26. heinäkuuta 2016

Viimeinen leiripäivä


Saimme herätä poikkeuksellisesti vasta yhdeksältä. Aamupalan jälkeen aloitin jo pakkaamisen, kunnes meidät haettiin leiritiloista leirikisaan. Täytyy myöntää, että nämä leirikisat olivat kyllä viime vuotisia hauskemmat! Pääsimme hyppäämään muutamia esteitä ilman satulaa, juoksemaan enemmän tai vähemmän tarkoituksellisesti seiniä päin, haahuilemaan sokkona ja vähän kaikkea muutakin! Ja sainpahan kokeilla taas uutta ratsuakin, kun minun ryhmäni ratsuna toimi Muffe. Voin vain kuvitella, miltä se näytti, kun haahuilin yksin silmät sidottuna maneesin toisessa päässä. Meidän oli tarkoitus jäädä maneesin puoleenväliin, mutta olin ensinnäkin lähtenyt päinvastaiseen suuntaan ja juossut vieläpä oikean kohdan ohitsekin. Nauroin tälle vedet silmissä, kun minulle kerrottiin tästä! Näköjään suuntavaistossani olisi parantamisen varaa..

Jälleen kaivelin viime vuoden arkistoja löytääkseni edes yhden kuvan Muffesta.. En nimittäin heilunut tällä leirillä koko aikaa kamera kädessä kuvaamassa hevosia.

Leirikisojen jälkeen meillä oli vielä ruoka, jonka jälkeen aloimme taas siivota ja pakata. Täytyy kyllä sanoa, että tämä oli erittäin mukava ja hauska leiri! Tuo oli mahtavaa, että porukka oli suurin piirtein ikäistäni ja kaikki olivat tasokkaampia ratsastajia. Hyvän leirin kruunasivat vielä hyvät kelit! Jokaisena päivänä paistoi ainakin hetken aurinko eikä sateistakaan ollut haittaa. Kaikin puolin todella mahtava leiri siis!


Linkki videoon

PULLEROMÄEN KOLMOSET 2016 ♥ - toisen leiriläisen tekemä leirivideo(tajusin vasta myöhemmin, että videomme ovatkin samannimiset..)

14 kommenttia:

 1. Nää kaikki leiri postaukset oli aivan ihania!!❤ Ja sulla näytti menevän tää leiri tosi hyvin :D Ja näytti kyllä todella kivalta leiriltä,teki ihan mieli lähteä heti tuonne leirille haha xD Toi videokin oli hauska ja todella kiva. Onneksi mäkin pääsen ens vuonna leirille!;) Ja meinaatko muuten mennä ens vuonna taas pulleromäelle leirille? Mutta kiva että leiri meni hyvin:) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet pitänyt näistä! :) Joo, oli kyllä mahtava leiri kaiken kaikkiaan! Mahtavaa, että säkin pääset sitten ensi vuonna leireilemään! Ensi vuodesta en osaa omalla kohdallani vielä sanoa mitään, saas nähdä menenkö leirille ollenkaan, mutta pulleromäkeen tai jollekin muulle "suositummalle" tallille voisin kyllä haluta leirille :)

   Poista
 2. Kiva tämä viimeinenkin leiripostaus! Tykkäsin kyllä videosta, se oli kivan rauhallisesti editoitu ja siitä välittyi hauska tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuohon videon editoimiseen käytinkin enemmän aikaa, eikä nuo videot mene siltikään aivan musiikin tahdissa :DD Mutta kiva, jos olet tätä mieltä :)

   Poista
 3. Tykkäsin videosta todella paljon! Näyttipä mukavalta leiriltä. :-) Videosta välittyi todellakin hauska ja kiva tunnelma! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäsit! :) Sitä se kyllä olikin! Mahtavaa kuulla tällaista!

   Poista
 4. Kiva postaus ja ihana blogi muutenkin! <3 Liityin lukijaksi, voisitko käydä liittymässä mun? :) www.jiinamilla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiitoksia! :) Käyn nyt ainakin katsomassa blogisi :)

   Poista
 5. Kiva postaus ja tykkäsin kyllä tosta videosta! :)
  Teillä taisi kyllä olla mukava leiri :D

  VastaaPoista