8. joulukuuta 2017

Kuvioissa jälleen

Nämä yhteiskuvat on ottanut Hilma!

Tämä blogi jäi vähän kuin vahingossa tauolle tuon syyskuussa julkaistun postauksen jälkeen. Itse asiassa ehdin jo kirjoittaa niin sanotun lopetuspostauksenkin, jonka jälkeen blogi olisi vaipunut kokonaan horrokseen. En kuitenkaan saanut koskaan julkaistua tuota postausta ja ehkä hyvä niin, sillä nyt aion taas palata uudella innolla kirjoittamaan. Ajatuksissani en ole  unohtanut tätä blogia ja tämän tauonkin aikana olen pyöritellyt aina silloin tällöin uusia postausideoita päässäni. Kun jotain tekee monta vuotta, ei siitä noin vain osaa luopua. Siksi päätinkin taas jatkaa kirjoittamista. En vain osaa sanoa, kuinka aktiivisesti tulen julkaisemaan postauksia tulevaisuudessa.


Tauon aikana olen käynyt Jalmarin luona noin kerran viikossa. Toki tähänkin tuli muutos lokakuun lopussa, kun työharjoitteluni alkoi. Päivät ovat tällä hetkellä sen verran pitkiä, etten enää neljän jälkeen viitsi lähteä tallille, kun jo ajomatkan aikana tulisi pimeää. Toivonkin, että taas joulun jälkeen koulun alkaessa aikaa tallilla käymiseen olisi enemmän. Silloin alkaa jo pikkuhiljaa olla valoisampaakin, tai ainakin näin toivon.

Olen tehnyt hevostelun suhteen myös sen oivalluksen, ettei minusta tule ikinä huippuratsastajaa ja se on oikei. Olen maastoillut Jalmarin kanssa keväästä asti ja jo kesän jälkeen minulle iski pieni motivaatiopula sen suhteen. Syksyn mittaan olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja käynyt siellä tallilla kerran viikkoon, vaikka se on välillä ollutkin hieman pakkopullaa. Yllättäen tein kuitenkin sen oivalluksen, että maastoiluhan on ihan hauskaa. Ei siinä juurikaan kehittymään pääse, mutta Jalmari tykkää ja aina voin keksiä uusia tehtäviä. Olemme treenailleet laukannostoja, laukkaa, temmonmuutoksia käynnissä ja pysähtelyä. Nämä jälkimmäiset ovat ainakin tärkeitä perusasioita, jotka olen vähän kuin sivuuttanut aiemmin. Edelleen treenattavaa riittää, mutta voisin jopa sanoa kehitystä tapahtuneen. Siksi odotankin innolla talvea, jos pääsisimme vaihteeksi pellolle kameran eteen. Silloin voisin paremmin arvioida, onko kehitystä oikeasti tapahtunut, vai kuvittelenko vain.

 Kuski vinossa ja totisella ilmeellä, mutta oikeasti tuolloin oli todella kivaa!

Luetaanko blogeja ylipäätään nykyään?

6 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, kun olet palannut taas tänne internetin syövereissä sijaitsevaan blogimaailmaan. Itse ainakin luen todella paljon blogeja, mutta olen kyllä huomannut, että blogimaailmassa blogien määrä ja luenta on vähentynyt huimasti, jos vertaa vaikka siihen, milloin minä aloitin bloggaamisen. Todella kiva, kun oot taas täällä ja tämä oli oikein kiva kuulumis ja lyhyehkö informaatio postaus!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada tällainen "vastaanotto"! Kiitos paljon kommentistasi :)
   Näin olen vähän ajatellutkin, kun olen blogeja tutkaillut. Toisaaalta ne tietyt blogit pitävät edelleen suosionsa, joten ei blogimaailma tosiaan ihan hiipunut ole :D

   Poista
 2. Luen jonkin verran blogeja kyllä, enemmän toki niitä tuttuja, lemppareita. Kirjoita silloin kun siltä tuntuu, mutta älä väkisin. Kiva, että oot palannut blogimsailmaan, sillä blogisi on kuulunut yksiin suosikkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tätä samaa kyllä teen, että luen enää itsekin niitä tuttuja blogeja, vaikka välillä saatan eksyä jalustin.net:in kautta joihinkin uusiinkin blogeihin :)
   Kiva kuulla, että pidät blogistani! Yritän tosiaan postailla silloin, kun on aikaa ja intoa! :)

   Poista
 3. Kappas, mulla tais käydä sama juttu! Lopetin pitkäksi aikaa, mutta silti palasin takaisin bloggaamisen pariin ihan vähän aikaa sitten!
  Mulla on teoria siihen, miksi blogeja ei enää lueta samalla tavalla. Ihmiset on laiskoja. Nyt kaikki siirty youtubeen vlogien pariin, onhan se nyt mukavaa vain katsoa, ei tarvi edes lukea. Harmillista...
  Muistan muuten sut aina tuosta sun profiilikuvasta. Oot aina ollu se aktiivisin lukija mun blogissa vielä kun sinne kirjoittelin vuosia sitten :D kiitos sulle vielä näin jälkeen päin, oli aina yhtä ihanaa lukee sun kommentteja(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että sun nimi kuulosti kovin tutulta! Kävin nimittäin katsomassa blogisi ja tunnistinkin sen heti :D Ihanaa, että säkin oot taas alkanut kirjoittamaan!
   Tuo on kyllä totta! Olen pohtinut samaa, että blogit ovat jääneet taka-alalle. Lisäksi osa bloggaajista on siirtynyt instagramin blogityyppisiin päivittelyihin, mikä on vaivattomampaa kuin bloggaus :D Silti blogeissa on oma hohtonsa, ainakin omasta mielestäni :)
   Voi että, ihana kuulla tällaista! Muistankin, että sun postauksia oli aina kovin kiva lukea ja odottelinkin niitä silloin, kun vielä aktiivisesti kirjoittelit! :) Että kiitos vain itsellesi!

   Poista