20. lokakuuta 2013

Syyslomaviikko

 Yhyy, syysloma viikko on pian ohi ja huomenna kouluun. Nyyh. Mä en oo tehny mitää erikoista tällä viikolla, paitsi käyny ratsastaas kolme kertaa ja bilettäny. Mun kaks kaveria oli meillä yötä perjantai-lauantai välisen yön. Laitettiin sillon kasvonaamiot, katottiin elokuvia ja mässättiin herkkuja. Peruspartyt meidän tyylillä. Kasvonaamioista sen verran, että tein ite mun oman(kamuilla oli kaupasta ostetut). Laitoin siihen kasvonaamioon hunajaa, kauraleseitä ja sokeria. Se tarttu hiuksiin enkä tuntenu mun ihoo sen jälkeen yhtää pehmeemmäks, mutta hauskaa meillä silti oli! Mentii nukkumaan joskus neljän ja viiden välis ja herättiin ennen kaheksaa, tai mä heräsin. Menin viä tosin sen jälkee nukkumaan ku toinen mun kavereista lähti ja toinen viä nukku. Lopuks herättiin joskus kello 11.

Torstaina sato LUNTA!!! Eiih... Mun kauhu on toteutunu. Se toki suli heti, mutta  perjantaina sato kunnolla rakeita, jotka on vieläki maas. Eisemitää(ainaki leikisti).

 Mun hunaja-kauralese-sokeri kasvonaamio
 Toi keltanen pallura on kuu :D
 Rakeita


6 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu! :-)
  Tuo viimeinen kuva on jostain syystä aivan ihana! Tosi kivan oloinen blogi, mutta kuvat vois olla hieman isompia mielestäni. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: Ton viimesen kuvan pilaa vaan toi liikennemerkki. Mun mielestä nää on riittävän suuria ainaki vielä (:

   Poista
 2. Tosi hieno banneri ja kivasti kirjoitat :)

  VastaaPoista
 3. Kolme viimeistä kuvaa on suoraan sanottuna aivan ihania! Kirjoitat sujuvasti ja ulkoasukin on kivan oloinen :')

  VastaaPoista