16. heinäkuuta 2016

Blogien esittelyt


Tein hetki sitten Linkkaa blogisi -postauksen, johon linkattiin yhteensä 26 blogia. Yllätyin tästä määrän vähyydestä, mutta loppujen lopuksi se ei haitannut itseäni yhtään, koska pääsin helpommalla. Lupasin kuitenkin, että esittelen muutamia blogeja erillisessä postauksessa ja nyt olisi sen vuoro. Ajattelin esittelyn lisäksi perustella, miksi juuri kyseinen blogi päätyi tähän postaukseen.


Connemaratamma Pennin arkielämästä kertova blogi, joka sisältää paljon kuvia. Tarina siitä, miten liikkumattomasta, motivaatiopulassa olevasta ponista saadaan taas elämäniloinen, innokkaasti työskentelevä ystävä.

Tämän kirjoittajan tekstejä jaksaa kyllä lukea kivan kirjoitustyylin ansiosta! Postauksissa seikkailee suloinen poni, jonka väritys on omaan silmääni todella hieno. Lisäksi tykkään kuvista, jotka ovat hyvälaatuisia ja useimmissa postauksissa niitä on paljon!


Blogi kertoo pian 15-vuotta täyttävän tytön hevosten täyttämästä arjesta. Mukana seikkailevat niin vuokraponit kuin ratsastuskoulunkin ponit!

Tästä blogista pidin erityisesti ulkoasun vuoksi. Postauksissa on paljon hyvälaatuisia ja hyvän kokoisia kuvia, joka on tietysti aina plussaa. Lisäksi postaukset ovat monipuolisia ja niiden aiheet vaihtelevat.


Waldgeistory
Blogi kertoo 22-vuotiaan naisen ja 16-vuotiaan pv-ruunan yhteisestä arjesta, kouluvalmennuksien -ja kilpailujen merkeissä. Tällä kaudella on vielä tavoitteena saada rutiinia helppo B'n radoista.

Tässä blogissa on todella mielenkiintoisia postauksia, joita värittävät hyvän kokoiset, laadukkaat kuvat. Sisältö on sopivan monipuolista ja postauksia tulee hyvään tahtiin! Lisäksi uunituore ulkoasu on todella hieno!


Ajoponin vauhdissa
Blogi kertoo 3-vuotiaan vasta ajokoulutetun shetlanninponiruuna Ruutin Pekon elämästä kesällä 13-v aloittelevan ponikuskin Iidan kanssa. Tavoitteena on ajaa syksyn aikana ensimmäinen starttini. Pekolla ei voi ajaa koskaan raveissa, mutta silti sen kanssa treenaillaan ja harjoitellaan ajamista sujuvammaksi. 

 Blogissa seikkailee todella suloinen shetlanninponi! Postauksia tulee hiukan harvemmin, mutta niiden aiheet vaihtelevat sopivasti. Postauksissa on usein paljon kuvia, jotka ovat usein vieläpä todella suloisia!


Moccaillen
Blogi kertoo minusta, 15-vuotiaasta ratsastuskoululaisesta sekä 17-vuotiaasta hoitohevosesta Lamocasta. Treenataan Lamocan kanssa pääsääntöisesti koulua, mutta esteillekkin eksytään joskus sillä Lamoca on henkeen ja vereen estehevonen.

Tämän blogin ulkoasu on todella paljon minun mieleiseni! Postauksia värittävät hyvälaatuiset kuvat, joita on todella mukava katsella.


Karvakorvakamut
Tervetuloa lukemaan blogia, joka kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevostamman elämää ja sen kesäkuussa syntyneen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)

Blogissa seikkailee tällä hetkellä äärettömän suloinen varsa, jonka elämää on mielenkiintoista seurailla. Blogissa on lisäksi kivan erilainen ulkoasu ja paljon suloisia kuvia!


Kisaradoilla
Blogimme kertoo neljän tytön valmentautumisesta tavoitteellisesti. Kaksi blogimme tähteä kilpailee kouluratsastuksessa ja kaksi esteratsastuksessa. Käymme kaikki kaksi kertaa viikossa Primustallilla ratsastamassa, joista toinen viikkotuntimme on Talent program valmennustunti.

Blogin idea on todella kiva ja erilainen, kun kirjoittajia onkin useampi! Jo postausten otsikkoon on mainittu sen kirjoittajan nimi, joten postauksia on helppo lukea, kun tietää mikä on kenenkin kirjoittama. Lisäksi blogissa on usein toinen toistaan hienompia ulkoasuja!

Ovatko kyseiset blogit teille jo tuttuja?

19 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Muutaman näistä blogeista tiesinkin, saa nähdä alanko seuraamaan näitä minulle uusia blogeja!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtavaa, jos täältä löytyi sinulle vieraampia blogeja! :)

   Poista
 2. Kiitos paljon esittelystä! Itsekin löysin pari uutta mielenkiintoista blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :D Tää oli mahtava kuulla!

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Muutama blogeista oli tuttuja mutta suurinta osaa en vielä tiennyt. Näistä ainakin tuo eka oli kivan näköinen blogi:) Mut sun blogi on kuitenkin parhain;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiitoksia! :3 Mahtavaa kuitenkin, jos löysit mielenkiintoista luettavaa näistäkin!

   Poista
 4. Kiitos ja kumarrus esittelystä! Ja muutenkin kehuista :)

  VastaaPoista
 5. Oi, kiitti paljon tosta esittelystä!
  Tiesin pari näistä etukäteen, mutta muuten löysin tästä pari uutta blogia lukulistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :D Mahtavaa, jos säkin löysit uusia blogeja! Tavoitteenani olikin nostaa tähän niitä vähän varjoon jääneitä hyviä blogeja, jotka olisivat monelle vieraampia :D

   Poista
 6. Harmi, kun en omaa blogia kerennyt siihen postaukseen linkkaamaan! Muutamat blogit olivat kyllä tuttuja, mutta aika ponia uusiakin löytyy - voisin käydä vaikka kurkkaamassa! :-) Ompa kiva postaus! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi varmaankin pitänyt pidentää tuota aikaa, mutta ehkä sitten joskus, jos teen uuden linkaa blogisi -postauksen ;) Mutta kiva kuulla, että säkin löysit uusia blogeja! Kiitos :)

   Poista
 7. Isot kiitokset arvostelusta!
  Terv. Kisaradoilla bloggaajat

  VastaaPoista