käynyt ikinä, toisaalta oon miettinyt, että voisin ehkä mennä työssäoppimaan Espanjan Fuengirolaan monen muun meidän koulun opiskelijan tavoin vuoden tai kahden päästä. Ja Fuengirola siksi, että siellä on niin jumalattoman paljon suomalaisia (alueella eli Aurinkorannikolla asuu 15000-20000 suomalaista pysyvästi, Fuengirolassa noin 4500), joten ihan pelkällä englannilla ei tarvitsisi pärjätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, laitoinkin tuon vähän sen takia, että osa saattaisi arvata siitä matkan päämäärän :D

      Sinne tosiaan mahtuu paljon tavaraa, mutta nuo kantohihnat ovat turhan ohkaiset mun makuun..
      Tuo olisi kyllä mahtavaa, kuulostaa todella mahtavalta paikalta nimittäin! Mutta onhan tässä vielä koko elämä aikaa ;)

      Poista