2. joulukuuta 2014

Joulupostaus: Marraskuun suosikit

Ensimmäisenä Joulupostauksena saa nyt olla Marraskuun suosikit. Kuun lempiherkkua mulla ei tällä kertaa ole. Montullakin kävin vain kaksi kertaa, joten niistäkin on huono valita parasta, koska molemmat meni yhtä hyvin/huonosti, miten sen sitten ottaakaan. Pakko kuitenkin sanoa, että postauksen nimeltä My heart is dancing tallikerta sujui ihan kivasti. Montu jopa totteli mun maastakäsittelyä todella hyvin ja Jalmarikin liikkui ihan kivasti. 

Sori vanha kuva
Kuukauden suosikkikuvaksi päätyi tällä kertaa tämä kuva. Kuvailin yhtenä lumisena aamuna pihalla ja niistä kuvista tuli ihan kivoja. Tämä on kyseisistä kuvista yksi. Mulle tulee tästä kuvasta mieleen jostain syystä kevät.

Suosikki blogit ja aktiivisin kommentoija

Tän kuun lempiblogeiksi päätyi tällä kertaa Once upon a Time, Loputon Tulevaisuus ja Ohjastuntumalla. Once upon a Time on oikeestaan aina ollut yks mun suosikkiblogeista, mutta tämän kuun loppupuolella blogi muuttui vielä entistä mielenkiintoisemmaksi, kannattaa käydä lukemassa syy miksi! Loputon Tulevaisuus blogin löysin lokakuun loppupuolella. Kyseisessä blogissa seikkailee todella nätti lämminverinen ja postaukset ovat todella kivoja. Ohjastuntumalla blogikin on aina kuulunut mun suosikkeihin, blogissa on upeita kuvia ja mielenkiintoisia postauksia. 
Aktiivisin kommentoija on tälläkin kertaa Ella niminen. Hänellä on myös oma blogi: Karvakorvakamut. Ella on jaksanut kommentoida jokaiseen marraskuun postaukseen, kiitos! :)

Luetuin postaus

Kuukauden luetuin postaus onkin näköjään Kuukauden suosikit Lokakuu, mikä onkin aika ihmeellistä mun mielestä. Postausta on luettu kuitenkin vain 101 kertaa.

4 kommenttia:

 1. Upea kuva tuo suosikkikuvasi ja kiitos sinullekin ihanista postauksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhah, sullehan tässä suurin kiitos kuuluu :D

   Poista
 2. Kiva postaus! Taas Ella niminen henkilö on aktiivisin :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Nauroin kans sille ku tajusin saman :DD

   Poista