2. huhtikuuta 2017

Maaliskuun suosikit


Viime postauksesta on kulunut aikaa yli kuukausi. Tämän tauon selitän ihan sillä, ettei minulla ole ollut oikein aihetta, aikaa tai edes intoa postailla. Nyt kevään myötä into on kuitenkin pikku hiljaa alkanut palautua. Ajattelin käydä kuluneen kuukauden suosikit läpi tässä postauksessa, jolloin kuulette myös hiukan samalla kuulumisiani! Tauon aikana olen päivitellyt blogin instagramia ihan normaalisti, joten sieltä voitte käydä lukemassa heppakuulumiseni.

Kuukauden suosikkitallipäiväni oli varmaankin 12.3, jolloin olin ratsastamassa Jalmarilla yksin. Silloin meillä ei siis ollut kuvaajaa mukana, mikä on tietenkin hiukan harmillista. Alla on kuitenkin blogin instagram-tililtä napattu kuva, jonka kuvatekstissä selitinkin jo, millainen Jalmari oli kyseisellä kerralla. Tamma tosiaan tuntui alkuun energiseltä, mutta onneksi se rauhoittui jo parin ravikierroksen jälkeen. Saimme lopuksi todella hyvän laukkapätkänkin ja ratsastuksesta jäi kokonaisuudessaan hyvä fiilis!


Kuukauden suosikkikuvaksi valikoitui tällä kertaa Nellin ottama kuva, joka onkin yksi uusimmista kuvista, jotka on otettu minusta ja Jalmarista! Tuolta kerralta tulikin kyllä paljon kuvia, joista tykkään. Niitä tulen varmasti jakamaan vielä tulevaisuudessakin.


Jälleen kerran kuukauden tykätyin instagram-kuva yllätti minut. Olen päivitellyt koko kuun lähinnä kännykällä otettuja kuvia ja sellainen on myös tämä tykätyin kuva. Onhan Jalmari kuvassa suloinen, mutta siltikään kuva ei kuulu omiin suosikkeihini.


Viime kuussa Spotify oli minulla ahkerassa käytössä ja kuuntelin monia erilaisia soittolistoja. Kuukauden suosikkikappaleikseni voisin mainita ainakin allamainitut:Viime kuussa en ehtinyt käydä kovinkaan usein tallilla, mutta silti voisin mainita pari mieleen jäänyttä tapahtumaa. Esimerkiksi se jäi hyvin mieleen, kun onnistuin tippumaan Jalmarilta! Menin ilman satulaa ja sää oli hiukan tuulinen. Kaiken lisäksi Jalmarilla oli normaalia energisempi päivä. No, sen tallikaveri sitten ohitti meidät ravissa ja siitäkös Jalmari innostui. Se lähti kaverinsa perään ja teki muutaman jänisloikan, joista sitten tipuin maahan. Tippumisessa ei kuitenkaan käynyt mitään, lähinnä se vain huvitti!

Toinen mieleen jäänyt tapahtuma on ihan viimeisimmältä ratsastuskerralta. Kuten joku saattaa muistaakin, Jalmarihan ei ole aiemmin suostunut menemään lätäkköihin oikein millään. Nyt se kuitenkin käveli monen monta kertaa isosta vesilätäköstä ilman mitään ongelmia. Tamma tuntui jopa tykkäävän saadessaan kävellä lätäköstä! Tämä yllätti minut täysin ja olinkin aiheesta aivan innoissani.


Vaikka blogi on ollut tauolla, olen silti saanut uusia lukijoita ja päätyipä blogini mukaan myös jalustin.net:in kuukauden blogi -äänestykseen! Pitäisi varmaan pitää useammin taukoja, kun sillä on tällaisia vaikutuksia! Olen samalla seuraillut blogin tilastoja mielenkiinnolla. Postaus nimeltä Ratsastussaappaat vai saappaanvarret nousi tilastojen mukaan katselluimmaksi postaukseksi tauon aikana. Ilmeisesti useampi kaipaa apua samaan ongelmaan, jota pohdin tuohon aikaan. Lisäksi vanhoista postauksista nousi katsotuimpien joukkoon myös Joulupostaus: Satulahuovan tekeminen. Täytyy kyllä myöntää, että nämä tilastot olivat mielenkiintoisia!

Miten teidän maaliskuunne sujui?

10 kommenttia:

 1. Oi ihania noi yhteiskuvat teistä! :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä kommentoijaa: ihania yhteiskuvia. Muutenkin todella hyvät suosikit, osaan samaistua varsinkin noihin kappalevalintoihin! :D

  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Todella kiva postaus ja noi kuvat on kyllä niiiin ihania! Tosi kiva, kun postasit taas tauon jälkeen! :)

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Kiva kuulla tällaista ja ihanaa nähdä, että teitä kommentoijiakin löytyy yhä :)

   Poista
 4. Tää oli kyllä kivaa luettavaa sekä kuvat olivat ihania, oli mukavaa kun postasit taas! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan loistava homma tuo, että Jalmari ihan leikki lätäkössä! Ehkä tämä olikin sellainen lätäkköyksilö, jossa ei ollut krokotiilejä tai muita hurjia terävähampaisia hirviöitä? Jalmari näyttää kyllä niin tyytyväiseltä noissa kuvissa, ai että :)
  Teidän kuukausikin kuulostaa kyllä tosi kivalta ja sellaiselta "edistysaskeleelta" taas eteenpäin! :) Toivottavasti huhtikuussakin tapahtuu kivoja asioita ja tietenkin paljon heppailua!
  Meidän maaliskuu sujui superhyvin, tosin pelkästään esteiden parissa- nyt huhtikuussa meninkin sitten (itseasiassa juuri eilen) koulutunnille, ja Pilleri hoiti kyllä senkin puolen edelleen tosi hienosti ja hyvin, se tuntui paljon pyöreämmältä ja tasaisemmin ohjien tuelle tulevalta, varmaan kunnon estekuuri teki selälle ja takaosalle hyvää! Mutta nyt me voitaisiin kyllä ottaa nämä koulutunnit ihan säännölliseksi osaksi tunteja, kun alkaa nuo esteet ehkä jopa meistä molempia vähän kyllästyttää- jos vaikka joka toinen viikko sitä koulua? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyllä yllätti minutkin, mutta ilmeisesti kyseessä oli sitten juuri tuollainen vähemmän pelottavampi lätäkkö :D
   Viime kuukausi oli kyllä oikein kiva, vaikka aika olikin hiukan kortilla.. :D Toivotaan näin!
   Todella kiva kuulla tällaista! Mahtava juttu, että sunkin kuukausi sujui noin hyvin! Tuo kuulostaa ainakin itsestä todella mahtavalta, että joka toinen olisi koulua ja joka toinen esteitä :D Itse ainakin tykkäisin tuollaisesta mahdollisuudesta :) Kiitos kommentistasi!

   Poista