30. marraskuuta 2014

And I just can't let her go


Isac Elliot - Just Can´t Let Her Go

Vielä tämän marraskuun viimeisen viikon kuulumiset ennen joulukuuta. Viikko on menny samaa rataa kuin muinakin viikkoina. Keskiviikkona olin kaverin kanssa kylällä ja käytiin kahvilassa ja Subwayssa. Lisäksi löysin citymarketista 2.5€:lla kivat, oranssit ballerinat. Hauskaa meillä ainakin oli, jossei muuten. Sitten vielä hiukan harmillisempia asioita ainakin mun kannalta, onnistuin rikkomaan taas mun Lumian näytön... Ja tällä hetkellä mun kännykkänä toimii vanha ja luotettava Nokia 500 kosketusnäyttö.

Nyt tänään olin saman kaverin kanssa Seinäjoen Rytmikorjaamolla Isac Elliotin keikalla ♥ Mentiin jonottamaan puoli kahden aikoihin ja päästiin melko eteen, kolmanteen tai neljänteen riviin, johonkin siihen. Koko keikan ajan oli mahtava fiilis ja oli ihan parasta. Ainakin tuli kiljuttua, laulettua ääni käheäksi ja jäädytettyä jalkoja pihalla, mutta oli se vaan sen arvostakin!

Ylempänä pakollinen ruokakuva ja ne ballerinat, mitkä ostin

9 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia taas, niinkuin aina! :)

  VastaaPoista
 2. kiva postaus ja sun pitää tehä toi epäonnistuneet hevoskuvat postaus XD voin vaan kuvitella millasii ne jokku olis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä kai mä sen teen, mutta musta tuntuu et ne kuvat ei oo niin hauskoja... :D

   Poista
 3. En oo varma olika tää blogi se, mutta jos oli niin miten saat tän nii, et ei pysty kopioimaan mitään kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mullahan tosiaan on semmonen käytössä, kannattaa ettiä esim. hakusanalla "kopioinnin esto blogiin", sillä löytää aika hyviä ohjeita. http://blogin-muokkausta.blogspot.fi/2012/12/kopioinnin-esto.html <- tuolla ainakin jonkinlaiset ohjeet :)

   Poista