4. syyskuuta 2017

Kolmen kuukauden kesäloma

Vihdoin ja viimein minullakin alkoi taas koulu. Kyllä, olen odottanut koulun alkua, vaikka pakko myöntää, että tämä kesä oli mahtava! Voisin jopa väittää, että tämä oli paras kesä pitkään aikaan. Hevostelu jäi vähemmälle, mutta ehkä se on ihan sallittua. Viime kesä oli oikea hevoskesä, joten tänä kesänä tein sitten kaikkea muuta. Ehdin tavata uusia ihmisiä, viettää aikaa kavereiden kanssa ja hankkia paljon muistoja. Ajattelin käydä mennyttä kesälomaa läpi muutamien kännykkäkuvieni kautta!

Tämä kuvasarja tiivistääkin lähes koko kesäni! No, ei ihan kuitenkaan. Mainitsen kuitenkin, että mopoautooni kertyi taas luvattoman paljon kilometrejä mm. maakuntamatkailun ja noiden rantareissujen vuoksi. Toki sen vastapainoksi liikuin myös lenkeillä välillä jopa päivittäin!

Mökkeily kuuluu kesään ja sitäkin pääsin taas kokemaan kiitos kavereideni! Ja tottakai, mökkeilyyn oleellisesti kuuluvat yöuinnit ja vaahtokarkkien nuotiolla paistaminen tuli suoritettua.

Tänä kesänä pääsin maistamaan ensimmäistä kertaa nachovuokaa ja lisäksi söin tuollaisen vartaan, jossa oli suklaalla kuorrutettuja mansikan- ja ananaksenpaloja. Molemmat olivat kyllä hyviä! Lisäksi jäätelöä taisin syödä taas vähän liikaakin, mutta eikös se kuulu kesään?

Vihdoin ja viimein sain katsottua sarjan nimeltä White Collar loppuun ja täytyy myöntää, että tuo viimeinen jakso kyllä avasi kyynelkanavani! Sarjojen lisäksi katsoin useampiakin leffoja, osan yksin ja osan sitten kavereiden kanssa. Tuo viimeinen kuva liittyy Solar Soundeihin, jolloin eräs kaverini vietti syntymäpäiväänsä. Lisäksi täytin itsekin tässä loman aikana 17!

Kuten blogin instagramia seuraavat tietävätkin, sain liikuttaa ja hoitaa kaverini hevosta parin päivän ajan! Oli muuten mielenkiintoista päästä vaihteeksi hiukan osaavamman ratsun selkään, vaikka olo olikin vähän avuton. Päädyin myös vähän myöhempään kellonaikaan kuvauksiin ja sain viettää aikaa ihanien varsojen seurassa!

Tuo hirvimaasto oli kyllä ikimuistoinen! Sen lisäksi maastoilin lähes koko kesän Jalmarilla. Tuo keskimmäinen kuva on muuten viimeinen kuva tuosta koirasta, koska se kuoli tässä kesän aikana. Tilalle tuli kuitenkin uusi tallikoira. Noista hanskoista mainittakoon se, että todellisuudessahan onnistuin itse rikkomaan ne. Meinasin repiä ne hampaillani pois kädestä, mutta nuo saumat pettivät. Itse ratsastushan sujui tuolla kerralla hyvin!

Milloin teillä on alkanut/alkamassa koulu?

6 kommenttia:

 1. Näitä puhelinkuvia on kiva katsella! Mukava kesä sulla takana. :)

  VastaaPoista
 2. Onhan tässä kerennyt koulussa jo reilun kuukauden viettämään :o Sinne se kesä hävisi, että sujahti....
  Sinulla vaikuttikin olevan oikein mukava kesä! Pitäisi itsekin purkaa puhelimesta kuvat koneelle ja katsoa mitä se oma kesä oikein sisältikään, kun vain pelkkiä hevosia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse juuri totesin, että olen ollut koulussa vasta pari viikkoa :D Sama fiilis kyllä tuon suhteen, että kesä vain katosi.. :D
   Sitä se kyllä olikin! Täytyy myöntää, että näiden kännykkäkuvien etsiminen oli hauskaa ihan siitäkin syystä, että sai muistella näitä hetkiä :)

   Poista
 3. Mielenkiintoinen postaus tämäkin! Itselläni alkoi koulu jo elokuussa, peruskoulua kun tässä vielä suoritetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Elokuussahan suurin osa kouluista taitaa tosiaan alkaa :D

   Poista