19. toukokuuta 2016

Tunteesta toiseen


Kevät on oikeasti aika erikoista aikaa. Ensimmäiset auringonsäteet niin sanotusti herättävät ihmiset talven ja pimeän ajan jälkeen. Toisia tämä piristää ja toisia masentaa. Itse olen aina iloinnut näistä kevään ensimmäisistä merkeistä, mutta joskus elämässä saattaa tapahtua jotain ennalta arvaamatonta. Toisin sanoen menetin läheisen ihmisen, joten siksi blogi on ollut hiukan epäaktiivisempi. Nyt yritän kuitenkin taas postailla normaaliin tahtiin.


Viime päivinä olen käynyt koulua, joka on muuttunut jo rennommaksi. Ensi viikolla meille annetaan jo päättöarvosanoja. Toisaalta on kiva, että koulu loppuu, mutta en halua, että kaikki hajaantuvat erilleen. Minunkin kaveriporukkani tulevat väistämättä muuttumaan uuteen kouluun siirtyessä. Vaikka kaveriporukoiden muutos kuulostaakin kamalalta, toisaalta myös odotan tätä innolla. Uusiin ihmisiin on aina kiva tutustua ja onneksi myös vanhoihin kavereihin voi pitää edelleen yhteyttä.


Ratsastuksen kannalta kesä on ihanaa aikaa, vaikka kuumuus ja ötökät rajoittavatkin menoa jonkun verran, mutta olen suunnitellut jo kaikkea toteutettavaksi kesälle. Toisaalta haluan viettää enemmän sellaisen extempore kesän, että saan vapaasti lähteä hetken mielijohteesta johonkin. Tästä huolimatta olen kirjoittanut Summer Bucket -listan ja yritänkin julkaista sen tässä piakkoin! 


Palatakseni viimeisimpiin kuulumisiini, voisin kertoa tämän päivän ratsastuksesta. Pääsin pienen tauon jälkeen ratsastamaan Lamonalla. Olin matkassa yksin, joten uusia kuvia ei ole, mikä sinänsä hiukan harmittaa minua. Voisin nimitäin hehkuttaa tuota ponia rajattomasti tämän kerran perusteella! Lamona oli todella reipas ratsastaa. Lähinnä menin taas käyntiä, mutta välillä tamma yritti itse raviin. Laukkaaminen on meiltä hiukan jäänyt, mutta nyt pystyin ottamaan useampia lyhyitä laukkapätkiä, jotka sujuivat älyttömän hyvin! Usein laukka on se askellaji, jossa Lamona ottaa nokkiinsa ja huomasin tänään, että olen ruvennut jopa jännittämään sitä. Nyt kaikki sujui kuitenkin niin mallikkaasti, etten voisi olla yhtään tyytyväisempi!

Ostinpa sitten tällä viikolla ensimmäistä kertaa Ben&Jerry jäätelöä ja hyväähän se oli!

Mitä teidän kevääseenne kuuluu?

22 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja kivasti kirjoitettu! Minun kevät on varmaan suurimmaksi osaksi Carinon kanssa treenailua ja yritetään kummatkin vähän päästä lähemmäksi kesäkuntoa.. :'D Rakastan kyllä keväässä, kun aurinko rupeaa paistamaan ja on taas lämmin! Hienoja kuvia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Itelläki olis tavote päästä vielä kesäkuntoon ja tottakai nyt kun pellot ovat sulia, haluan treenata enemmän myös ratsastusta :D Kevät on kyllä ihanaa aikaa yleensä! Kiitos vielä Janina :)

   Poista
 2. Eikä, aivan upeita kuvia! Oot tosi hyvä kuvaamaan, vau! Mulla on ihan hyvää kevättä, Hutulle ja Ursulalle opettan vähän eri käskyjä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Tässä oli ihanan keväiset kuvatkin :) Nyt ois tarkotus vaan treenata ratsastusta ahkerasti, kun motivaatio on huipussaan sulan kentän ja lämpimien säiden ansiosta! Kevät on kyllä vaan jotenkin niin kiva vuodenaika :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Nää on tosiaan otettu viime tai edellis viikolla :D Joo pohjien sulaminen kyllä lisää motivaatiota :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Ja kivoja kuvia. Mutta kuka se läheinen ihminen oli? Jos edes haluat sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo tieto ei tänne kuulu, joten en sitä sano.

   Poista
 5. Ihan mahtvavia kuvia, oot kyllä niin taitava! Ihanasti kirjoitettu postaus, ei jättänyt kyllä ketään kylmäksi :D
  Mun kevääseen kuuluu ihan hyvää, perusratsastustunteja ja kisoja, eli ei mitään ihmeellistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kivasta kommentistasi! :)
   Kuulostaa kuitenkin kivalta!

   Poista
 6. Todella mahtavia kuvia! Ja tosi kivasti kirjoitettu postaus! ;)
  Keväällä käyn ihan vaan ratsastustunneilla ja ratsastelemassa kainaston ponitallilla;D Mukavaa kevättä sullekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Kiva kuulla ja samoin! :)

   Poista
 7. Harmi kun sun joku tuttu kuoli :( Jaksamisia. Ihana postaus, laatu oli ihana ja postaus mukavaa luettavaa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tää pahin olo jo helpottaa. Paljon kiitoksia! :)

   Poista
 8. Kiva kuulla sun kuulumisia! Mulla alkaa tuntikausi olemaan pikkuhilja pulkassa, yksi tunti olisi enää ja sekin toukokuun viimeisenä päivänä. Niin ja sitten mulla on yksi rästi vielä, mutta sen suorittaminen venyy kesään tai elokuulle.

  Mun on tartuttava tuohon kaveriporukan erkaantumiseen. Olin yläasteella kolmen tytön muun kanssa porukassa. En tiedä mitä siinä oikein kävi, mutta ei olla puhuttu sanaakaan näiden kahden tytön kanssa kevätjuhlan jälkeen, vaikka kävellään välillä toistemme ohi lukion käytävällä ja tunnistetaan toisemme. Kerran ollaan katottu silmiin tän vajaan vuoden aikana, eikä silloinkaan mitään muuta kuin yrmeyttä :D Porukan kolmas tyttö taas jäi vielä peruskouluun - kaksi muuta siis lukiossa ja minä ammattikoulussa kaksarina. Nyt mulla on vielä parempia kavereita kuin yläasteella, eikä mua sureta yhtään tää vanhan porukan hajoominen, ei varmaan ikinä oo surettanutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva avata pitkästä aikaa blogger :D Keväässä harmittavinta on kyllä tuo, että useimmat tunnit jäävät kesätauolle..

   Eikä, toivottavasti mulle ei käy tällee! Toki luulen, että tähän asiaan pystyy ainakin vähän vaikuttamaan itsekin, onneksi :D Mutta onneksi säkään et kuitenkaan jäänyt yksin! :)

   Poista
 9. Ihania kuvia oot saanu taas räpsittyä! Mun kevääseen kuuluu ihan hyvää ja on kiva päästä maastoilemaan vielä illallakin valoisan aikaan!

  Voimia sulle jatkoon läheisen ihmisen menettämisestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo toi on kans mahtavaa, kun on pidemmälle valoisampaa ja lämpimämpääkin :D
   Kiitos <3

   Poista
 10. Upeita kuvia! ❤
  Oli kiva kuulla sun kuulumisia :)
  Mulle kuuluu ihan hyvää ja oon päässyt ajamaan Pekolla nyt taas vähän enemmän :D On myös ihanaa kun nyt on niin lämmintä ja on jo pitkään ollut lähinnä vaan hyvää keliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :)
   Oi vähänkö kiva! :) Täälä päin tällä viikolla säät ovat olleet todella vaihtelevia, mutta ensi viikon pitäisi olla jo parempi :D

   Poista