7. kesäkuuta 2016

Kauan odotettu ulkoasu

Tätä on odotettu ja nyt se on täällä - uusi ulkoasu!


Lupasin silloin joskus kehitellä aivan uudenlaisen ulkoasun. No, kuinkas kävikään. Olen tykästynyt tuohon malliin niin, että kaikki ulkoasut toistavat samaa kaavaa.. Ehkä pirteä väri ja uudenlainen banneri saavat ulkoasun näyttämään kuitenkin erilaiselta. Olen aina pitänyt tuollaisista yhden kuvan bannereista ja nyt päätin kokeilla sitä tännekin! Samalla saatte esimakua viime lauantain kuvauksista, joista tulee vielä myöhemmin oma postaus! Eniten pyörittelen tällä hetkellä kysymyksiä siitä, onko väriteema jopa lian pinkki ja saako tuosta "sunshiney" fontista selvää(postausten ja gadgettien otsikot yms.). 

Tässä vielä edellinen ulkoasu siinä muodossa, jossa se pysyikin varmaan 4kk.

Bannerin kuva ©Nelli!
Sanokaa ihmeessä mielipiteenne ja erityisesti toivon saavani vastauksia tekstissä mainittuihin kysymyksiin!

32 kommenttia:

 1. Kiva :)
  Ja saa kyllä tuosta fontista selvää ^^

  VastaaPoista
 2. Ihana tää uusi ulkoasu! Hyvin saa fontista selvää. :)

  VastaaPoista
 3. Mielestäni nuo tekstit ovat hyvät, kyllä niistä selvää saa! Banneri on todella kiva, siinä oleva kuva on hieno ja sopii ulkoasuun hyvin. Omaan silmään tämä on kuitenkin hieman liian pinkki, esim. tausta tai tekstit voisivat olla vihreitä, kun tuon bannerikuvan taustakin on vihreä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla tällaista! Joo itsekin tykkään tuosta kuvasta, vaikka on siinäkin muutamia asioita, jotka pistävät silmääni! :D Mietin itseasiassa samaa, että tuo näyttää hiukan irralliselta, että bannerissa on noinki paljon vihreää, mutta muualla on pinkkiä :D Yritän jossain välissä katsoa, jos saisin tätä hiukan tasattu! :D

   Poista
 4. Tää on tosi kiva, selkee ja yksinkertanen. Fonteista saa selvää. Näistä siun bannereista huomaa, että taijat pitää vihreestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hainkin vähän yksinkertaisempaa kuin edellinen! Hei tää oli kyllä kiva uutinen! Joo vaaleanvihreä on yksi suosikkini, mutta tämän bannerin kohdalla en edes ajatellut sitä :D Tausta vain oli sattumoisin tuollainen ja se sointui kivasti tähän pinkkiin :DD

   Poista
 5. Muuten tosi hienoa ja siistiä jälkeä, mutta omasta mielestä bannerin ympärillä olevat marginaalit voisi poistaa eräällä koodilla, niin ulkoasusta tulisi mielestäni vielä siistimpi. Fontit on tarpeeksi selkeet ja niistä saa selvää- ei joka blogissa tarvitse olla sitä tylsää Arialia!
  Kiva uudistus sun blogiin, nyt ei oo enää ihan vihreä blogi niin kuin aikaisemmin:)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tein nuo martingaalit itse erottamaan bannerin tuosta kirkkaasta ja jopa sekavasta taustasta :D Mutta kiitos mielipiteestä, täytyy katsoa, miltä banneri näyttäisi ilman noita! Mahtavaa kuulla tällaista rakentavampaa palautetta, kiitos siitä! Itsekin tykkään, koska väri on ainakin erilainen! :D

   Poista
 6. Tää on mun makuun tosi kiva ulkoasu, itse olen nyt myös tykästynyt juurikin vähän yksinkertaisimpiin bannereihin! Värimaailma on musta just ihana näin, ja kyllä saa selvä tuosta fontistakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla näin positiivista palautetta! :) Tuollaiset bannerit ovat kyllä kivoja ja toimivat useimmissa ulkoasuissa!

   Poista
 7. Tää on tosi kiva, jotenkin ihanan pirteä ja selkeä! Tästä inspiroituneena voisin yrittää väsätä omaan blogiinikin uutta ulkoasua, sillä se on aika talvinen vieläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mullakin alkoi tulla sama vastaan, että bannerissa oli vielä talvikuvia :DD Mutta kiitoksia! Mahtavaa kuulla tällaista kommenttia tästä!

   Poista
 8. Oi tosi ihana ulkoasu ja toi kuva on tosi nätti ja ihana<3 Ja saa hyvin selvää ja on juuri hyvän värinen! Ihania ulkoasuja osaat tehdä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ihanasta kommentistasi! :) Tuo kuva on kyllä kieltämättä ihana, vaikka Jallu onkin aika pallo siinä :D Mahtava kuulla, että nää asiat on hyvin! Kiitos :3

   Poista
 9. Kiva ulkoasu! Itse olisin varmaan silti joko laittanut tuon bannerin kanssa taustan pinkiksi ja linkit vihreiksi tai taustan vihreäksi ja linkit pinkeiksi, on totta, että banneri näyttää hiukan irralliselta. :D Muuten tosi kivan näköinen, ja fonteista saa hyvin selvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin juuri löytää sopivaa vihreää taustaa tähän ulkoasuun, mutta vielä sopivaa ei löytynyt. Muistelin kuitenkin, että Voitto kotiin blogilla taitaa olla se yksi vaaleamman vihreä tausta, jota voisin koittaa liittää tähän! Täytyykin vielä yrittää muokata tuosta jollain tavalla sopivampaa :D Paljon kiitoksia kommenristasi!

   Poista
 10. Tosi nätti ja simppeli ulkoasu, hyvin saa selvää fonteistakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tää oli niin mahtava juttu, että teidän mielestänne näistä fonteista saa selvää :D Kaverini nimittäin hiukan sanoi sitä, ettei niistä saa..

   Poista
 11. Hirmu nätti ulkoasu! Tykkään tuosta fontista, saa siitä selvää hyvinkin. :-) Aivan ihana tuo bannerin kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo täytyy sanoa, että mäkin tykkään siitä ja onneksi siitä nyt saa teidän kommenttienne mukaan selvääkin! :D Ja täytyy myönttää, tuo kuva on ihana! :3

   Poista
 12. Toi nätti ja kivan selkeä ulkoasu! Noi pinkki ja vihreä sopii kivasti yhteen :D
  Toi fontti näyttää myös kivalta, ja siitä saa mun mielestä ihan helposti selvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo mä kans tykkään, että ne sopii hyvin yhteen :D Sillä mietinkin, että vaihdanko tätä taustaa vai en, mutta jos nyt löytyy sopiva vihreä tausta niin ehkä sitten.. Tää oli kyllä kiva kuulla! :) Ehkä siitä sitten tosiaan saa selvää!

   Poista
 13. Vau tää on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan upea! Fonteista saa mielestäni hyvin selvää ja ne sopivat hyvin tähän ulkoasuun. Ja pinkki ja vihreä on kiva yhdistelmä varsinkin näin kesällä! Ainut vaan, että mobiiliversiossa (jossa näkyy vain yksinkertainen banneri eikä sivupalkkeja taustakuvaa yms.) ulkoasu on omiin silmiini vähän tylsä. Tosin bloggerin mobiiliversiota on omasta mielestäni ainakin aika vaikea muokata ja tehdä oman näköistä... Mutta kokonaisuudessaan oiken hieno ulkoasu. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihana kuulla tällaista mielipidettä! Sivupalkit eivät normaalistikaan toimi mobiiliversiossa, mutta tausta tulee varmaan jossain vaiheess näkyviin. Viimeksi siinä vain meni ikuisuus aikaa, ennenkö tämä nettiversioon laitettu ulkoasu alkoi toimia myös mobiiliversiolla.. Ja kaikki kohdat eivät harmillisesti edes voi toimia mobiiliversiolla, mutta onneksi kännykälläkin pystyy katsomaan nettiversiona :)

   Poista
  2. Sanoin ehkä vähän epäselvästi, mutta tarkoitin siis sitä, että kun mobiiliversiossa ei näy oikeastaan muuta "ylimääräistä" (johtuen bloggerista ei sinusta) kuin banneri niin ulkoasu on mielestäni vähän tylsähkö. Eikä se siis huono juttu ole sainoinpahan nyt vaan! :D Mutta nettiversiossa taas yksinkertainen banneri sopii kun sen lisäksi on sivupalkit koristuksineen jne. Mutta niin kuin sanoit hyvä että puhelimella voi lueskella blogeja myös nettiversiona! :)

   Poista
  3. Kieltämättä, tuo on tosissaan tylsän näköistä, kun siinä ei näy mitään :D Mutta ehkäpä tuo tausta tulee jonkun ajan kuluttua näkyviin mobiiliversiossa, tai ainakin niin toivon! Mutta kiitos vielä! :) Itselläni ei tosiaan ole mikään paras ymmärrys, joten kiva, että selitit tämän asian tarkemmin! :D

   Poista