28. syyskuuta 2014

Metsää, metsää ja lisää metsää


Kävin tässä yksi päivä kävellen Lapissa... Juuen. Mä en oo ikinä astunut jalallanikaan Lappiin. Voisikin siis olla mahtava kokemus päästä Lapin maisemia ihailemaan! Kaikki ne kuvat sieltä on niin upeita. Todellisuudessa kiipesin tällä kertaa vain kotikaupunkini eräälle rinteelle katsomaan eteen kohoavia maisemia. Pakko myöntää, että ihan kivaltahan nämäkin maisemat näyttää. Suomen luontoa, eli metsää, metsää ja vähän lisää metsää ja kaupunki. Pitäisi käydä metsässä taas pian kuvailemassa ja muutenkin nauttimassa luonnosta. Kaupungin lähellä ei vain ole kunnon metsää, joten pitäisi mennä pidempi matka, jos haluaa kunnolliseen metsään.

18 kommenttia:

 1. upee banneri :o <3 ja oot hyvä kuvaan :)

  VastaaPoista
 2. Missä toi tollanen rinne oikein on? :oo tosi siisti! + Ite oon käyny monesti lapissa, siellä on kyllä kaunista. Normi lenkilläkin tulee poroja lähes joka kerta vastaan :--D Kannattaa kyllä käyä siellä jos on mahollisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kotipaikalla, ei se oo oikeestaan ihmeellisempi, aika mones paikas saatta olla ton korkunen rinne :D Nyt mulle tulee oikeesti hinku Lappiin... :D

   Poista
 3. Lapissa on kyllä aivan mahtavat maisemat, kannattaa mennä käymään :) Mutta on tuollakin kyllä aika hienonnäköistä nimittäin täälä missä mä asun nii ei tommosta löytyis, tosi hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitte kun mä saan oman auton, sitte joskus viimeistään... :D kiitti :)

   Poista
 4. MÄKIN HALUUN LAPPIIN ^ ^ Ihan törkeen hienoja kuvia ja kiva postaus! :)

  wooou, sulla on jo yli 100 lukijaa! voitko tehä jonkun spessun? :p

  VastaaPoista
 5. Liityin sun blogiin, liitytkö mun ? :)

  http://laukka-askelia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Sinulla on ihana raikas blogi varustettun aihanilla kuvilla. Haluaisitko uuden bannerin? Iski kauhea inspis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :D Just nyt en tarvii, mutta ehkä myöhemmin :) Täytyy kattoo sitte, voin ottaa yhteyttä jotenki jos tarviin :D kiitos tarjouksesta :)

   Poista
 7. Tosi hyviä kuvia, viimeinen erityisesti (hyvin tarkennettu kauemmas)... sulla on muuten tosi kiva blogi ja hyvä ulkoasu ;)

  VastaaPoista