27. lokakuuta 2016

Loma tiivistettynä


Tämä postaus minun piti julkaista jo aikoja sitten, mutta kuinkas kävikään, julkaisu vain venyi ja venyi.. No, postaus siis kirjoitettu jo viime viikon lopulla, kun syyslomani loppui!
Jos loman tarkoitus on rentoutua, minä vietän sitä ihan eri tavalla. Suunnittelin syyslomani taas täyteen kaikkea ja hetkessä se olikin jo ohitse. No, mikäs siinä, ehdin kuitenkin kokea yhtä sun toista! Alla on kaksi kännykkäkuvakollaasia, joista voi päätellä aika hyvin, mitä syyslomaani kuului. Kävin tosiaan ensimmäistä kertaa ihan vain kiertelemässä Helsingissä ja tulin yksin junalla kotiin! Hiukan kuumotti Helsingin rautatieasemalla, päädynkö oikeaan junaan, mutta onneksi kaverini auttoivat minua. Lisäksi kävin Tampereella kavereideni kanssa ja vietin toisella kaveriporukalla kivan leffaillan! Ja totta kai, myös hevoset kuuluivat olennaisena osana lomaani! Kävin pitkästä aikaa ratsastamassa Lamonaa ja kokeilin ohjasajaa Jalmaria. Kuten sen ilmeestä voi päätellä, ohjasajo ei ollut ihan meidän juttumme. Jalmari olisi halunnut mennä kovempaa kuin minä.


Pääsin melko halvalla näistä shoppailureissuista, kun Helsingistä tarttui mukaan vain parin euron pipo ja viiden euron hiuspanta. Nekin ostin lähinnä tallikäyttöön! Tampereeltakin tarttui mukaani vain yksi kymmenen euron paita ja Tiger:istä yhtä sun toista. Huvittavinta koko jutussa on se, että päädyin tilaamaan H&M:n nettikaupasta vaatteita, koska en muka löytänyt kyseisissä kaupoissa kierrellessä mitään, mistä olisin niin erikoisemmin tykännyt.


Mietin jo kesällä, ettän haluan shortsihaalarin itselleni. Ne ovat niin käteviä pukea eivätkä ne ole hiostavia. Vasta nyt kuitenkin sain aikaiseksi ostaa tämän yllä olevassa kuvassa näkyvän haalarin. Sillä oli hintaa vain 10€ ja täytyy sanoa, että jo ensimmäisellä sovituskerralla ihastuin tuotteeseen! Se oli niin mukava päällä. Tiedänkin jo nyt, mikä on ensi kesän suosikkivaatteeni. Toisaalta tykkään myös alla olevan kuvan topeista, joita tilasinkin, kuten kuvasta näkee, H&M:ltä useamman. Nämä topit olivat kaikki tarjouksessa ja yhteishintaa niillä oli 19€.


Kesävaatteiden lisäksi löysin muutamia pitkähihaisiakin. H&M:ltä tilasin valkoisen paidan, jossa on lintuja ja uuden, korallin värisen neuletakin. Näillä oli yhteishintaa 22€. Alla olevassa kuvassa näkyy myös toinen neuletakki, jonka sain lahjaksi ja Bikbokista ostamani vaaleanpunainen paita, johon olen ihastunut täysin! Paita on ihanaa materiaalia ja se on omasta mielestäni kivan näköinen.


Miten teidän syylomanne meni?

18 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ja ihania tuotteita! Itselläkin on ollut jo pitkän aikaa shortsipuku haaveissa, ehkäpä nyt pitäisi itsekin ostaa jos noin halvalla löytyy. :)

    anskukoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Kannattaa kyllä ostaa, sen verran mukavalta tuo päällä tuntui! :)

      Poista
  2. Todella kiva lukea välillä hieman erilaisiakin postauksia!
    Sun blogisi alkaakin pikku hiljaa kuulumaan mun lempiblogien pariin :)
    Oma syyslomani menikin aikalailla oleillessa kotona, mutta kyllä paljon tekemistä järkkäsin niin hevosten kuin kavereidenkin kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tää olikin hauska kuulla :D
      Sun lomas kuulostaakin todella mahtavalta tän perusteella!

      Poista
  3. Kuvat oli tosi kivoja, samoin kuin postaus! Vähän erilaisempaa, kuin mihin blogissasi on tottunut!
    Oma lomani kului lähes koko viikon niin, että latailin akkuja kotona sohvalla telkun ääressä, sekä illat tallilla. Perjantaina kävin pyörähtämässä sairaalalla ja viikonloppu kului Tampereella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Tämä tosiaan oli tavoitteenanikin :D
      Noni, tuohan kuulostaa varain onnistuneelta lomalta! :D

      Poista
  4. Todella hyvä postaus! Kiva lukea välillä täällä sunkin blogissa jotai muuta kun vain perus ratsastuspostauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mietin itsekin, että koskahan olen viimeksi postaillut ihan vain peruskuulumisiani :D

      Poista
  5. Tää oli kyllä kiva ja hieman erilainen postaus, kuin yleensä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tätä tosiaan vähän kuin yritinkin :D

      Poista
  6. Tää oli tosi hyvin kirjoitettu,ja kiva lukea välillä erilaisiakin postauksia!:) Sun loma kuulostaa tosi mukavalta tekstin ja kuvien perusteella;D Noi sun ostokset näytti tosi hienoilta ja sopii sulle hyvin. Mun syysloma meni tosi, kävin ratsastamassa, oltiin tampereella ja Vaasassa. Ja viikonlopun olinkin kotona ja kavereiden kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin kyllä tykkäsin kirjoittaa välillä jostain muustakin kuin hevosista :D Se kyllä olikin, vaikka lepäämään en oikeastaan ehtinytkään :D Täytyy myöntää, että itsekin tykkään näistä ostoksista! Voi votsit, kiva kuulla! Sunkin loma kuulostaa oikein onnistuneelta kyllä :)

      Poista
  7. Tosi kivalta kuulosti lomasi :) Hienoja ostoksia oot löytänyt! Yhdyn muihin kommentoijiin ja sanon että erilainen postaus kuin yleensä, ja se on plussaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä olikin! Itsekin tykkään näistä :D Hahah, kiva kuulla tällaista, kiitoksia :)

      Poista
  8. Kiva postaus! Mun loma meni lähinnä kotona ja tallilla oleskellessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämäkin kuulostaa oikein kivalta lomanviettotavalta! :)

      Poista