1. kesäkuuta 2014

Seinät kaatuu saa, kiskot mut viedä mukanaan

Aste - Only One

 Koulu on nyt sitten seiskaluokan osalta ohi. Numerot oli ihan hyviä, vaikka muutama laski alaspäin. Keskiarvo oli silti mun mielestä hyvä. Tää kouluvuosi on ollu ihan kiva. Onhan niitä vaikeitakin asioita ollut, mutta se on luonnollista. Nyt kuitenki voi unohtaa koulun ja keskittyä vaan nauttimaan kesästä, vaikka sää onkin hiukan huonompaan päin. Mutta kai se aurinko jossain vaiheessa rupee paistaan kunnolla.

Mun kesäsuunnitelmin kuuluu hevosia ja Isac Elliot. Meen Isacin ja Robinin yhteiskeikalle kesäkuussa ja odotan sitä päivää innolla. Lisäksi meille tulee mun kaverin kanssa pari ponia viikoksi. Niiden kanssa saadaan sitten olla se aika. Lisäksi tuun tottakai käymään Montun luonaki. Muita suunnitelmia mulla ei oikeestaan olekaan, sen näkee sitten miten saan kesän kulumaan :D

14 kommenttia:

 1. Onnee seiskaluokanlta pääsystä ja koulujen loppumisesta :) Hieno varsinkin tuo eka kuva:) Mistä se ponin/hevosen saatte viikoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos paljon :) Ponit tulevat eräältä tallilta jossa käyn ratsastamassa :D

   Poista
 2. ihanan pirtee ulkoasu, häiritsee vaan tuo ylhäällä oleva ohut juttu (en muista sen nimeä.. :DD) ja että tekstit on keskitettyinä :/ ihana postaus, kivasti kirjotat ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (: Ite tykkään, että tekstit on keskitetty, mutta tuon yläpalkin voisin kyllä ottaa pois :D

   Poista
 3. ootko vaihtanu banneria? :o mut oon samaa mieltä, et keskitettyjä tekstejä on vaikee lukee... mut aivan mahtavia kuvia, oot taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vaihdoin nuo kuvat :D Ite tykkään teskteistä näin. Mutta kiitos kuitenki (:

   Poista
 4. ihana ulkoasu! niin raikas ja banneri sopii tosi hyvin, tykkään! hyviä kuviakin sun blogissa :-)

  VastaaPoista
 5. kivoja kuvia ja tykkään blogis ulkonäöstä :) Banneri vois kyllä olla vähän kivempi, mutta sekin on kyllä ihan kiva :) tosi kiva blogi sulla !

  VastaaPoista
 6. Oot oikeesti ihan sika hyvä kuvaamaan!:) Ja tää blogi on mun mielestä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :3(myöhässä huomaan tämänkin kommentin)...

   Poista