1. lokakuuta 2016

Syyskuun suosikit

Omenat, sänkipeltolaukat, syyssateet, ruskan värit, niistä on syyskuu tehty.


En olekaan hetkeen tehnyt kuukauden suosikit -postauksia, joten nyt voisi olla hyvä aika kerätä kasaan syyskuun tapahtumia. Kyseinen kuukausi vierähtikin taas yhdessä hujauksessa ohitse. Tämän kuukauden aikana mm. täytin 16, mikä nyt ei sinänsä vaikuta suuremmin mihinkään, mutta ovathan syntymäpäivät aina kivoja! Lisäksi olen sopeutunut paremmin uuteen kouluun ja miettinyt ajankäyttöäni tarkemmin. 

Aloitetaan kuukauden tallipäivästä. Täytyy sanoa, että minulle tulee vieläkin hyvä mieli, kun muistelen ratsastuskertaa, jolloin olimme ensimmäistä kertaa tänä vuonna sänkipellolla. Jalmari oli oikein kiva tuolloin! Jos taas lähdetään miettimään kuvia, niin tykkään eniten toisen sänkipeltoreissun kuvista, mutta silloin itse ratsastus ei sujunut niin kovin hyvin.


Syyskuulla postasin seitsemän kertaa, mikä on sinänsä todella vähän. Katsotuin postaus on jo aiemminkin mainittu postaus nimeltään Vihdoinkin sänkipellolla!. Tämä postaus sai 151 katselukertaa ja 24 kommenttia. Tällä määrällä kyseinen postaus on myös kuukauden kommentoiduin postaus.


Tykätyin instagram-kuva on leiriltä otettu estekuva. Kyseessä on varmaankin paras minusta otettu hyppykuva, joten sinänsä en yhtään ihmettele, että kuva keräsi enemmän tykkäyksiä kuin muut kuvani.


Tällä kerralla en valitsekaan kuukauden suosikkiblogia, vaan suosikkipostauksen! En ole hetkeen lukenut kunnolla ajatuksella juuri minkään blogin tekstejä, koska innostukseni oman blogin ja muiden blogien suhteen on jo hiukan laantunut. Erityisesti yksi postaus on kuitenkin jäänyt mieleeni ja se oli "Arvelisin sinun lukevan blogiani koska...". Kyseinen postaus on blogin nimeltä Pennin pyörittäjä. Tuo postaus herätteli minua ajattelemaan omaakin blogiani aivan uusin silmin. Miksi kirjoitan omasta mielestäni tylsiä postauksia, joita en itsekään jaksa lukea? Sitten aloinkin suunnitella uudistusta ja ulkoasun vaihdosta uskallan jo luvata varmasti!

Kuukauden suosikkikuva oli helppo valita. Jostain syystä tykkään vain tästä itse ottamastani kuvasta älyttömästi! Jalmari näyttää innostuneelta ja värit ovat syksyiset.


Kuukauden suosikkikappaleet ovat olleet ahkerassa soitossa minun kohdallani. Olen syyskuun aikana ruvennut kuuntelemaan tavallista enemmän musiikkia ja bluetooth-kaiuttimeni onkin ollut ahkeralla käytöllä, samaten Spotify. Listaltani löytyy monia biisejä, mutta erityisesti olen innostunut kuullessani näitä kappaleita:


Tämä kappale yllätti hiukan itsenikin. Harvoin enää kuuntelen pari vuotta sitten julkaistuja kappaleita ja tämän julkaisusta nyt on jo kolme vuotta. Valehtelematta kyseessä on kuitenkin hyvä kappale!


Tätä nyt ei oikeastaan tarvitse edes selittää, kun tykkään nykyään Tungevaag & Raaban:ista paljon ja silloin joskus fanitin myös Isac Elliottia. Tämä kappale on vain niin unelmieni täyttymys!

Miten teidän kuukautenne sujui?

12 kommenttia:

 1. Älyttömän suuri kiitos kuukauden postaus -tittelistä :D yllätyin totaalisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, eipä mitään :) Kyseinen postaus on ihan mainintansa ansainnut!

   Poista
 2. Tosi kiva lukea sunkin blogissa näitä kuukauden suosikki postauksia! Tosi hyvä postaus ja hyviä kuvia!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva pitkästä aikaa lukea kuukauden suosikit postausta! Kannattais vaan kirjoitella vähän enemmän tänne blogiin mutta en tarkoita tällä että olisi pakko kirjoittaa niin montaa postausta mutta ei voi mitään jos ei ole aikaa ja tämä postaustahtikin on ihan sopiva;) Nää sänkipelto postauksetkin oli tosi kivoja!:D Ja muuten hyvää syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä hetkellä fakta on se, etten yksinkertaisesti ehdi kirjoitella tänne yhtään useammin, kun aikaa ei tosiaan ole yhtä lailla kuin ennen enkä halua postailla tänne sellaisia kiireessä väsättyjä postauksia :D Mutta kiitos kuitenkin kommentistasi ja samoin! :)

   Poista
 4. Tätä kuukauden suosikit -postausta oli kyllä kiva lukea pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva tai no mahtava postaus taas kerran! :)

  VastaaPoista