15. tammikuuta 2018

Uudet suosikkivarusteet

Hankin kypärän ja Jalmari sai satulahuovan. Nyt tiedän, mitä materialismionnellisuus on.


Kirjoitin ennen joulua Rakas Joulupukki... -postauksessa haluavani uuden ratsastuskypärän entisen, liian kauan käytössä olleen, tilalle. Totesin kuitenkin kyseisessä postauksessa, ettei sopivaa ole vielä löytynyt. No, kaikki kääntyi vielä saman kuun aikana, kun voitin alennuskoodin eräästä arvonnasta EquusCaren nettikauppaan ja päätin tilata uuden kypärän. Kyseistä Fair Playn kypärää olen katsellut jo aiemminkin, joten nyt eteeni tuli lähes täydellinen tilaisuus tilata se!


Alennuskoodin jälkeen kypärän hinnaksi tuli 79€, joka on minusta vielä ihan kohtuullinen hinta. Tai ainakin olen itse tyytyväinen. Kypärän ulkonäkö oli omaan silmääni kiva ja se vaikutti muutenkin hyvältä. Tilausta tehdessäni olinkin todella innostunut vain, koska olin pitkän etsinnän jälkeen löytänyt sopivan kypärän. Voitte vain kuvitella, kuinka innostunut silloin olin, kun sain paketin postista käsiini!

Tältä Jalmari näytti varmaan 87% koko kuvauksista.. No, ainakin näette miltä kypärä näyttää takaapäin!

Eihän kaikki voi mennä aina niin kuin Strömsössä ja vuoden ensimmäinen ratsastus uuden kypärän kanssa oli hiukan epäonninen.. Minua Instagramissa seuraavat saivatkin jo nähdä videon, kuinka Jalmari lennätti minut satulastaan kuin leppäkeihäs. Selkäni otti tuossa osumaa ja kypärään jäi pari pientä naarmua. Päätin kuitenkin, etten vaihda kypärää, koska itse suorittamani tarkastelun jälkeen totesin sen tuntuvan edelleen ehjältä.

Nämä ratsastuskuvat ja tuon videon on ottanut poikaystäväni ja poseerauskuvat on ottanut Hilma!

Toinen juttu, mistä olen innoissani, on Jalmarin uusi satulahuopa. Olen hiukan tuskaillut Jalmarin satulahuopien kanssa, koska tammalla on vain kaksi sen satulaan sopivaa huopaa, joista toinen valuu satulan alta jostain syystä. Nyt asiaan kuitenkin tuli muutos, sillä löysin vähän kuin vahingossa B Vertigon kouluhuovan kotipaikkakuntani Hankkijasta. Huopa oli vieläpä tarjouksessa ja se maksoi lopulta 35€! Kyseinen huopa on ainakin hiukan samaa sävyä kuin tamman ainaisessa käytössä olevat suojat. Ja pakko myöntää, että huovasta tuli jo kerran käytön jälkeen suosikkini! Se pysyy todella hyvin paikoillaan ja pidän huovan ulkonäöstä + onhan se nyt merkkihuopakin kaiken lisäksi!


Millaisia suosikkivarusteita teiltä löytyy?

10 kommenttia:

  1. Tosi nätti toi sun kypärä, Jalmarin satulahuopa myös! Nää kuvatkin olivat tosi kivoja!:) Meilläkin oli ponin kanssa vähän satulahuopaongelmaa - vihaan niitä satulanmuotoisia huopia ja yleensä kaikki muut huovat ovat niissä satuloissa, jota ponilla ei käytetä, joten omahan se oli sitten ostettava.

    Mulla omaksi lempparivarusteeksi nousee kyllä ehdottomasti Equilinen housut! Mun ei ollut sillä kerralla edes tarkoitus niitä ostaa, mutta noh, kisa-alennukset on kivoja, vaan yksi ja sopiva koko oli jäljellä, ja vielä kun kaveri on vieressä niitä kehumassa..:D Onneksi en tuota ostosta ole katunut!

    http://taaonmunhetki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, itsekin kyllä tykkään molemmista, kuten postauksestakin ehkä jo selvisi :DD Nuo satulan malliset huovat ovat kyllä ärsyttäviä, eli ymmärrän ihan täysin että haluat jättää ne sivuun! :D

      Oi että, kuulostaakin kannattavalta ostokselta! Tai ainakin tuo kuulostaa lupaavalta, ettet ole katunut! Yllättävän hyviä löytöjä sitä voikin tehdä hetken mielijohteesta alennuksia selatessa :D
      Kiitos vielä kommentistasi! :)

      Poista
  2. Ihana tuo huopa! Pitäisiköhän itsekin hankkia... Oon haaveillut pinkistä huovasta, mutta ton väri olisi kyllä tyylikkäämpi ja sopisi kaikille ratsastamilleni hevosille eikä pelkästään niille tammoille :'D

    Oma all time favorite suosikkivarusteeni on Roeckelin hanskat, siitäkin huolimatta että onnistuin hajottamaan omani! Pakko ostaa uudet kunhan ehdin vierailla ratsastustarvikeliikkeessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä oikein kiva, varsinkin käytössä! Värinä tuo on kyllä kivan neutraali :) Kannattaa harkita, jos löydät tuollaisen jostain!

      Kyseisiä hanskoja tuntuu kyllä moni kehuvan ja olen haaveillut itsellenikin sellaisia! Korkean hinnan vuoksi en vain ole malttanut ostaa niitä.. Ehkä sitten joskus :D Kiva kuulla sun tykänneen niistä!

      Poista
  3. Tosi ihania varusteita! Noi B//Vertigon huovat on tosi hyviä ja kestäviä, säilyttävät mukavasti jämäkkyytensä käytössä ja pesujenkin jälkeen. :)

    Oon maininnut aikasemminkin, mutta sun takki on ihana! :D Mä en tykkää yhtään pinkistä, mutta toi on tosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Olen kuullutkin, että ne ovat hyviä, mutta kiva kuulla tällaista vielä! Ei tuo siis syyttä ole suosikkihuopani! :D

      Hahah, tuo on kyllä jopa vähän liian räikeä, mutta pakko myöntää, että itsekin tykkään siitä! :D Pääasiahan on se, että takki on kiva päällä :)

      Poista
  4. Heippa tännekin pitkästä aikaa! :) Mukavan värinen ulkoasu yllätti minut jälleen :D Todella ihana värimaailma, tykkään... taas :D

    Mutta arvaa vaan olenko itse tuota kyseistä satulahuopaa joskus katsellut ja ihaillut! Olisi kivan värinen siinä toisessakin ulkomuodossaa, muistaakseni tummansininen. Meille kun tuo beige olisi vähän hassu kenties. Sopii Jalmarille kuitenkin kuin turpa päähän! Ja tuo kypärä on todella kaunis, onneksi löytyi miellyttävä potta, koska toisille tosiaan se tuntuu olevan totaalinen haaste! Itsellä vissiin sen verran sopivan kokoinen kaali, että oon uskaltanu ihan kypäriä tilatakin!

    Mutta mitäs mun lemppareihin kuuluis... hmm.... Mä rakastan meidän tän hetkistä satulaa. Oli kyllä oikea ostos, vaikkakin omistan siitä ehkä pienen palan siipeä oikeasti :'D Ne on näitä elämän suuria hankintoja haha. Mutta ehkä näistä halvemmista jutuista niin suosikiksi nousisi.... pohdin kolme minuuttia ja totean etten oikeasti tiedä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän satuitkin tänne juuri oikeaan aikaan! Avasin blogin nimittäin julkiseksi vasta aamulla tämän uuden ulkoasun kera :D Ihana kuulla heti tällaista palautetta!

      Eikä, täähän oli hauska kuulla! Tuo on kyllä mahtava huopa, mitä sitä nyt olen ehtinyt käyttämään! Kannattaa kyllä harkita tuota, jos tulee vielä vastaan samanlaisia! :) Ja tuo kypärän osto oli kyllä varsin pitkällinen työ, joten olen enemmän kuin tyytyväinen, että sain vihdoin itseäni miellyttävän kypärän päätä suojaamaan! :D

      Teillä oli muistaakseni oikein ihanan näköinen koulu(?)satula ainakin, jos nyt oikein muistin! Olen huomannut itsessäni jopa hiukan satulafriikin piirteitä, sillä katselen muiden satuloita aina sillä silmällä, että mitkä ottaisin itselleni :D Ja teidän satula taisi kuulua kategoriaan "tänne ja heti" :DD Eli se kyllä vaikuttaa oikein ihanalta!

      Poista
  5. Ihan pakko ensiksi sanoa, että ihana ulkoasu! Varsinkin banneri on tosi taitavasti tehty!

    Niin tuo kypärä, kuin huopa ovat molemmat todella kivan näköisiä! Itse tarvitsisin myös pikkuhiljaa uuden kypärän ja sen lisäksi vielä uudet saappaat, mutta tällä hetkellä tilanne on vähän se ettei niitä kannata hommata :/

    Minun suosikkivaruste on varmaankin Wonyn satula, tai Kingslandin treenipaitani, tykkään myös minun ja Wonyn estekisahuovasta. Materialismionnellisuus on ihan vakava ja real thing, huolestuttavaa kyllä! :D

    www.ystavanihevonen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada tällaista palautetta, kiitos! :)

      Ja kiva kuulla, että sunkin mielestä nämä uudet varusteet ovat kivannäköisiä :D Voi harmi, toivottavasti pärjäät vielä sitten niillä vanhoilla!

      Sähän löysitkin heti useamman suosikkivarusteen! Kuulostaa oikein mahtavilta varusteilta :) Ja täysin totta tämä viimeinen lauseesi! :D

      Poista