1. lokakuuta 2014

Kuukauden suosikit Syyskuu

Edellinen Kuukauden suosikit - postaus oli todella suosittu, joten päätin nyt sitten jatkaa tekemällä tämän nytkin. Saa nähdä vain, kuinka usein jaksan samaa jatkaa. Sanokaa vain, ovatko nämä oikeasti niin hyviä postauksia?

Vanhana hyvänä Tangle Teezer hiusharja. Ostin tämän Tuurin kyläkaupasta helmikuussa. Hintaa oli näköjään 14.50€. Harja on todella hyvä, eikä revi hiuksia niin paljoa kuin normaali hiusharja. En väitä, ettei se revi ollenkaan, mutta vähemmän. Harjaaminen ei siis satu, eikä hiuksia jää niin paljoa harjaan.

Viime Kuukauden suosikit -postauksessa kerroin Oriflamen eräästä ripsiväristä. Sain nyt uuden ripsivärin Oriflamelta, joka on jopa parempaa kuin tuo edellinen. Kyseistä The One 5-in-1 WonderLash -ripsiväriä löytyy myös netistä tilaamalla. Kannattaa koittaa!

Kuukauden "herkku". Alpen - välipalapatukat on enemmän terveellisiä kun herkkuja, vaikka mä kyllä syön näitä välillä myös makeannälkään... Mutta joo, oon aina tykänny näistä. En mä osaa näitä perustella(hahhah)... Koulussa nää menee hyvin myös välipalana, koska säilyvät hyvin esim. repussa.

Päätin nyt lisätä tähän myös kuukauden parhaan tallipäivän. Montun kanssa on mennyt hiukan huonommin, mutta silti pääasiassa on ollu ihan kivaa. Paras tallipäivä postaus on tämä: Ristiriitaisia tunteita. Päivä oli ihanan lämmin, kuvat mielettömän hienoja ja hevosetkin meni suhteellisen hyvin. Mä toivon vaan ettei mun jalat ollu oikeesti noin edessä ilman satulaa mentäessä... Montu vaan näyttää tossa niin kivalta.

Kuukauden suosikkikuvaksi valitsin nyt tämän. Mulla on joku pakkomielle vesipisarakuviin ja oon aina tykänny tälläsistä hämähäkinseitti/vesipisara kuvista. Ja kerranki sain tarkennuksenki ihan kivasti. Ei kai tätä voi oikein muuten selittää.

6 kommenttia:

 1. Ootko koskaan kattonu paljon noissa alpen-patukoissa on kaloreita? ::Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon mä joskus, mutta ei se nyt vielä oo mun kohdalla niin tarpeellista ja mulle lihominen olis aiva hyvä juttu :D

   Poista
 2. Aivan ihana blogi sulla :3 ja nuo sun kuvat on jotain niin mahtavaa :D osais itekki noin hyvin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :3 en mäkää ny mitenkää erikoisen hyvin osaa kuvata :D

   Poista
 3. Voi että, löysinpäs kivan blogin! Liityin lukijaksikin, ja innolla jään odottamaan seuraavaa postausta! kirjoitat kivalla tyylillä, kuvat on ihania jne. Blogin ulko-asu on ehkä vähän turhan kesäinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :3 ulkoasun värimaailmaa voisin muuttaakin pian :D

   Poista