14. joulukuuta 2014

Joulupostaus: TimiNeljästoista päivä joulukuuta on meidän kissan, Timin syntymäpäivä. Sen kunniaksi päätin väsätä videota. Timppu on syntynyt vuonna 2009, eli se täyttää tänään huimat 5vuotta! Vuoden 2010 maaliskuussa meille päätyi tämä suloinen kissanpentu, josta onkin kasvanut nyt isompi kissa. Millainen Timi sitten oli pentuna? Kysymykseen on helppo vastata, jo pentuna Timi oli hyvin laiska. Ainut leikki, mistä Timppu tykkää vielä nykyäänkin on esim. langanpään "saalistus".

Timi onkin ehkä hiukan erikoisempi kissa, koska se osaa temppuja. Videollakin on muutama pätkä, kun Timppu pyörii tuolillaan ja antaa sen jälkeen tassun. Sen lisäksi se osaa mennä makaamaan pyynnöstä ja tämä perus odota - tänne käsky, jonka useimmat koirat osaavat. Kaiken tämän Timppu tekee vain namipalojen avulla, ruokarohmu kun on kyseessä. 

 v.2010

10 kommenttia:

 1. Ihana kissa, onnea Timille! Kiva postaus ja ihana video :3

  VastaaPoista
 2. Oi että, onpa ihana kissa! <3 Tosi mahtavia kuvia jälleen kerran, video tosi kiva ja mukava lisä postaukseen :)

  VastaaPoista
 3. linkkasit blogisi tänne: http://anninajanora.blogspot.fi/2014/12/joulukalenteri-2014-luukku-15.html
  tässä siis arvostelu:

  Blogin kokonaisuus on kerassaan tosi kiva tykkän tosi paljon! Banneri on tosi kivasti tehty ja ulkoasu on myös kiva mutta vähän sellainen epäaito mutta sopii kumminkin hyvin tänne! Ihan huikeeta miten panostat näihin kuviin (mitä selailin pari postausta) Lisäksi teksti on tosi selkeää!

  LIITYIN LUKIJAKSI EHDOTTOMASTI!

  vielä sen verran että iha sika upeeta että jaksat kommentoida aktiivisesti meidän ja muiden blogeihin pidä siitä kiinni koska harvat on noin aktiivisia kommentoijia! <3

  -Annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos aivan ylipaljon! :33 ihanaa saada noin kivaa palautetta!

   Poista
 4. Aloin vasta hiljattain lukemaan tätä sun blogia, ja pidän kyllä tosi paljon! Sait uuden lukijan :)

  elamanivalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia!

  meidän osoite muuten vaihtui :) http://lehdossakasvaneet.blogspot.fi/

  VastaaPoista