30. elokuuta 2014

Kuukauden suosikit Elokuu

Olen nyt hetken aivan tavallinen lifestyle-bloggaaja ja teen kaikille varmasti tutun Kuukauden suosikit -postauksen. Selvennettynä esittelen teille tämän kuun lemppariasiat/tavarat. Kertokaa mieleipiteenne postauksesta, rupeanko tekemään näitä kerran kuussa?

Ensimmäisenä Oriflamen Wonderlash -ripsiväri. Olen tykännyt tästä todella paljon, se pidentää ja erottelee ripsiä juuri sopivasti. Käsitin kuitenkin, että juuri tätä ripsiväriä ei enää saa(?), mutta kai jossain olisi samantyylistä. Olen testaillut tässä hiljan uusia ripsivärejä, mutta edelleen pidän tätä Wonderlashia parhaana.

Nää ratsastushousut mulla on ollut jo kauemmankin, mutta ne ovat tuntuneet jotenkin löysiltä. Vasta kesän jälkeen on saanut huomata, kuinka hyvät nää Horzen housut oikeasti onkaan. Edellisetkin mulla oli Horzen, mutta nyt kahden vuoden ahkeran käytön jälkeen rikoin ne polvista. Ihmeellisen kauan ne silti kesti mun käytössä. Mulla on nämä housut ollut melkein joka hevospostauksessa jalassa, joten kannattaa selata vanhoja postauksia, jos haluaa nähdä nämä mun jaloissa.

Baby Lips. Tarviiko sitä kummemmin selittääkään. Ihan testausmielessä ostin nämä ja tuli todettua, että hyvinhän nämä toimii. Sanoisin kuitenkin, että tuo pinkki(Pink Punch) toimii paremmin, en sitten tiedä mistä sekin johtuu.

Pandan valkosuklaa nousee tän kuun suosikkiherkuksi. Toki Fazerin vadelmajogurtti suklaapatukka on aina mun ikisuosikki, mutta sitä nyt en ole hetkeen ostanut, joten nouskoon tämä valkosuklaa nyt suosikiksi.

Suosikkikuvaksi vaikka tämä. Tykkään kuvasta todella paljon, mutta ei se ole niin onnistunut kuin jotkut. Tässä kuussa oon kuitenkin niin vähän kuvannut, niin oli pakko valita vain joku kuva. Menkööt tämä nyt tällä kertaa.

20 kommenttia:

  1. Itelläni on "huono" ripsiväri, kun ripsistä tulee ihan oudon näköset, tai siis ne menee lopulta kaikki yhteen ja se on todella ärsyttävää joten oon "laimentanut" sitä hieman vedellä. Pandan valkosuklaa on todella hyvää! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset ripsarit on kyllä ärsyttävii, mulla käy joskus noin kun se ripsari alkaa olla loppu :o toi suklaa kyllä on :3

      Poista
  2. kivoja suosikkeja! :--) mun ripset on luonnostaan niin tummat ja pitkät, että ripsivärin laittaminen ei niitä hirveesti muokkaa. :D argh! toi mintun makunen baby lips polttelee ihan hirveesti mun suuta ja maistuu pahalta :o :D toi kuva on muuten tosi hieno, samoin tää ulkoasu. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Mä haluun sun ripset :o Toi minttu baby lips on kyllä jotenkin huonompi, se ei tunnu tehoovan niin hyvin ku toi pinkki :D

      Poista
  3. Oi rakastan baby lipsei ! Varsinki tota minttuu, tykkään meinaa sen 'mausta' hehe :-D
    Tosi kiva postaus & kivat kuvat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykkää siitä juuri yhtää :D kiitti :)

      Poista
  4. Ihana varsinkin tuo viimeinen kuva :) Muutenkin kivoja suosikkeja :D

    VastaaPoista
  5. kiva postaus jälleen! ihanan kesänen tää ulkoasu, aiotkos muuttaa tätä jossain vaiheessa syksysemmäks? :-) ei siis todellakaan tartte kysyin vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Itseasiassa juuri muokkasin tämän :D En muokkaa ulkoasujani vuodenaikojen mukaan, joten olkoon tämä nyt, bannerin saatan muokata jossain vaiheessa :D

      Poista
  6. Mun mielestä tän blogin banneri on todella hieno! Ja ulkoasukin on kivan sävynen. Mä en vaan oikeen tykkää noista vihreistä reunoista jotka ovat postauksen ympärillä. Muuten mul on samat ratsastushousut, mutta vaan siniset ja kohta on jo ollut kaksi vuotta ja hyvät on ollu (niillä ne suurimmat tippumisetkin on tiputtu)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Itseasias voisin kyllä vaihtaa näiden reunojen väriä, koska niistä on moni maininnut :o Kiva kuulla, toivotaan että mullakin kestää :D

      Poista
  7. Ihana banneri ja ulkoasu! Oot tosi hyvä kuvaamaan :) ponyliffe.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva ulkoasu!
    Oisit saanu uuden lukijan just, ellei täällä olis mulle liikaa heppailua :/ Muuten tosi kiva tää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :D Harmi, ratsastus on vaan mun blogille se pääjuttu nii en vitti vähentää postauksia sen takia :D

      Poista
  9. Sulla on ihanan energinen ulkoasu! :-) ja tosi kiva postaus, nää on niin kivoja:)

    VastaaPoista
  10. Kiva postaus :) Ja pakko sanoo, että tuota ripsaria saa, mutta tuo taisi olla vaan se joulukuosi tohon ripsariin c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Niimpä näemmä saa :o Se taisi vain olla tilapäisesti loppu, kun mä asiaa selvitin :D

      Poista