8. lokakuuta 2013

Autumn

Olin eilen kuvaamas yhessä puistossa kuvataidekoulu kautta. Se oli tosi hieno puisto, josta en oo ennen tiennykää. Sielä oli myös autiotalo, jossa saatiin käydä. Autiotalosta saatiin hienoja "haamukuvia", mutta niitä en viitti tänne laittaa koska pitäis kysyä sen talon omistajalta lupa ja niin. Paistetiin sielä myös makkaraa

Tänään en pääse liikuttamaan Montua, koska pihalla on niin huono sää ja se nurmikko olis niin liukas, että hevoset saattais kaatua siinä eikä se olis kivaa. Pääsen kuitenki ratsastaan viä tällä viikolla, varmaanki torstaina.

Jeej! Ens viikolla alkaa syysloma. Silloin biletetään, riehutaan ja nautitaan lomasta, se on varmaa. Teen varmaaan vähä kunnollisempaa postausta sillon, mutta sitä odotellessa syksyisiä kuvia ja myös noita kuvia sieltä puistosta. Tästä ny tuli tällänen lyhyt postaus ja pääasiana noi kuvat.

Viisaat ylitti ton joen tommosii lankkuja pitkin :D
Liekitetty paperi

8 kommenttia:

 1. banneri on aikas kiva!:) kaikki kuvat vois olla saman levysiä ja ulkoasuun enemmän gadgetteja ja tausta, niin tulee parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: Nuo kuvat meni noin kun nuo kaksi kuvaa olivat pystypäin enkä viitsinyt ruveta niitä mitenkään rajaamaan. Kiitos vinkeistä :)

   Poista
 2. tosi kiva postaus ja ihania kuvia :) tee sitte torstaista postaus jos meet sillon ratsastamaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: Ei saada sinne kuvaajaa, joten en varmaankaan tee ainakaan mitään erillistä postausta.

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Ois kiva jos täs blogis olis tausta ja favicon! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: Tuo tausta tulee sitten joskus :D ja ehkä favicon

   Poista
 4. mitä tuolla kuvataidekoulussa yleensä tehään ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tällähetkellä valokuvaustyöpajassa, joten sielä valokuvataan ja opetellaan muokaaamaan kuvia. Muuten sielä piirreltäis ja tehtäis taidetta monin eri tavoin :)

   Poista