16. elokuuta 2014

Miljoonahevonen

Olin tänään 16.8 Miljoonahevonen -tapahtumassa Tuurissa. Miljoonahevonen on siis esteratsastuskilpailu. Olin paikalla kuvaamassa kaverini kanssa. Mä en oo hirveesti kuvannut missään kisoissa. Ja sen kyllä näkee kuvista, suurimman osan sai karsia pois. Tunnustan, että kuvasin niin, että kamera teki säädöt ja mä vain tarkensin. Silti se oli hankalaa, joten voin vain kuvitella kuinka jotku onnistuu säätämään asetukset ja vielä tarkentamaan... Hyppykuvat sentään onnistu niin, että otin sentään oikeassa kohdassa. Otin huomioon, että todella monella ratsastajalla oli siniset jalustimet :D

20 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi sulla, ihania kuvia ja hienosti muokattu banneri myös! c:

  VastaaPoista
 2. nää kuvat ainakin ovat onnistuneita, tosi hyvin oot saanu kuvia! oon varmaan sanonu tän ennenki, mutta tykkään tosi paljon tästä ulkoasusta :)

  VastaaPoista
 3. Itse asias aika kivoja kuvia! Joienki kuvakulmat ei ollu parhaita mahollisia ja osa ehkä rajattu liian tiukasti. Lempparia vaikee valita, useempi kuitenki on oikeesti tosi hienoja :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta oli vähä vaikea saada hyvää kuvakulmaa ja sitte ku tosiaan en oo hirveesti kuvannu mitää kisoja :D se näkyy näsitä kuvista :D kiitti kuitenkin :)

   Poista
 4. Mä katoinkin Subwayssä, että olitkohan se sä! hah, mulla oli varmaa hirvee koomaus, ku yritin kauan aikaa miettiä miten näytät niin tutulta. :--D

  VastaaPoista
 5. oiettä, noi kuvat on tosi kivoja! :) oot saanu hyvin kuvattuu noit hevosii, ite en vaa mitenkää saa pysäytettyy sitä liikettä XD tykkään tästä erilaisesta ulkoasusta! :33 ei oo sellain perus massa simplellä tehty kolmiobannerijuttu. :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. automaattisäädöillähän tuo sujuu :D mutta kiitos kuitenkin :3

   Poista
 6. vaau upeita kuvia oot napsinu, vaikket sanojesi mukaan kokenut kuvaaja olisikaan. Ja automaattisäädöistä on hyvä aloittaa, siitä se lähtee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitti, ens kerralla voisin ja harkita säätöjä itte :D

   Poista
 7. Kivan näköinen blogi :) ja hienoja kuvia on! :)

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis ja toimiva ulkoasu blogillasi! <3 Tykkään!

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
 9. Oot mun mielestä muokannu näitä kuvia turhankin paljon, mut muuten ne on kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelinki et joku huomauttaa tästä, ite nimittäin huomasin saman mutten enää jaksanu poistaa postausta ja muokata kuvia vähä hillitymmin :D noh, ehkä virheistä oppii :)

   Poista
 10. Kiva blogi ja tykkään kanssa ulkoasusta :) on ollut kiva seurata muiden blogeista kun olet aina positiivisesti kommentoimassa ja rohkaisemassa muita !

  ♥: www.iddejacoda.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D kiitti itelles kivasta kommentista :)

   Poista