14. syyskuuta 2014

Mä huudan ilost ja kyynelistä


TCT - Rammaa

Olin eilen Seinäjoella shoppailemassa huonekaluja ja vaatteita. Käytiin useammassa huonekaluliikkeessä ettimässä mulle uusia huonekaluja, mutta en viä oikeen osannu päättää. Huonekalujen jälkeen siirryttiin torikeskukseen ja H&M:lle. Sieltä löysinkin hupparin 19.99€ ja farkut 12.95€. Ite tykkään siitä hupparin väristä todella paljon, pinkki tottakai. Ostettiin myös Subwaysta ruokaa ja Arnoldsista donitsit. Illalla oli vielä Rämähop. Siellä esiintyi Neemu ja Mansesteri. Mahtava päivä siis, lämmin ja aurinkoinen sää paransi päivää vielä hurjasti. Ainut huono puoli oli se, että mä tiputin mun kännykän kivikolle ja näyttöön tuli särö, joka yltää leveyssuunnassa koko näytön. Joten vain 2/3 mun Lumian näytöstä toimii tällä hetkellä.

Ilmoitustasiana vielä tähän loppuun, että blogin nimi vaihtuu pian Hymyillen Huomiseen -nimeksi. Ettette sitten ihmettele, mikä blogi on kyseessä. Nimi vaihtuu tässä kolmen-neljän päivän sisällä. Osoite kuitenkin pysyy samana.

10 kommenttia:

 1. ihanii noi kissa kuvat ! ja jes, tykkään niin tosta sun tulevasta blogin nimestä :-)

  VastaaPoista
 2. oijoij, kivoi ostoksia ja kuvia! :--) toi otsikko on ihan sairaan kiva! :) ja kuten oonki tuhatsata kertaa sanonu, tykkään tän blogin erilaisuudesta. ♥

  VastaaPoista
 3. Ooh toi huppari on niin ihanan värinen!! *Q* Ja sitte toi kissa. Ei oo totta, kui sulonen! Minkä niminen se on? :'3 Sulla on myös kivoja kuvia, mutta ne kaipais ehkä vähä enemmän jotain, kuten kontrastia/väriä yms., tollee pelkästään ehkä vähäsen tylsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, iteki tykkään :3 Toi kissa on Timi c: kiitti, yritän lisätä niihin just väriä ja kontrastii, mut välillä blogger muuttaa niit :D

   Poista
 4. Kivan oloinen blogi, hyvälaatuset kuvat ja kirjotat hyvin. Banneri on aika simppeli, haluisin ite ainakin jotain vähän lisää :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) En halua liian yksityiskohtaista banneria, joten tuo saa olla vielä :D

   Poista
 5. Blogin värit sopii tosi hyvin yhteen ja banneri on omaperäisesti toteutettu!:)

  VastaaPoista