2. marraskuuta 2014

Kuukauden suosikit Lokakuu

Taas on yksi kuukausi mennyt ja on jo marraskuu. On siis Kuukauden suosikit -postauksen aika! Ajattelin tehdä tätä hieman eri tavalla kuin aiemmin.

Lempiherkku on pakko pitää, koska lokakuussa söin muutamia kertoja tätä Cloetta Center Toffee suklaata ja pakko sanoa, että varmaankin toiseksi parasta suklaata, mitä tiedän! Okei, suklaat ovat aina hyviä, mutta tämä varsinkin.

Kuukauden paras tallikerta on alkukuusta. Postaus löytyy nimellä Toivotaan parasta, mutta pelätään pahinta. Silloin ratsastus ei niin yllättänyt, mutta maastakäsittelyssä Montu oli ihana. Yllätyin vain niin positiivisesti ja hehkutinkin kyseistä kertaa muille. Tallikerrasta on myös hieman videota MyDay videolla.

Kuukauden suosikkikuvaksi valitsin tämän. Oikeastaan kuvasin todella vähän lokakuun aikana, joten valinta oli melko helppo. Rajasin kuvaa hiukan, koska tuon kukan ylä- ja alapuolella oli vain tuota taustan vihreyttä.

Suosikki blogit ja aktiivisin kommentoija

Päätin lisätä tänne myös kuukauden lempiblogit ja kuukauden aktiivisin kommentoija kohdat. Lisään tähän nyt vain sattumanvaraisessa järjestyksessä kolme lemppariblogiani: First love, Tanssiva Lordi ja Savua ilmaan. Blogit eivät ole niinkään tämän kuun, vaan tämän hetken. Kaikissa on todella mielenkiintoisia postauksia ja kuvia. Jokaisessa on omat plussansa, kuten First love blogissa mahtavat kuvat, Tanssiva Lordi blogissa mielenkiintoiset jutut Saksasta ja Savua ilmaan blogissa on enemmän videoita.
Aktiivisimman kommentoijan päätin lisätä samaan, koska kyseessä on erään lempiblogini kirjoittaja, Savua ilmaan blogin Ella. Hän on kommentoinut miltei kuun jokaiseen postaukseen todella kannustavasti ja ihanilla kommenteilla, kiitos! :)

Luetuin postaus

Kuukauden luetuimman postauksen miltei arvasinkin etukäteen, My Day 6.10.2014. Kyseessä on pisin tekemäni video, jossa on siis päiväni tapahtumia aamusta iltaan. Postausta on luettu 122 kertaa.

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva oli tällänen kuukauden suosikit ja olihan se myös ihana bongata oma blogi ja nimi tuolta tekstistä, kiitos! ❤ Ihana uusi ulkoasu, ootko ite taiteillu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti itelles, kun oot jaksanu niin aktiivisesti kommentoida :3 Ja juu, on aivan oma tekemä :)

   Poista
 2. Tosi kiva ja talvinen banneri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! Talvisempaa yritinkin tehdä :D

   Poista
 3. Kuukauden suosikit on kyllä hyvä idea, kun olen niitä nyt monista blogeista bongaillut. Voisin itsekin jossain vaiheessa alkaa sellaisia toteuttaa :) Uusi bannerisikin on todella hieno ja siinä olevat kuvat ovat upeita!
  http://pysteliina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) kuukauden suosikkeja on kyllä kiva lukea :)

   Poista
 4. Todella kiva blogi! :) Tuli heti kodikas tunnelma, kun tulin blogiin :)
  Meinasin itsekin yksi päivä ostaa tuota suklaata, mutta tyydyin tuttuun ja turvalliseen Fazerin siniseen. Näyttää hyvältä suklaalta, joten ehkä minunkin pitää ensi kerralla ostaa tuota ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :3 kannattaa tosiaan maistaa, jos tykkää vähääkään toffeesuklaasta :p

   Poista
 5. Kiva blogi sulla! Ja toi banneri on tosi hieno! Ja muutenki kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 6. tosi kiva postaus kuin myös tää sun uus bannerikin :)!

  VastaaPoista