21. kesäkuuta 2014

Me ollaan tänään tääl, kaikki voi sekoo tähä


Mikael Gabriel - Woppaa

Pakko tulla tekemään vielä viimehetken kuulumispostaus ennen kuin blogi siirtyy "kesätauolle". Todellisuudessa vietän parasta viikkoa ponien kanssa. Asiaan, epäilin että mun juhannuksesta tulee maailman tylsin, mutta ei se nyt sitte ollukaa niin tylsä, ainakaa eilen. Pääsin Powerparkkiin illaksi. Olin sielä koko paikan sulkemiseen asti, eli keskiyöhön. Illan aikana esiintyi Brädi, Mikael Gabriel ja Elastinen. Kuuntelin kaikkien keikat eturivistä millon mistäki paikasta. Elastisen aikana olin ihan edessä ja muiden aikana hiukan sivummalla eturivissä. Nyt kuitenkin keikkakuvia ja luontokuvia joita tänään kävin ottamassa.

17 kommenttia:

  1. Tykkään sun ulkoasustas paljon! Ja postauksissa on mukavia ja laadukkaita kuvia, selailin myös noita vanhempia postauksia, ja oli nekin laadukkaita, tykkään blogistas! :-)

    VastaaPoista
  2. mäki olisin nii halunnu olla tuol :D

    VastaaPoista
  3. Sun juhannus kuulosti ihan älyttömän kivalta! :) Nyt haluun itekin Powerparkkiin :D

    VastaaPoista
  4. hyviä kuvia oot saanut pojista, ainakun itte meen jollekkin keikalle tuntuu ettei mikään kuva onnistu kun ne heiluu siellä lavalla koko ajan! :D Ihana tämä ulkoasu ja hieno tuo banneri, ehkä hieman huono laatuinen kyllä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itelläki käy usein noin, mutta nää ny ees onnistu jotenki :D kiitti, tuota huonolaatuisuutta itenki mietin, mutta olkoon väliaikanen :D

      Poista
  5. Uii, tää blogihan on tosi söpö! <3 Ehdoton plus on se, ettei tää oo perus simple -malli, vaan tällänen vähän harvinaisempi ja kivempi. :--) Toi on aika pelottava kuva, missä Mikael kattoo vissii suoraa kameraa :D En tiä kattooks vähä alas vai suoraa tuoho, oon aina surkee erottaa tälläsii asioita xD Kivoja kuvia on, oot taitava kuvaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljo :3 Iteki nauroin ku löysin ton kuvan, enkä toki saanut mäkään selvää et mihin se oikeesti kattoo :D

      Poista
  6. Ihana postaus ja hienoja kuvia. Banneri ei oikeen pistänyt silmään, mutt muuten ihana blogi!

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva postaus:) Hieno Banneri <3

    VastaaPoista
  8. kiva tää ulkoasu :)

    http://luna--still--loving.blogspot.be/

    VastaaPoista
  9. mageita kuvia! sulla on kyllä tosi hyvä kamera! :)
    Ps. Mun blogissa on menossa nimikoru arvonta joten jos kiinnostaa niin käy ihmeessä kurkkaamassa :) : fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista