1. joulukuuta 2016

Marraskuun suosikit

Joulupostaus numero 1

Taas yksi kuukausi meni ja uusi alkoi. Tällä kertaa luvassa onkin joulukuu ja joulukuut ovat aina erikoisia. Siinä, missä marraskuussa ei tapahdu mitään, niin joulukuussa kyllä tapahtuu senkin edestä! Lupasin, etten tee tänne blogin puolelle joulukalenteria, mutta teen kuitenkin muutamia erikoispostauksia nimellä "joulupostaus". Aloitetaan viime kuun suosikeista!


Kuukauden suosituin postaus oli postaus nimeltään Talvi yllätti. Postaus keräsi 139 katselukertaa ja 28 kommenttia. Kyseinen postaus on siksi myös kuukauden kommentoiduin postaus. Tämä ei kuitenkaan yllätä yhtään, koska muut viime kuun postaukset olivat lähinnä erikoispostauksia! Postasinkin "huimat" 6 kertaa.

Kuukauden suosikkikuva on tällä kertaa varsin tavallinen kuva, jossa ei sinänsä edes ole mitään erikosta tai hienoa. Tykkään kuitenkin kuvan muokkausesta ja onhan Jalmari siinä aika suloinen!

Tykätyin instagram-kuva olikin erikoisempi tapaus. Osallistuin erääseen kuvakisaan ja kuvani nousi heti huippujulkaisujen ykköseksi. Sain valehtelematta lähemmäs 100 uutta seuraajaa ihan hetkessä tämän takia! Kuva on kerännyt tähän mennessä 352 tykkäystä, mikä on omasta mielestäni ihan älytön määrä tavallisiin määriin verrattuna.


Kuukauden suosikkikappaleita minulla onkin kaksi. Tässä kuussa olen kuunnellut melko vähän musiikkia ihan sen vuoksi, ettei hyviä kappaleita vain ole. Nämä kaksi ovat kuitenkin olleet kovassa soitossa marraskuun aikana.



Kuukauden suosikkilöytö on kuivashampoo, jonka ostin Keskisten kyläkaupasta. Tuntuu, että tämä kuivashampoo toimii edellistä paremmin ja tykkään tämän tuoksustakin paljon enemmän! En nyt tarkkaa hintaa muista, mutta tuote oli kuitenkin todella halpa, joten olen todella tyytyväinen tähän ostokseen!


Marraskuun aikana sain käyttööni Netflixin ja löysin heti sarjan, johon olen pikku hiljaa jäänyt koukkuun. Tarkoituksenani on katsoa sarjaa mahdollisimman paljon englanninkielisillä tekstityksillä, jos vaikka oppisin niin englantia. Kuukauden Netflix-löytö on nimeltään Kovat kaulassa/White Collar. Kaikki vastaavat FBI-sarjat ovat mieleeni!


Mitä tv/Netflix-sarjoja te seuraatte?

24 kommenttia:

  1. Hyvä kuva kyllä tosiaan tuo tuhmaponin kuvakisa! :D Mulla ei ole yhtään tuollaista action-kuvaa, niin mun kisakuvaksi tuli ihan vaan ponin ryöstökuva :D No, ihan hyvä ehkä vaan, että omat kaveriponit on tosi kilttejä ;)
    Itse en seuraa mitään netflix-sarjoja, koska mulla ei ole sitä, mutta TV:stä katson Poliiseja ja muita sellaisia "viranomaisohjelmia", ja levyinä mulla on mun suosikkisarjan, Gossip Girlin kaikki tuottarit! Olen tämmöinen hömpänkatsoja, mutta eipähän turhia stressaa, kun tällaisia katsoo- Salkkareista en kyllä silti ole koskaan tykännyt yhtään, joten sitä hömppää en kyllä tule ikinä katsomaan! :'D
    Hienoa, että sinäkin teet muutamat erikoispostaukset, näitä on aina kiva lukea! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kuvana varsin onnistunut :D Onhan sellainenkin määriteltävissä action-kuvaksi! Meiltä taas löytyy mm. vanhoja pukittelukuvia vähän liikaakin. Onneksi niitä saa enää harvoin, kertoo jotain ratsusta :)
      Tuo Gossip Girl onkin monen kaverini hehkuttama ja se taitaa löytyä myös netflixistä, ellen nyt ihan väärässä ole. Täytyykin katsoa joskus, jos katsoisin siitä edes yhden jakson! Toki se, että tykkään enemmän toimintasarjoista, mutta voisihan sitä muitakin kokeilla katsoa :D
      Olihan sitä pakko muiden mukana aloittaa tällaisten tekeminen, nyt kun motivaatiotakin taas löytyy! :)

      Poista
  2. Hyvin toteutettu postaus! Itsellä on muuten samat biisisuosikit, kuin sinulla! :D

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! Toi pystyynhyppäyskuva oli kyllä hurja, eikö kyse ollutkin jostain tien pohjan muutoksesta, vai mikä siinä oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvassa itseasiassa lukeekin syy, Jalmari ei hienohelmana olisi halunnut liikkua eteenpäin, kun hiekan väri vaihtui :D

      Poista
  4. Tosi kiva postaus. Mä suunittelin että teen tällasen postauksen, mutta en ainakaan vielä oo saanu aikaseks... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tällaisia on kyllä hauska tehdä, joten kannattaa joskus toteuttaa! :)

      Poista
  5. Ihana blogi sulla ja kiva postaus! Kuka sun bannerin on tehnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan itse sen väsäsin :D

      Poista
    2. Tosi hieno! Oisko mahdollista saada sulta banneri omaan blogiin?

      Poista
    3. Kiitoskiitos! Tällä hetkellä oma aikani ei valitettavasti riitä :/ Täytyy katsoa ensi vuoden puolella, jos ehtisin avaamaan banneripajan tms :D

      Poista
  6. Kiva postaus!<3 Ite tykkään kattoo netflixistä teenwolffia ja pretty little liars:ia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näistäkin sarjoista olen kuullut paljon hehkutuksia :D

      Poista
  7. Eikä miten hauska tuo ig kuva :D Kyllä Jalmari keräsi "kiltteydellään" sulle uusia seuraajia ja tykkääjiä ;)
    Itsekin tykästyin kovasti tuohon Ei Mitään Jiitä -kappaleeseen, mutta JVG:n biisi ei oikein muhun oo uponnut... Alku oli kyllä todella hyvä mutta itsellä siinä vain jokin tökki :/ Ehkä pitää muutaman kerran kuunnella, että oppii arvostamaan sitäkin :D Totta kyllä puhut, nyt on ollut jotenkin tosi huonosti hyviä biisejä ja itse olen ainaskin kaikki hyvät biisit kuluttanut jo niin, että pitää ensi vuoteen asti odottaa, että niitä pystyisi jälleen kuuntelemaan. On kyllä ollutkin yhtä tuskaa aamuisin ettiä soittolistaa, että saa itsensä kunnolla hereille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan omaa luokkaansa oleva kuva ja nähtävästi muidenkin mielestä :D
      Täytyy sanoa, että tuo Revolveri-niminen kappale ei iskenyt minuunkaan heti ensimmäisellä kerralla. Mutta kun kappaletta vain kuunteli, se alkoikin kuulostaa ihan kivalta ja nykyään kuuntelen lähinnä vain näitä kahta kappaletta omalta listaltani :D Okei, onhan siellä pari muutakin biisiä, mutta nuo ovat ne tämän hetken suosikkini. Ja pakko myöntää, että nämä ovat omallakin kohdallani ihan totta! Ainut kuunneltava lista on oma listani ja sielläkin on vain alle 10 kappaletta.. :D

      Poista
  8. Oonpas harvinaisen myöhässä tän kommentin kanssa, piti jo aikasemmin tulla kommentoimaan mut tuli vissiin kaikkea muuta..:D

    Mulla noi molemmat biisit on menny sillä suunnilleen peruskaavalla mulle, eli ekana ei iske ja sit en mitään muuta kuuntelekaan.:D Onneks muutama frendi pakottaa aina noita kuuntelemaan, jossain vaiheessa ne sit iskee. Tohon ylempään kommenttiin liittyen pakko mainita, et vuosi takaperin yhdellä porukalla kuunneltiin kaks 6h bussimatkaa ja pitkin kahta muuta päivää JVG:n Takajeejee -biisiä, enkä sitä oo kertaakaan pystynyt ton takia kuuntelemaan..:D

    Lähti vissiin pikkasen offtopic tää mun kommentti.. Asiaan palaten, mä oon Netflixistä tykännyt kattoa Arrowia, Pretty Little Liarsia ja Teen Wolfia, eli aika perus sarjoja. Nyt Arrowin neloskauden katottuani onkin sit taas se ongelma, et mitä seuraavaksi.

    Btw, toi sun ig-joulukalenteri on kiva!:)

    http://taaonmunhetki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällänen pidempi kommentti olikin positiivinen yllätys! Paljon kiitoksia :D

      Itsellänikin harvoin käy niin, että ihastuisin heti ensisoitolla johonkin biisiin :D Apua, tuo kuulostaa jo kamalaltakin! Biisiyliannostus :D En kyllä yhtään ihmettele, mikset ole pystynyt kuuntelemaan sitä enää!

      Hahah, täähän on vain hauska! Näistäkin olen kuullut puhuttavan paljon, eli ilmeisesti ihan katsomisen arvoisia sarjoja. Toki epäilen, etteivät nämä vastaa ihan omaa makuani, mutta voisihan sitä joskus yrittää katsoa jotain näistä :)

      Kiitos paljon!

      Poista
  9. Kerkesin lukemaan tän postauksen vasta nyt, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan! :D

    Toi ig-kuva Jalmarista on kyllä upea! :D Olisi joskus hauskaa saada Pekosta samankaltaisia kuvia, mutta kukaan ei ole osunut juuri oikealla hetkellä kameran kanssa paikalle. Toisaalta nykyään se harvemmin säätääkään, joten ehkä pitäisi olla tyytyväinen, ettei tule edes hirveästi tilaisuuksia ottaa niitä :D

    Mun suosikkeja netflix-sarjoista on varmaankin Teen Wolf, Pretty Little Liars ja The Vampire Diaries, eli aika samoja kuin muillakin kommentoijilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, eihän tätä nyt voi edes kutsua myöhästymiseksi! :D

      Tuo oli kyllä mielenkiintoinen tilannekin, pakko myöntää! Tulipa todettua, ettei Jalmari osaa keulia :D Nuo sen pomput olivat säälittäviä, vaikka kuvasta voisikin päätellä toisin. Meilläkin noita tilaisuuksia on varsinkin syksyisin paljon, kun vesilätäkköjen yli tuo hienohelma ei voi kävellä :D Pitäisi varmaan joskus talutella sitä urakalla niiden yli maastapäin!

      Tuntuu tosiaan, että moni katsoo juuri noita sarjoja! :D Kiitos paljon kommentistasi!

      Poista