17. kesäkuuta 2016

Toiveita kehiin!


Nyt ei ole blogien kulta-aika. Harvoin löydän enää uusia hevosblogeja, koska niitä ei yksinkertaisesti synny niin paljoa kuin silloin joskus. Jostain syystä silti uudet lukijat löytävät blogiini. Viime vuoden marraskuussa ilmoitin kahdensadan lukijan tulleen täyteen ja nyt, suurin piirtein puolivuotta myöhemmin, lukijapalkki on saavuttanut taas yhden välietapin, joka on 250. Itse asiassa tuokin luku ylittyi jo mikä on ihan huippua ja jopa uskomatonta! Ensimmäisenä haluan sanoa yhden sanan teille kaikille, jotka jaksatte kommentoida ja lukea postauksiani ja se sana on kiitos! Haluankin nyt antaa teille mahdollisuuden toivoa erikoispostauksia, joten laittakaa kommentteihin, millaisia postauksia haluaisitte nähdä juuri minun blogissani!

28 kommenttia:

  1. Onnea yli 250 lukijasta(^^)

    Eeikoispostauksia:

    Mielipiteesi erilaisiin blogeihin esim. Koira, hevos, pullip, lifestyle, ompelublogeihin tai kaikkiin muihin mitä keksit.

    Linkkaa blogisi

    Kysymyspostaus

    Lempi blogisi

    Kuvakilpailu

    Millainen on hyvä blogi?

    En nyt keksi enempää, toivottavasti joku edes toteutuisi. Anteeksi muuten kun kommentointi on vähän jäänyt, en millään ehdi lukea kaikkia postauksia joka blogista mihin olen liittynyt, koska olen liittynyt 184 blogiini :'D

    Ansaitset joka lukijasi(^^)

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitoksia kivasta kommentista ja ehdotuksista! Näistä päätyy kyllä varmasti joku toteutettavaksi ;) Sähän oletkin liittynyt moneen blogiin! :o

      Poista
  2. Onnea upeasta 250 lukijasta! Minulla lukijapalkkiin ilmoittautuneet eivät läheskään kaikki osoita kiinnostustani blogia kohtaan. Minulle nimittäin kommentit merkitsevät enemän kuinkuin lukijapalkki.

    Olet kyllä niin paras bloggaaja, ihailen sun tyyliä, ja blogin kirjoittamista! En varmaan edes tiedä ihanempaa blogia ♥

    En keksi nyt mitään postausehdotusta, jos tulee mieleen laitan uuden kommentin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on kyllä ihan sama juttu, postauksia lukee oikeasti vain puolet lukijapalkista ja loppujen lopuksi eniten merkkaavat ne kommentit, niinkuin jo yhdessä postauksessa kirjoitinkin :D
      Oi ei, paljon kiitoksia! <3 Tälläset kommentit on oikeasti niitä parhaita jotka piristää päivää! Kiitos vielä :)

      Poista
  3. Onnea tosi paljon yli 250 lukijasta!! Tää on ollu paras blogi
    jota oon lukenu,kiitos että kirjoitat tätä blogia♡ Olet todellakin ansainnut lukijasi näillä ihanilla postauksilla ja super hienoilla kuvilla!
    Tässä on nyt jotain erikoispostaus ehdotuksia :)

    1.Elämäsi hevoset top 7.(jos keksit niin montaa :D)
    2.Kivoimmat hevoskuvat.
    3.Paras hevosmuistosi.
    4.Kysymyspostaus.
    5.Lempiblogisi
    6.Joku kuvapostaus :D
    Toivottavasti joku noista toteutuis :DD
    Mut onnea vielä niin monesta lukijasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ihanasta kommentistasi! <3 Et arvaakaan kuinka ihanaa on saada tällaista palautetta! Täytyykin katsoa, jos toteuttaisin jonkun näistä :D Kiitos ehdotuksistasi!

      Poista
  4. Joskus aiemminkin olin tän blogin lukija, mutta sitten se ei kiinnostanut mua enää niin paljon, joten lopetin lukemisen. :D Tässä muutama kuukausi sitten päätin liittyä uudestaan, ba dumm tss, nyt kyllä kiinnostaa. ;)

    Mä en lue kovin montaa blogia, ehkä nipinnapin 40, en ole katsonut. Niistäkään kaikkia en lue niin innostuneesti, eli kommentoi joka postaukseen tms. Niitä blogeja, joita aktiivisesti luen, mun lukulistalla on loppujen lopuksi aika vähän. Enkä toki aina ehdi/muista/huomaa kommentoida jokaiseen postaukseen, jonka joku bloggaaja kirjoittaa. Sun blogiin taas oon ainakin yrittänyt kommentoida viime aikoina jokaiseen postaukseen, koska nykyään tämä blogi kiinnostaa mua ja lukeutuukin yhdeksi suosikeistani. c: Kiitos siis sulle tästä blogista, vaikka oonkin vaan yksi lukija monen joukossa. ♥

    Kommentit merkkaavat mullekin paljon enemmän kuin lukijapalkin näyttämä lukema. Koska mulla ei ole kovin paljon lukijoita, tällä hetkellä 39, ne noin 5 aktiivista kommentoijaa ovat oikeasti päivien piristeitä. Kirjoitin yli vuoden käytännössä pelkästään itselleni, koska mulla ei ollut yhtäkään kommentoijaa. Sitten, kun kehityin bannereiden teossa (nykyään tilauksia tulee melkein enemmän kuin ehdin tehdä, heti kun jonossa vapautuu paikka niin pukkaa jo seuraavaa tilausta, hehe) ja joissakin blogeissa oli jo mun tekemä banneri, alkoi ihmiset löytää mun blogin ja sitä kautta sain lukijoita. Järkeenkäyvää sinällään, mutta kyllä se kuvankäsittelytaidon kehittyminen taisi olla mun blogin syttymisen siemen.

    Ok, en tiedä mikä blogin elinkaaren tarina tästä tuli, mutta mulla oli myös ideoita erikoispostauksiin, OLI. Nimittäin Sylvia mainitsi niistä lähes kaikki. :D Jäljelle jäi epäonnistuneet ja hauskat kuvat, tän haluaisin nähdä! Samoin joku mielipidepostaus, vaikka jostain muustakin kuin blogilajeista. Vielä kerran kiitän tästä blogista, sä todellakin ansaitset lukijasi ja kommentoijasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sanaton tällä hetkellä. Olen aina ajatellut, että mitä jos ikkunani taakse ilmestyisi lukijoiden verran porukkaa ja sitten tulee aina mieleen, että jokaista pitäisi oikeasti kiittää henkilökohtaisesti, koska jokaisella on merkityksensä. Etenkin teitä lukijoita/kävijöitä, jotka jaksatte kirjoittaa kommentteja lähes jokaiseen postaukseen. Kommentit kyllä piristävät aina, oli niitä sitten se 10 tai vain 1. Nytkin olen oikeasti sanaton lukiessani tätä ja aiempia kommentteja! Suurkiitos sinulle <3

      On oikeasti niin upeaa huomata, kuinka kiitollisia nykyajan bloggaajat ovat lukijoistaan ja erityisesti kommenteistaan! En osaa oikeasti kommentoida tähän mitään järkevää, oon vaan niin sanaton.. :D Kiitos vielä kerran! Olenkin jo keräillyt pidemmän aikaa noita hauskoja kuvia niin eiköhän tuo jossain välissä toteudu! ;)

      Poista
  5. Aivan ihana blogi, ihana ulkoasu ja... Kaikki! Ihan mahtava, rakastan sun blogia, on yksi parhaista. Nyt vasta sain aikaiseksi liittyä, vaikka blogisi onkin ollut hyvä aina! :)
    Mullekin kommentit merkitsevät enemmän, vaikka onhan se aina kiva saada lisää lukijoita. Ymmärrän kuitenkin, etteivät kaikki yksinkertaisesti jaksa kommentoida jokaiseen lukemaansa blogiin, saatika sitten lukea jokaista postausta :D Eikä mun blogin lukijoista yleensä kuin alle puolet kommentoi blogiini, mutta eipä se hirveästi haittaa - vaikkakin niihin on kiva vastailla. Kommentit kuitenkin piristävät päivää! :) (Ja niin piristää kyllä sun blogikin!)

    Ansaitset todellakin jokaisen lukijasi, niin hirveän hyvä blogi sulla on :) Onnea vielä kerran 250 lukijasta, tai siis 252!

    [ Millainen joku hevonen olisi ihmisenä ]
    [ Joku hevonen kirjoittaa ]
    En tiedä, onko noita jo ehdotettu, mutta laitoin kuitenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vaan voi käsittää kuinka ihania lukijoita ja kommentoijia mulla on <3 Kiitos sullekin! Todella ihana kommentti taas <3 Joo toi on kyllä totta, ettei niitä kommentoijia enää niin usein ole, mutta toisaalta sitten se yksikin kommentti tuntuu ihanalta :D Ja hei, kiitos, itse asiassa nyt lukijapalkissa on taas yksi luku enemmän, kiitos sun! :D
      Ja hei, nää oli kivoja ehdotuksia! Pitääkin ruveta toteuttelemaan näitä pidemmällä aikavälillä :)

      Poista
  6. Onnea 250 seuraajasta!
    Ensinnäkin sinun ulkoasu on aivan järkyttävän ihana! Blogitekstit ovat hyviä, olen lukenut kaikki, mutta koska olen laiska ihminen en jaksa/muista kommentoida kaikkiin postauksiin.

    Minullekkaan lukijat eivät ole se suurin saavutus tms., sillä tiedän että esimerkiksi jotkut kavereistani lukevat blogiani ilman, että olisivat rekistöröityneet. Näyttökerrat ja kommentit on enemmän se, miten pystyy katsomaan, kuinka paljon blogia luetaan. Ja minun blogiin harvat kommentoi mitään, mutta sitten jos joku kommentoi, niin voi että tulee hyvä fiilis!

    •Linkkaa blogisi
    •Lempiblogit
    •Semmonen postaus minkä kommentteihin voi linkata oman blogin ja sitten "arvostelet" jokaisen linkatun blogin
    En nyt muita erikoispostauksia keksi, enkä tiedä onko noita jo ehdotettu😄

    Vielä kerran onnea ja menestystä!💕

    ♡: Johanna, www.unelmoidenkohtitavoitteita.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitoksia! En vaan voi käsittää kuinka ihania te lukijat/kommentoijat osaatte olla! :D Ihana kuulla, että olet kuitenkin lukenut postaukset! Itse saatan tehdä joskus sitä, että selaan kyllä postaukset läpi muista blogeista, mutta en välttämättä lue tekstiä ajatuksella..
      Kiitos ehdotuksista ja kommentista vielä! :)

      Poista
  7. Uskomatonta Suvi, ihan mahtavaa! Todella übersuuret onnittelut sulle yli 250lukiasta, joista jokaisen, ja enemmänkin sä oot ansainnut suurella työllä ja panostuksella tähän blogiin!

    Ensin on pakko kehua sun tekstiä ja tekstintuottokykyä! Täällä on näkyvillä aina niin kypsää, selkeää ja mielikuvituksella varustettua tekstiä, että parempaa saa sitte hakea vähän kauempaa! Ei mitään jälkeä pikkulapsimaisesta huonosta suomenkielestä, tää on vaan niin uskomatonta!

    Ja sitten nää sun kuvat... Ihan oma lukunsa! Aina niin mahtavia,,selkeitä ja hyvälaatuisia kuvia, ettei paremmasta väliä! Siis aina niin pirteitä, raikkaita ja monipuolisia, että on kyllä ilo silmälle!
    Toi sun vesileima on myös ihaan mahtava, oot nähny senkin eteen tosi paljon vaivaa- ja sen näkee!

    Jos nyt sitten jotain pitäisi toivoa, toivoisin toivekuvapostausta, kysymyspostausta tai sitten RoomTour 2016- videota, vaikka siinä onkin kova homma. Toivekuvapostaus sen takia, että olis ihana nähä, mitä sä keksit kaikkiin ehdotuksiin, miten sä täytät postauksen mahtavilla, mielikuvituksella varustetuilla kuvilla.
    Kysymyspostaus, sulle on tullut ihan superpaljon uusia lukijoita, joten kysyttävää riittäisi varmasti vähän useammaltakin.
    RoomTour, jotta näkisin, onko huoneesi yhtä mielikuvituksella ja kypsyydellä varustettu, kuin tämä blogi.
    Sitten, lukulistallani- postaus olisi todella kiinnostava, eli esittelisit 5,10 tai 20-> omia lukulistasi lemppareita ja arvostelisit ne.
    Tai sitten vaihtoehtoisesti linkkaa blogisi- postaus, ja kaikista linkatuista blogeista arvostelut:)

    Kiitos sulle mahtavasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan kuvitella kuinka paljon aikaa tämänkin kommentin kirjoittamiseen on käytetty.. Kiitos ihan yberpaljon sulle(kin)! <3 Ihana oikeasti saada tällaista palautetta, huomaa, että olet kyllä perehtynyt blogiini ja kyllä sen huomaakin, kun jokaiseen postaukseen jaksat kommentoida aina yhtä piristävästi, kiitos siitäkin! :D
      Tässä kohtaa täytyy kiittää myös kuvaajia, jotka kerta toisensa jälkeen jaksavat kuvata mun menoa! :D Tuota vesileimaa kyllä suunnittelin kauemman ja onkin ihana kuulla, että se on kiva!

      Voi vitsit, nää perustelut oli kyllä mahtavat! Niiden perusteella voisin toteuttaa vaikka jokaisen suoralta kädeltä, mutta ehken nyt kuitenkaan tee blogista ihan erikoispostauspainotteista :D Voin silti luvata, että vähintään joku näistä menee toteutukseen! RoomTouria en uskalla vielä luvata, koska huoneeni ei ole mikään maailman siistein.. :DD Kiitos vielä!

      Poista
  8. Hienoa! Onnea 250 lukijan johdosta! :-)

    Toivoisin täällä näkeväni:

    - Miten blogisi kirjoittaminen alkoi/miten innostuit blogin kirjoittamisesta/mitä blogi merkitsee sinulle jne.

    - My Week (joko videona/postauksina)

    - Lemppari blogien esittely (perustelut, milloin ja miten aloit lukemaan niitä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Tuohon ekaan kohtaan on jo oikeastaan vastauksia postauksessa "Minä ja Bloggaus", mutta kiitos näistä ehdotuksista! :)

      Poista
  9. Onnea 250 lukijasta, ne sä oot ansainnut!

    Erikoispostaus ehdotuksia:

    - Linkkaa blogisi
    - Kaikki blogit joita luet
    - Mielipide postaus
    - Vinkkejä muille bloggaajille
    - Toivekuvapostaus
    - Epäonnistuneista kuvista postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitos! :) Mahtavia ehdotuksia taas kerran! Täytyykin laittaa näistä osa toteutukseen!

      Poista
  10. Onnea 250 lukijasta! :)

    Luin muidenkin kommentteja ja minusta nämä postaukset olisivat kivoja:
    -Toivekuvapostaus
    -Epäonnistuneet otokset
    -My Week -video
    -Postaus siitä miten aloitit bloggauksen
    -Videopostaus
    -Lempi ratsi varusteesi TAI kaikki ratsi varusteesi (videona tai ihan normi postauksena) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten tuli vielä mieleen sellainen postaus (jos et ole vielä tehnyt) että millä hakusanoilla sinun blogii on löydetty :D

      Poista
    2. Kiitos! Itse asiassa mun blogiin ei ole haettu kovin erikoisilla nimillä, mutta ehkä sellainenkin postaus tulee joskus, kun saan kerättyä enemmän näitä erikoisia hakusanoja :D Mahtavia ehdotuksia kyllä nämäkin! Tuon videopostauksen voin jo heti luvata, että sellainen on tulossa aivan varmasti lähiaikoina :)

      Poista
  11. Onnea lukiamäärästä! :D sun blogi on kyllä tosi kiva! :)

    Linkkaa blogisi postaukset on aina tietty kivoja, mutta vaikka My Day - olisi kiva nähdä :P
    Ratsastushistoria - postaus.
    Joku "suosikit" postaus vois kanssa olla kiva :D

    Nyt ei hirveästi tullu mieleen mitään, mutta edes jotakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia kommentista ja ehdotuksista! Ainakin tuo myday/pidempi videopostaus on toteutumassa varmasti :)

      Poista
  12. Vau, paljon onnea 250 lukijasta! :)
    Ensinnäkin sulla on kyllä upea blogi, kirjoitat niin hyvää tekstiä ja postauksissa on aina hyvälaatuisia ja hienoja kuvia! Lisäksi ulkoasut on myös ihania ja hyvin tehtyjä ❤ On myös pakko kehua sitä, kuinka jaksat aina olla niin aktiivinen ja panostat blogiin sekä oot lukijoille niin mukava :) Oot kyllä todellakin ansainnut kaikki lukijasi, sekä ansaitsisit vielä enemmänkin ♥

    Lueskelin muiden kommenttien postausehdotuksia, ja mm. näitä ois kiva nähdä:

    - My Week / pidempi videopostaus
    - Jokin Mielipidepostaus
    - Kivoimmat hevoskuvat
    - Vinkkejä muille bloggaajille
    - RoomTour

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi vitsit, taas tällänen kommentti jolle voisin vaan itkeä koska ihan liian ihania sanoja! Paljon kiitoksia <3 Kiitos näistä ehdotuksistakin! :)

      Poista
  13. onnea! joku kuvahaaste ois kiva ellet oo jo tehny :)sun blogi on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja tietysti joku pieleen menneet kuvat...

      Poista
    2. Kiitos! :) Joo eiköhän toi pieleen menneet kuvat ainakin toteudu :)

      Poista