15. lokakuuta 2014

Leiri Hippiinassa

Olin 12.-13.10.2014 välisen ajan Hevostila Hippiinassa(linkki sivuille) leirillä, joka oli aivan mahtava kokemus. Oltiin siellä mun kahden kaverin kanssa. Mun hevosena toimi Saima niminen suomenhevonen. Saima oli juuri oikea hevonen mulle, todella rauhallinen ja mukava kaveri. Oli upeeta nähdä, kuinka taitavasti hevoset voikaan toimia, kun niitä ei pakoteta mihinkään. Peruuttaminenkin sujui maastakäsin pelkällä sormen heilutuksella, vau! Ensimmäisenä päivänä tehtiin siis vain maastakäsittelyjuttuja, jotka oli yllättävän hauskoja.

Toisena päivänä matkustettiin hevosen selässä, eli istuttiin hevosen selässä ja annettiin ratsun viedä. Tosin ennen selkäännousuakin piti tehdä monta vaihetta. Kyseinen juttu oli mulle uudempaa, mutta silti todella kivaa. Montunkin kanssa nää kaikki Hippiinassa opitut jutut olisi tosi hyödyllisiä ja kivoja! Eilen myös ratsastettiin kentällä. Kaikki käskyt oli ainakin vähän erilaisia mihin mä oon tottunut, mutta näytti se niilläkin sujuvan. Saimallahan oli silloin vain rungoton satula, naruriimu ja siihen ohjiksi sidottu köysi. Lisäksi sain apua mun istuntaongelmaa, kun mun jalat lähtee aina jalustimista. Tai ainakin tuntui siltä, että oikeasti tajusin mistä se johtuu. Eli tiivistettynä, opin huippupaljon kaikkea uutta, joita kyllä varmasti tulen jatkossakin käyttämään.

10 kommenttia:

 1. Oi oli varmasti kivaa! Ihania kuvia jälleen kerran ;)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa mielenkiintoselle! Eli siellä oli ns. luonnollista hevostaitoo tms? Oli varmasti kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, vähänkö ihanaa, mäkin haluun! Varmasti sait paljon uusia näkemyksiä ja oivalluksia :) Toi tupsujalka näyttää ihan meidän tallin irlannincobtammalta (näkyy joissain blogini kuvissa) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, totta :)) Hahhah, mun mielestä tuossa on Niisku(?) :D

   Poista
 4. Eksyin toisesta blogista tänne ja pakko sanoa, että ihanan tunnelmallisia kuvia kaikissa postauksissa! Varsinkin tässä tuo neljäs kuva on jostain syystä todella kiva :)

  Nelistelyä

  VastaaPoista