30. kesäkuuta 2016

Linkkaa blogisi!

Nyt se on täällä, toivottu linkkaa blogisi -postaus!


Lukulistallani on älyttömästi blogeja, mutta aina sinne mahtuu muutama lisää! Toteutan tämän nyt niin, että arvostelen kaikki oikein linkatut blogit parilla kolmella virkkeellä kommentteihin ja myöhemmin esittelen näistä linkatuista blogeista osaa erillisessä postauksessa. Linkkaamalla blogisi annat minulle oikeuden ottaa näyttökuvan blogisi tämänhetkisestä ulkoasusta, jota saatan käyttää blogien esittelypostauksessa. Lisäksi mainitsen tässä välissä, että mukaan odotan lähinnä hevosblogeja, mutta jos epäilet minun olevan kiinnostunut blogistasi, niin sen saa kyllä linkata! 

Säännöt
- Toivoisin, että vain tämän blogin lukijat linkkaavat blogejaan, mutta en nyt pakota ketään liittymään tämän takia.
- Blogisi osoitteen lisäksi kirjoita lyhyt esittely blogistasi ja vähintään yksi hyvä  ja yksi huono puoli minun blogistani!
- Liitä kommenttikenttään alla oleva koodi ja laita osoite + nimi siihen.

<a href="http://www.bloginosoite">blogin nimi</a>

Aikaa linkata on 8.7 asti! :)

63 kommenttia:

 1. Kiva idea tämä(^^) Harmi vain kun Mulla on pullip blogi.

  angelspullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuten jo mainitsinkin, myös muita blogeja saa linkkailla, mutta en ehkä kiinnostu niistä yhtä lailla kuin heppablogeista :D

   Poista
 2. Unelmien Aikaa

  Unelmien Aikaa kertoo 15-vuotiaan hevosiin ja valokuvaukseen hurahtaneen, hevosharrastuksen aloittamisesta haaveilevan tytön elämästä. Alkuvuodesta 2015 lähtien tallilla on tullut käytyä satunnaisesti aina kun mahdollista, touko-kesäkuussa 2016 jopa viikottain. Ratsastuksen aloittaminen on lähes elämänmittainen unelma, jota parhaani mukaan yritän toteuttaa!

  Blogini on nykyään aika hevospainotteinen, ja kuvia postauksissa on yleensä reilusti. Välillä sekaan saattaa mahtua koirajuttuja ja luontokuvia, jotka olivat aiemmin blogin pääpaino, mutta nykyään niitä näkee vähän harvemmin.

  Plussat ja miinukset:
  + sopiva postaustahti
  + laadukkaita kuvia ja videoita
  + selkeää, sopivanmittaista tekstiä
  + siistit ulkoasut

  - kuvia ja videoita voisi olla mun puolesta enemmänkin

  // miinuksia oli todella vaikea keksiä, mutta jotain siihen piti laittaa niin tuo nyt tuli ekana mieleen, onhan sun blogissa aika paljon kuvia ja usein videoitakin, mutta mun makuun niitä ei voi olla koskaan liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu on kiva, mutta tuo vihreä jää tällä hetkellä jotenkin irralleen, kun sitä ei ole muualla kuin blogin yläosassa ja jos kursorin vie linkkien päälle. Itse tykkäisin, jos linkit olivat ihan "normaalitilassakin" tuolla vihreällä :) Postaukset ovat hyvän mittaisia ja varustettuna hyvälaatuisilla kuvilla, ehkä kuvien väliä voisi kuitenkin hiukan pienentää, vaikka toisaalta tällä hetkellä ne vain erottuvat paremmin toisistaan!

   Poista
 3. kambozu

  16-vuotias hevosalan opiskelija kirjoittelee oman 7-vuotiaan ponin elämästä ja opinnoista Ypäjän hevosopistolla. Mukaan mahtuu myös lifestyle postauksia silloin tällöin.

  +laadukkaat kuvat
  +tosi kivan näköinen ulkoasu
  +hyvin luettavaa tekstiä

  -videoita vois tulla useamminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, onko tämä vain minun selaimestani kiinni vai mistä, mutta päivämäärä ja oikeastaan gadgettienkin otsikot sekoittuvat tällä hetkellä ikävästi taustaan.. Ulkoasusta tykkään muuten, mutta jostain syystä tuo häiritsee hiukan, että bannerin blogin nimi ei ole pinkillä kuin nuo muut otsikot, vaikka näköjään tässäkin toimii sama efekti, että kursorin ollessa linkin päällä, se vaihtaa väriä :D Lisäksi kaipaisin jonkinlaisia esittelysivuja, vaikka tuo sivupalkki tiivistääkin kaiken oleellisen tiedon. Kaiken kaikkiaan kuitenkin mielenkiintoinen blogi! :)

   Poista
 4. Tiedän sun lukevan mun blogia, mutta mitä pienistä - linkataan silti jos joku muu eksyisi! :D

  Naurava ponityttö
  17 vuotiaan ratsastuskoululaisen blogi, jossa pyöritään pääasiassa ratsastuskoulun tuntien ympärillä satunnaisten kisojen ohessa. Kesäisin postaustahti hiljenee jonkinverran, mutta tähän mennessä se ei ole haitannut menoa juuri mitenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, plussat ja miinukset jäi! Ei yllätä, että unohdan jotakin... :D

   + laadukkaat kuvat
   + helppolukuinen teksti
   + ulkoasu
   - kuvia saisi olla mun puolesta enemmänkin, rakastan nimittäin kuvien katsomista

   Poista
  2. Mä niin tykkään tälläsistä bannereista, jotka yhdistyvät tuohon blogipohjaan! :D Bannerissa kuitenkin häiritsee omaa silmääni tuo suht selkeä raja noiden häivytettyjen kuvien välillä ja blogin nimi voisi olla ehkä selkeämmällä värillä. Kuvia toivoisin hiukan enemmän, mutta muuten todella kiva blogi! Tykkään sun kirjoitustyylistä :)

   Poista
 5. Tää on mun hetki

  Mun blogi kertoo heppaharrastuksestani ja talleiluista, joita mahtuu viikkoihin enemmin ja vähemmin. Kirjottelen viikottaisista vakiotunneista, vuokrauksista ja muista talleiluista muutaman eri tallin välillä. Ennen myös issikat olivat enemmin kuvioissa, nykyään blogin päätähtinä ovat Kopinsalmen ponit.:) Myös kuvapostauksia pyrin toteuttamaan, jos kavereitani ja heidän heppojaan/tunteja kuvailen, koska valokuvaus on (ainakin olevinaan) iso osa bloigia, vielä isompi osa mun elämää.

  Mä tykkään sun blogin ulkoasusta, tähän on selvästi panostettu! Sulla on kiva kirjotustyyli ja oot tosi aktiivinen postailija! Sivupalkin esittely on myös kattava ja sopivan pituinen.:) (Pakko antaa myös plussa sun aktiivisuudesta muihin blogihin kommentoinnissa, vaikkei tää omaan blogiisi liitykään!)
  Miinuksia on tosi vaikeeta keksiä, mutta jos jotain täytyy sanoa, voisivat nuo Suosittujen tekstien otsikot pikkasen selvemmällä fontilla olla, vaikkei tuokaan paha ole.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banneri on melko yksinkertainen, mutta se on kuitenkin kivan näköinen tässä ulkoasussa! Kuvat ovat todella hyvän kokoisia ja usein hyvälaatuisia, mutta niitä voisi joissain postauksissa olla enemmänkin kun tekstiä on kuitenkin kuviin verrattuna aika paljon. Lisäksi joissain postauksissa kuvien väli jää aika suureksi omaan silmääni. Kirjoitat kyllä todella tarkasti, mutta hyvin esimerkiksi ratsastustunneista, mietin vain edelleen, kuinka joku saa kirjoitettua noinkin pitkästi tunneista(mutta siis tämähän on vain hyvä asia!) :DD

   Poista
 6. Moccaillen

  Blogi kertoo minusta, 15-vuotiaasta ratsastuskoululaisesta sekä 17-vuotiaasta hoitohevosesta Lamocasta. Treenataan Lamocan kanssa pääsääntöisesti koulua, mutta esteillekkin eksytään joskus sillä Lamoca on henkeen ja vereen estehevonen.

  +postauksia tulee usein ja niitä on kiva lukea
  -voisi olla useammin pelkkiä kuvapostauksia tai videoita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä blogissa on ulkoasu mun makuun! Tulee vain mieleen, että tuo välilehti, jolla selaaja on, hukkuu hiukan väriltään bannerin sekaan ja taustan voisi säätää niin, ettei se liu´u mukana, kun sivua rullaa alemmas. Tykkään tuosta, ettei sivupalkki olekaan tuossa "tavallisessa" reunassa, vaan se on säädettykin vasempaan reunaan! Pakko vielä mainita, että omaan silmääni taas kuvien väliä voisi pienentää. Jotkut postauksista voisivat olla hiukan pidempiä, mutta toki hyvänkin pituisia postauksia löytyy :)

   Poista
 7. Tähtisumussa

  Tähtisumussa on tarina siitä kuinka 17-vuotias taivaanrannanmaalari toteuttaa yhtä suurta unelmaansa hevosalaa opiskellen.

  + Aivan ihania kuvia!
  + Mukavan aktiivinen postaustahti, postausten laatu pysyy silti hyvänä
  + Ihana Jalmari ;)
  - Öh, en oikein keksi :D Kuvia voisi vaikkapa olla enemmän, minulle niitä ei ole koskaan liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko mainita ensinnäkin, että sulla on mahtava kirjoitustyyli! Usein niissä on muutamia pohdiskelevia lauseita, jotka viimeistään nappaavat lukijat mukaansa. Ulkoasu on kivan erilainen useimpiin blogeihin nähden ja tykkään tuosta sivupalkista jostain syystä, se näyttää niin huolitellulta! Ainut vain, että tuo blogin alapalkissa oleva "Tilaa: Blogitekstit(Atom)" pilaa hiukan huoliteltua kokonaisuutta, vaikka tämäkin taitaa taas olla niitä asioita, joita kukaan muu ei huomaa :D

   Poista
 8. kaviouralla

  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön hevoselämästä ja valokuvauksesta. Suurimmassa roolissa on kuitenkin hevoset! Blogissa pyörii lähinnä Kaarelan Ratsutallin tuntihevoset, mutta myös muiden tallien hevosia mahtuu mukaan.

  Blogisi hyvät ja huonot puolet:

  +hyvin kirjoitettua tekstiä
  +ihania kuvia
  +hieno ulkoasu

  -videoita voisi olla enemmän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banneri on hiukan yksinkertainen mun makuun, mutta muuten ulkoasu on ihan kivan näköinen! Jostain syystä tykkään tästä blogin nimestä todella paljon :D Jälleen kerran omaan silmääni pistää tuo kuvien väli.. Ja lisäksi tuo blogitekstien alla oleva kuva -Vilja on ehkä hiukan liian iso(?). Postauksissa on kuitenkin usein hyvä määrä kuvia suhteutettuna tekstiin ja kuvat ovat hyvän kokoisia :)

   Poista
  2. Kiitos paljon arvostelusta/mielipiteestä! :) Sanoit, että mun banneri on yksinkertainen sun makuun, niin eikös sun banneri ole vielä yksinkertaisempi? :D

   Poista
 9. Pennin pyörittäjä

  Connemaratamma Pennin arkielämästä kertova blogi, joka sisältää paljon kuvia. Tarina siitä, miten liikkumattomasta, motivaatiopulassa olevasta ponista saadaan taas elämäniloinen, innokkaasti työskentelevä ystävä.

  Kirjoitat sun blogia tosi mukavalla tavalla ja susta huokuu ihanaa positiivisuutta! Sulla on selkeästi sanahallussa ja kirjoitat mukavan monipuolisesti. Kuviakin tulee ja niissä on hyvä laatu, joka taas korvaa määrän. Toki niitä voisi aina olla enemmänkin. Enpä tiedä... mun silmään ei tässä sun blogissa mikään mättää :D Henkilökohtaisesti en niin diggaa tästä vaaleanpunaisesta ulkoasusta, mutta kieltämättä sopii sun blogiin! Vaikea aina arvostella... Varsinkin hyviä blogeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ensimmäiseksi on pakko mainita, että Penni on todella ihanan värinen poni! :D Ulkoasu on kiva, mutta ei oikein mun tyyliä. Tuo navigointipalkki tuolla ylhäällä pilaa hiukan kokonaisuutta omasta mielestäni. Lisäksi tykkään enemmän, jos postauksen otsikko, päivämäärä ja alapalkki olisivat keskitettyjä :D Sulla on kuitenkin todella kiva kirjoitustyyli, joka kyllä koukuttaa! Lisäksi kuvia on useimmissa kuvissa hyvä määrä tekstiin nähden :)

   Poista
 10. Virtuaali kuva blogi

  Päivittelen blogiani silloin tällöin. Blogissani on kuvia eri heppapeleistä ja toivomusten mukaan muustakin :) Eniten blogissa on kuvia SSO.sta eli Starstable Onlinesta.

  Hyvät ja huonot puolet blogistasi:
  + Postaukset ovat mukavan pituisia ja helposti luettavia.
  + Postaukset ovat pääosin mielenkiintoisia.
  + Kuvat ovat hienoja.
  + Ulkoasu&Banneri ovat aina "neutraaleja" eli ei liikaa kaikkea ja käytät kivoja värejä niissä.

  (miinuksia on vaikea keksiä, mutta:)
  - Postausten lopussa ei ole "toimintoja" esim. "tykkään" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi kaipaa mielestäni banneria, joka tekisi ulkoasusta värikkäämmän. Lisäksi postaustahti näyttää olevan hiukan epäaktiivinen. Blogin aihe ei niin itseäni kiinnosta, mutta on kiva nähdä erilaisia blogeja! Usein postauksissa on todella hyvä määrä kuvia.

   Poista
 11. Tosi kivaa kun teet tällasen postauksen,nää on tosi kivoja kun löytää kaikkia uusia blogeja! Vaikka mulla ei ookkaan blogia :| Mutta sun blogi on aina ykkösenä!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin aina seikkailen muiden "linkkaa blogisi" postauksissa jos vaikka löytyisi uusia mielenkiintoisia blogeja! :D Paljon kiitoksia!

   Poista
 12. Eläimet sydämessä

  Blogia kirjoittelee 13-vuotias tyttö, joka on rakastunut kuvaamiseen ja eläimiin. Blogini kertoo ratsastusharrastuksestani, sekä koirastamme Lorusta. Välillä seassa myös lifestyle postauksia. Blogissani myös paljon kuvia.

  Hyvät ja huonot sun blogista:
  + Postauksia tulee aktiivisesti
  + postauksissa on sopivasti kuvia ja ne ovat laadultaan hyviä.
  + teksti on sopivan selkelää ja helppo lukuista.
  + ulkoasu on sopivan yksinkertainen

  - meidän koneella näkyy silleen, että banneria pitää kelata jonkun verran, että se tulee näkyviin (en tiedä onko ongelma koneessamme vai)
  - Blogi on ehkä liian pinkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan hirveän pikkutarkka, mutta banneri ei ole ihan keskellä tuota bannerin alla olevaa palkkia ja lisäksi tuo palkin sininen väri hiukan häiritsee, kun sitä ei ole muualla ulkoasussa :D Kuvia on useimmissa postauksissa todella hyvä määrä, koska niitä on paljon(kuten moni muukin sanoo, kuvia on aina kiva katsella) ja lisäksi kuvat ovat hyvälaatuisia ja kivan kokoisia! Kuvissa itseäni kuitenkin häiritsevät nuo valkoiset kehykset.

   Poista
 13. Karvakorvakamut

  Tervetuloa lukemaan blogia, joka kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevostamman elämää ja sen kesäkuussa syntyneen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)

  + hyvä postaustahti
  + kivoja postauksia ja hienoja hyvälaatuisia kuvia
  + siisti ulkoasu ja hyvät esittelysivut

  Miinuksia on todella hankala keksiä, mutta videoita voisi ainakin tulla useammin, koska niitä on kiva katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin ulkoasu voisi olla vielä kivempi ilman tuota ylhäällä olevaa navigointipalkkia :D Harvoin tykkään tällaisista ulkoasuista, mutta jostain syystä tämä on kiva! Täytyy kuitenkin mainita, että tällä hetkellä tekstit hiukan sekoittuvat kuvien joukkoon(rivien vaihdot auttaisivat tähän :D). Postauksia on ennemmin tullut turhan harvoin, mutta nyt varsan myötä tahti on muuttunut parempaan suuntaan :) Pakko vielä mainita, että mahtavaa päästä seurailemaan teidän varsa-arkea!

   Poista
 14. Kohti unelmia

  Blogi kertoo 13-vuotiaan ratsastajatytön hevostelusta. Karvaisiin päätähtiin kuuluvat mm. 6-vuotias irlannincobtamma Iita sekä 9-vuotias suomenhevostamma Taika. Iitan kanssa me treenaillaan vielä pääasiassa ihan perusjuttuja, Taikalla sitten valmentaudun koulussa suurinpiirtein kerran kuukaudessa. Postaukset käsittelevät enimmäkseen hevosia ja postaustahti välillä vähän epäsäännöllinen mutta näin ollaan pärjätty ja tullaan pärjäämään.

  Hyvät ja huonot puolet siun blogista:
  + Kirjotat tosi hyvin
  + Aktiivinen postaustahti
  + Hyvälaatuiset kuvat
  + Postaukset sopivan pitkiä
  + Ulkoasu aivan ihana

  - Joskus voisi olla enemmän kuvapainotteisia postauksia (Miinusten keksiminen oikeesti on liian hankalaa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälleen kerran todella ihana ulkoasu! Tuo navigointipalkki vain häiritsee taas silmääni tuolla ylhäällä. Joissain postauksissa voisi olla enemmän kuvia ja niiden väli saisi olla ehkä hiukan pienempi. Välilehdet ovat muuten hyvin kirjoitteuja, mutta oman esittelysivusi fontti on jostain syystä hirveän pieni verrattuna muihin teksteihin :O Postaukset ovat kivalla tavalla erilaisia, mutta perus talli/ratsastuspostauksia voisi olla enemmänkin :)

   Poista
 15. Ajoponin vauhdissa

  Blogi kertoo 3-vuotiaan vasta ajokoulutetun shetlanninponiruuna Ruutin Pekon elämästä kesällä 13-v aloittelevan ponikuskin Iidan kanssa. Tavoitteena on ajaa syksyn aikana ensimmäinen starttini. Pekolla ei voi ajaa koskaan raveissa, mutta silti sen kanssa treenaillaan ja harjoitellaan ajamista sujuvammaksi.


  Hyvät ja huonot puolet blogistasi:

  + AINA hyvälaatuisia kuvia
  + Sopivan pituiset ja mielenkiintoiset postaukset
  + Kirjoitat tosi kiinnostavasti ja selkeästi
  + Oot aina niin positiivinen ja mukava
  + Ihana ja siisti ulkoasu
  + Hyvät ja kattavat esittelysivut ja -palkki

  - Miinuksia en sitten meinaisi löytää millään! Aikaisemmin banneri näkyi mobiiliversiossa hieman oudossa kohtaa, mutta nyt sekin ongelma on hävinnyt.
  Videoita voisi kuitenkin olla hieman enemmän! Laitat niitä nytkin aktiivisimmin kuin monet muut, mutta niitä on tosi kiva katsoa ja ne ovat hyvin editoituja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, mun pitikin kysyä, että miten saat sun kuviin tuon "ethän kopioi" - tekstin, kun sitä painaa? :D

   Poista
  2. Jälleen kerran kehun ensimmäisenä Pekon väriä, se on kyllä suloinen poni! :3 Ulkoasusta sen verran, että banneri näkyy minulla jostain syystä todella huonolaatuisena. Kuvia on useimmissa postauksissa todella hyvä määrä ja ne on laitettu tasaisesti tekstipätkien sekaan! :) Postauksien aiheet vaihtelevat sopivasti, mutta olisi mahtavaa, jos niitä tulisi aktiivisemmin!

   Itse nappasin koodin täältä, mutta lisään sen joihinkin postauksiin erikseen:
   http://blogihelppi.blogspot.fi/2012/08/kuvien-ja-sisallon-kopioinnin-seka.html

   Poista
 16. http://even-elamaa.blogspot.fi/

  Blogi kertoo mun hevosteluista. Enimmäkseen mun liikutushevosista Siposta ja Torstista. Välillä siellä seikkailee mun koira Mimi.

  Hyvät ja huonot sun blogista:
  + Aktiivinen postaustahti
  + Hyvälaatuiset kuvat
  + Postaukset sopivan pitkiä

  Miinuksia on todella hankala keksiä, mutta jotku videot voisi olla pitempiä ja niitä voisi tulla useammin, niitä on kiva katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin banneri on hiukan talvinen tähän vuodenaikaan ja jostain syystä nuo bannerin "taustana" olevat kuvat näkyvät huonolaatuisina :o Olisi kiva, jos postauksia tulisi hiukan enemmän ja omaan silmääni kuvat ovat tällä hetkellä joissain postauksissa hiukan pieniä. Pakko muuten mainita, että sulla on todella suloinen koira! Kiva, että osa postauksista kertoo siitäkin :D

   Poista
 17. Pinkki Pyörremyrsky

  Blogi kertoo lähinnä omasta shetlanninponistani, mutta mukaan mahtuu myös valokuvaus harrastukseni.

  +hyvälaatuisia kuvia
  +sopiva postaustahti
  -vaikea keksiä mutta ehkä videoita saisi olla enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas kerran mainitsen ensimmäisenä, että Noppa on todella suloinen poni :3 Ulkoasu on kiva, mutta tuossa mallissa tausta ei pääse oikeuksiinsa :D Tykkään, kun ulkoasu on todella kesäinen! Postauksissa on hyvälaatuisia ja kivan kokoisia kuvia, joita on usein hyvä määrä tekstiin nähden. Olisi kiva, jos postaustahti olisi hiukan aktiivisempi :)

   Poista
 18. Mun blogi kertoo 19 vuotiaan opiskelijan ratsastustunneista, mutta sekaan mahtuu muitakin postauksia, muun muassa kuvapostauksia, arkea yms.

  Olen aika uusi lukija täällä.
  +Ihana ulkoasu
  +hyvä postaustahti
  +hienoja kuvia
  -Olisi kiva jos olisi videoita enemmän

  Elämää hevostytön kengissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu olisi selkemäpi, jos tekstin tausta olisi valkoinen. Tällä hetkellä se hukkuu hiukan taustaan, vaikka sinänsä tuo on ihan hienon näköistä, kun tekstiä rullaa ylemmäs, se siirtyy juuri tuohon taustan vaaleaan kohtaan :D Joissain postauksissa on hiukan vähemmän kuvia tekstiin nähden, mutta uudemmissa postauksissa kuvia on paremmin :)

   Poista
 19. Team L

  Blogi kertoo pääasiassa kilpailuista ja valmentautumisesta risteytysponiruunallani. Välillä postauksiin eksyy toinenkin ponini tai perheen muut hevoset! Lähinnä postaukset painottuu valmentautumisen ympärille, mutta välillä muistamme myös pitää hauskaa, vaikka kaulanarulla. Erikoispostauksiakin tulee aina välillä, vaikka niiden teossa saisin parantaa!

  Sun blogias oon seurannu jo pitkään ja ehdottomasti yksi lemppareistani!
  +Kuvia aina reilusti ja ne ovat laadukkaita.
  +Teksti on tosi hyvää ja mielenkiintoista, joten lähes kaikki postaukset jaksaa lukea alusta loppuun
  +Postaukset vaihtelee tosi kivasti, joten ne eivät ehdi käydä tylsäksi.
  +Ulkoasut tosi hienoja ja huolellisesti tehdyn näköisiä.
  -Tekstiä voisi välillä olla enemmän suhteessa kuviin.
  -Videoita olisi kiva nähdä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisenä on pakko sanoa, että blogin ulkoasu on todella kivan värinen! Minua kuitenkin hiukan häiritsee tuo, että tausta liikkuu mukana, kun sivua rullaa ylös tai alas. Useimmissa postauksissa tekstiä on ihan hyvä määrä, mutta kuvia saisi olla hiukan enemmän :) Esittelysivuista tykkään todella paljon, niissä on kaikki tarpeellinen ja ne jaksaa lukea!

   Poista

 20. Kisaradoilla

  Blogimme kertoo neljän tytön valmentautumisesta tavoitteellisesti. Kaksi blogimme tähteä kilpailee kouluratsastuksessa ja kaksi esteratsastuksessa. Käymme kaikki kaksi kertaa viikossa Primustallilla ratsastamassa, joista toinen viikkotuntimme on Talent program valmennustunti.

  Hyvät ja huonot puolet:
  +Laadukkaita kuvia ja paljon
  +Siisti yksinkertainen ulkoasu
  +Mielenkiintoisia postauksia ja monipuolisia
  -Olisi kiva jos olisi enemmän videoita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän blogin idea on todella kiva, kun kirjoittajia on useampi, vaikka satunnaiselle/uudelle lukijalle saattaakin olla totuttelemista, kuka kirjoittajista on kukin :D Onneksi jokaiseen postaukseen on kirjoitettu heti otsikkoon, kuka postauksen on kirjoittanut! Lisäksi tykkään blogin ulkoasusta, se on siisti ja selkeä!

   Poista
 21. Pikkuvikoja

  Pikkuvikoja blogissa seurataan pääasiassa lämminverisen, ex-ravuri tamman elämää lukiolaistytön kirjoittamana. Satunnaisesti mukana vierailee myös muitakin nelijalkasia kavereita!

  + hyvälaatuiset ja yleensä tosi hienot kuvat
  + postaukset mielenkiintoisia, mukava lukea
  + hyvä kirjoitustyyli

  - omaan makuun blogi on ehkä pikkuisen liian kapea
  - videoita olisi kiva nähdä useammin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin ulkoasu on kiva, mutta mielestäni banneri on turhan rakeinen, vaikka ymmärrän kyllä idean, että se on muokattu tuollaiseksi. Lisäksi mietin tuota, että välilehtien linkit ovat harmaalla eivätkä esimerkiksi tuolla samalla värillä kuin bannerissa blogin nimi. Postauksissa on hyvä määrä tekstiä, joka voisi muuten olla hiukan isommalla fontilla, mutta suht vähän kuvia. Tykkään kuitenkin kuvien suuresta koosta!

   Poista


 22. Mun blogi kertoo mun elämästä, joihin liittyy milloin mikäkin asia. Hevosaiheista postausta ei ole pitkään aikaan tullut, sillä lopetin ratsastuskoulussa ratsastamisen, mutta saan pian alkaa vuokrata yhtä hevosta, niin siitä tulee sitten poatausta.

  +kiva kirjoitustyyli
  +nätit, laadukkaat kuvat
  +hieno ulkoasu
  -liian vähän videoita

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, llinkkaus ei onnistunut :(
   Mutta blogini" /a/ toivottavasti toimi nyt... mutta bolgini osoite on http://elaimetajatuksissa.blogspot.fi jos linkki ei toimi niin menisitkö silti arvostelemaan sen? :)

   Poista
  2. Banneri on ihan kiva, mutta hiukan liian pieni minun makuuni. Lisäksi huomio kiinnittyy tuohon sivupalkin kuvaan, joka tulee yli rajojen. Tekstiosan pohja voisi olla leveämpi, jotta kuvat saisi suuremmiksi :) Lisäksi itseäni häiritsevöt nuo kuvien kehykset, kun ne ovat melko paksut. Postausten aiheet kuitenkin vaihtelevat ja blogista löytyy paljon erilaista luettavaa :)

   Poista
 23. Nellajosefiina

  Blogi kertoo pian 15-vuotta täyttävän tytön hevosten täyttämästä arjesta. Mukana seikkailevat niin vuokraponit kuin ratsastuskoulunkin ponit!

  +hieno ulkoasu
  +kivoja kuvia
  -blogi aika kapea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas todella kiva ulkoasu, jossa häiritsee tuo ylhäällä oleva navigointipalkki. Kuvat ovat postauksissa hyvälaatuisia ja todella hyvän kokoisia! Tuo on vain sinänsä hiukan häiritsevää, että sivulle mahtuu vain yksi postaus kerrallaan. Postaustahti on todela hyvä! Kaiken kaikkiaan kuitenkin mielenkiintoinen blogi :)

   Poista
 24. Waldgeistory

  Blogi kertoo 22-vuotiaan naisen ja 16-vuotiaan pv-ruunan yhteisestä arjesta, kouluvalmennuksien -ja kilpailujen merkeissä. Tällä kaudella on vielä tavoitteena saada rutiinia helppo B'n radoista.


  Plussat ja miinukset sun blogista
  + värimaailma! <3
  + sopivan pituiset blogiteksti, hyvän materiaalin kera
  + kattava esittely jo heti blogin "etusivulla" (ylhällää oikealla :-D), saa heti kiinni mistä on kyse
  - bannerikuvan ympäröimät valkoiset reunat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogisssa on kiva ulkoasu, mutta makuuni se on turhan leveä. Toki olen huomannut, että joskus blogien leveydet näkyvät erilaisina eri selaimilla :o Postaustahti on tällä hetkellä todella hyvä ja säännöllinen! Lisäksi kuvien koko on todella hyvä, mutta niitä voisi olla ehkä hiukan enemmänkin per postaus. Postausaiheet ovat sopivan monipuolisia ja ne jaksaa lukea hyvin!

   Poista
 25. HanneundQuattro

  Blogissa esillä 12v lämminverinen ruuna ja sen 18v omistaja, joka opiskelee hevosenhoitajaksi.

  Blogiarvostelu:
  + Pidän blogisi ulkoasusta, se on selkeä & siisti. Myös värimaailma sopii hyvin.
  + Hyviä kuvia, selkeää tekstiä

  - Banneri on aika yksinkertainen, mutta sekään ei haittaa :-)
  (en keksinyt muutakaan miinusta!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisenä tulee mieleen, että bannerin tausta voisi olla kokonaan läpinäkyvä. Lisäksi ainakin itseäni häiritsee tausta, joka rullaa mukana, kun sivua selaa alemmas. Esittelysivut ovat hiukan lyhyitä, mutta ne ainakin jaksaa lukea ja kaikki aiheellinen on mainittu :D Tykkään tuosta, että blogissa on jo nyt useampi mielipidepostaus, vaikka kyseessä onkin uudempi blogi!

   Poista
 26. Haamujengi

  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ja 11-vuotiaan Haamu ponin elämästä. Blogi postaukset kertovat niin kilpailuista, valmennuksista kuin muistakin arjen tapahtumista.

  Blogiarvostelu:
  +hyvät kuvat
  +helposti luettavaa tekstiä

  -banneri ehkä hiukan turhan yksinkertainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogilla on todella kiva banneri, mutta tausta voisi olla jonkun muun värinen. Ulkoasu jää tällä hetkellä hiukan värittömäksi. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja hyvän kokoisia! Blogista kyllä huomaa, että se on hiukan keskeneräinen, mutta vaikuttaa jo nyt kuitenkin hyvältä :) Esittelysivuilta saa kaiken tarvittavan tiedon eikä niihin ole käytetty liikaa tekstiä! Pakko vielä mainita, että hauskan niminen poni sulla :D

   Poista
 27. Only sky is the limit★
  Blogi kertoo 21-vuotiaan kahden hevosen omistajan arjen risuista ja ruusuista, kilpailuista sekä valmennuksista - kuvien sekä videoiden kera. Opiskelen tällä hetkellä hevoshierojaksi, joten myös siitä on monesti juttua blogissa. Tiivistettynä: tavoitteellista menoa positiivisella fiiliksellä!

  Blogiarvostelu:
  +Rakastuin todella tähän lempeän sävyiseen taustaan - yksinkertaisen kaunis.
  +Kirjoitat selkeästi ja usein, mikä on aina plussaa.
  + Postauksissa monipuolisia ja hyvälaatuisia kuvia.
  -Bannerissa häiritsee jokin silmää. Luultavasti yksi asia on, että kuva on kokonainen ja poikkeaa täysin blogin muusta värityksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi, mutta blogin banneri näyttää jostain syystä huonolaatuiselta. Tausta on kiva, mutta minua häiritsee (jälleen) tuo, että se rullaa mukana, kun sivua selaa alemmas :D Postauksissa on laadukkaita kuvia, jotka ovat todella hyvän kokoisia! Lisäksi kuvia on lähes aina hyvä määrä tekstiin verrattuna ja ne on ripoteltu tasaisesti tekstipätkien väliin. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen blogi, jota on kiva lukea :)

   Poista
 28. Ajatuksen voimalla

  Kohta 15-vuotias hevostyttö kirjoittelee kahdesta liikutussuokistaan, joista toinen kuntoutuu pitkältä saikulta ja toinen on uutta opetteleva entinen ravuri. Blogissa vilahtelee silloin tällöin myös Kylämäen hevostilan tuntsarisuokit, riippuen siitä, milloin tunneilta saa materiaalia. Valitettavasti tallilta sitä matskua saa nykyään paljon harvemmin, mikä on näkynyt radikaalina muutoksena blogin postaustahdissa.

  BLOGISI PLUSSAT JA MIINUKSET
  + monipuolisia postauksia vaihtelevasti eri aiheista
  + suhteellisen tiheä postaustahti
  + vastaat kommentteihin aina ja positiiviseen sävyyn
  + hyvälaatuisia kuvia
  + mukavan yksinkertainen ulkoasu

  - bannerin väri pistää silmään muuten hempeästä taustasta kirkkaanvihreänä, samoin sen reunat häiritsevät hieman silmää
  - blogisi on niin hyvä, ettei siitä keksi miinuksia (ei varsinaisesti miinus, mutta silti :D)

  Kiitos tästä blogista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsh, olin tunnin ja 41 minuuttia myöhässä... Ehkä voit katsoa läpi sormien tämän kerran? :D

   Poista
  2. Hahah, ei se nyt tosiaan noin tarkkaa ole :DD

   Sun blogilla on kyllä magee ulkoasu ja kivan erilainen verrattuna näihin, mitä yleensä olen tottunut katselemaan. Toki tausta on hiukan tumma makuuni näin kesäaikaan, mutta tykkään tuosta liukuväristä. Kuvia on usein todella hyvä määrä postauksissa, mutta niihin voisi lisätä välillä enemmän valoisuutta. Postaustahti voisi olla hiukan aktiivisempi :)

   Poista