23. maaliskuuta 2014

Shopping Ideapark

Eilen olin siis Tampereella Ideaparkissa, ostoksilla kaverin kans. Oltiin sielä oikeestaan koko päivä ja käytiin melkein kaikki vaatekaupat läpitte. Loppujen lopuksi mun ostokset oli aika vähäiset, mutta rahaa sain silti kulumaan. Tai siis kun ostettiin Arnoldsista taas donitsit(tai mitä ne onkaa), Hesestä ruokaa ja jäätelö. Ruokien lisäksi sain ostetua Seppälästä yhen ihanan neuleen, joka maksokin vaan hiukan yli 13€ ja sitte ostin vihdoinki kulmakynän kulmakarvojen piirtämistä varte, sitä en tosin tuu käyttämään ainakaa paljoa ja viimeisenä ostoksena Cubukselta valkonen pipo, joka maksoi 9.90€. Lisäksi sain vielä arpajaispalkintona yhen hajuveden. Sori nää kuvat, ne on vähä vanhempia ku en oo jaksanu käydä ottamas uusia :D

9 kommenttia:

 1. Kivan olonen tää blogi! :) hyväntuulisen kuvan saa ja ihana kissa :3 Ei vaan oikeen mun tyylinen mut kiva :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään todella paljon taustasta! Hienoja kuvia, ja bannerista en kovinkaan pidä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki tykkään kyllä taustasta :) Banneri on kyllä aika erilainen kuin mun omat yleensä, mutta vaihdan sen varmaankin pian ;)

   Poista
 3. Ulkoasu ei hirveesti nappaa jotenki, mutta muuten tosi kiva blogi. Tekstit on hyviä ja kuvat hienoja! :)

  VastaaPoista
 4. ompa täällä kiva värimaailma :-)! toi tausta on toosi söpö ja kaunis, jotenki juhlallisen olonen (: kuvat vaikuttaa kivalta ja tekstiäkin on riittävästi, pidän etenki tosta, kun et kirjota massamaisesti vasta kuvien jälkeen! vähän sulla on sulonen kisu c:
  + kivoja ostoksia oot tehny!

  VastaaPoista