21. kesäkuuta 2017

Uutta ulkoasua

Kuvituskuva maanantailta! Tästäkin tulossa postausta!

Ihastuin ensisilmäyksellä näihin Bloggerin uusiin ulkoasuihin! Ne ovat todella siistejä ja ihanan erilaisia verrattuna edellisiin valmisulkoasuihin. Siksi yksi niistä päätyikin tänne blogin puolelle. Ulkoasua on helppo pitää pidemmänkin aikaa, koska tuon "bannerikuvan" saa vaihdettua todella helposti ja värimaailmaa on helppo muuttaa paria kohtaa asetuksista muuttamalla. Tämän vuoksi kyseinen ulkoasu pysyy oletettavasti todella, todella kauan käytössäni! Ainut miinus tulee siitä, etten ainakaan itse osaa säätää ulkoasua omanlaisekseni. Täytyykin siis toivoa, ettei samanlaisia ulkoasuja ole hetken päästä ihan kaikilla.


Yksi syy, miksi juuri tämä ulkoasu pääsi käyttööni on sen mobiiliversio. Itse käyn omassa blogissani nykyään lähinnä kännykän kautta. Uudet postaukset teen toki koneen kautta, mutta esim. kommentteihin käyn vastaamassa kännykällä. Mielestäni tämän kyseisen ulkoasun mobiiliversio oli kivan helppokäyttöinen ja todella siisti! Toivottavasti en ole ainut, joka on tätä mieltä!


Kertokaa ihmeessä mielipiteenne tästä ulkoasusta!

20 kommenttia:

 1. Tää ulkoasu on kyllä aivan ihana! Oon itekkin viimeaikoina miettinyt tälläseen tyyliin vaihtamista, kun tolla samalla tyylillä oon blogini puolella suunnilleen koko sen neljä vuotta mennyt, ehkä nyt saisin aikaseksi kun nää ovat oikeasti niin kivan näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku muukin pitää tästä! Itselläni oli vähän sama ongelma, joten tähän siirtyminen oli kivaa vaihteluakin. Kannattaa tosiaan kokeilla, mitä noista uusista saa aikaan!

   Poista
 2. Näyttää kyllä tosi kivalta! Vaikuttaa näin aluksi vähän sekavalta kun ekoja kertoja tälläiseen ulkoasuun törmään, mutta varmasti kun tutkiskelee enemmän ja katsoo mitä mistäkin löytyy niin se muuttuu jo helpommaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla tällaistä! :) Kieltämättä tämä voi olla alkuun hiukan sekava, mutta toivon mukaan kokemus muuttuu tosiaan!

   Poista
 3. Valitettavasti tämä malli ei ole lainkaan mieleeni - se on turhankin yksinkertainen, eikä samaa tasoa muiden ulkoasujesi kanssa. Omasta mielestäni tämä on hieman hankala yhdistelmä, eikä esimerkiksi postauksen sivuilta nää bannerikuvaa.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hiukan mielipiteitä jakava ulkoasu varmasti. Omat taitoni eivät riitä samaan tästä omanlaista, joten ymmärrän hyvin kommenttisi! Itse kuitenkin pidän tästä, juuri tuon yksinkertaisuuden vuoksi :D Ainakin jonkun aikaa tämä saa nyt siis pysyä :) Kiitos paljon kommentistasi, kiva kuulla tällaistakin mielipidettä!

   Poista
 4. Musta olis kiva nähä tää puhelimella ihan internet versiossakin.. Muuten tää vaikuttaa kyllä kivalta ja selkeältä! Itsekin käytän puhelinta suurimmaksi osaksi kommentoimiseen ja blogien lukuun, tätä on kyllä helppo lukea puhelimella!

  Mä taidan oottaa että näen ulkan koneelta ja kerron sitten paremmin mielipidettäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tässä ulkoasussa onkin hyvää, että se on lähes samanlainen tietokoneversiossa! Toki siinä se saattaa olla hiukan hankalakäyttöisempi, koska omasta mielestäni tämä on jopa suunniteltu ehkä enemmän mobiiliversioon, en tiedä :D

   Poista
 5. Mä kanssa kokeilin tätä ulkoasua, silloin, kun ne tuli. Mutta en saanut säädettyä siihen sopivaa banneria, niin aika nioeasti kyllästyin siihen.. nää on just mobiiliversioiden takia tosi hyvät, sillä itse myös luen ja käyn blogeissa puhelimilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin päädyin vain tuohon yksittäiseen kuvaan, koska en tosiaan keksinyt parempaakaan ideaa :D Tuota nyt saa vaihdeltua suht helposti, joten kyllästyttyäni voin vain vaihtaa sen. Mutta kiva kuulla, että säkin tykkäät tästä mobiiliversiosta! :)

   Poista
 6. Tää on oikein kiva ulkoasu ja toimii tosiaan hyvin myös puhelimella! :)

  VastaaPoista
 7. Hämmennyin kun en nähnyt bannerikuvaa postauksessa, vaan se näkyykin pelkästään blogin etusivulla. Harmi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hiukan outo juttu. Täytyy selvittää, saisiko sen korjattua!

   Poista
 8. Tää on mun mielestä tosi kiva ulkoasu! Kivan selkeä ja yksinkertainen eikä sellainen hirveästi koodailtu "kaos" http://tiiajanasu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Ihana kuulla tällaista mielipidettä :)

   Poista
 9. Voi vitsi miten kiva ulkoasu! :D toimii kivasti puhelimella jne, 😍 osaispa itekki.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla tällaista! Täähän on lähes koodailematon valmisulkoasu Bloggerin listoilta, että siitä vain kokeilemaan! ;)

   Poista
 10. Itse yritin kanssa silloin kun nämä tulivat tehdä jonkin näköistä ulkoasua, mutta en kyllä saanut muokattua tätä yhtään kivaksi missä sinä olet kyllä onnistunut! Vähän aikaa menee kyllä tottua tähän uuteen ulkoasuun ja miten postaukset oikein tästä uudesta löytyykään, mutta eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan. Pakkohan siun postauksia on jotenkin pakko päästä lukemaan ;)
  Mutta tykkään kyllä kovasti tästä uudesta ulkoasusta, hieno! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä jotenkin todella hankala saada yhtään omannäköiseksi :D Mutta kiva kuulla tällaista kommenttia! Tää on kyllä aikamoinen shokki ehkäpä, kun malli on tosiaan niin erilainen niihin aiempiin blogger-ulkoasuihin verrattuna, mutta toivottavasti tähän tottuu.. :D Kiitos paljon kommentistasi!

   Poista