17. joulukuuta 2014

Joulupostaus: Blogiesittelyt

Blogeja tuli linkattua huikeat 31, huippua! Kiitos kaikille linkkaajille. Päätin nyt laittaa tähän 11 parasta sattumanvaraisessa järjestyksessä. Valinta ei kuitenkaan ollut mikään helppo, koska kaikki blogit olivat omalla tavallaan mahtavia. Toivottavasti joukosta löytyy uusia blogeja teillekin! Haluan heti sanoa, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni eikä teidän ole todellakaan pakko muutella blogianne kuinka minä haluaisin.

Blogi kertoo 16-vuotiaan tytön hevostelusta oman 18-vuotiaan piensuomenhevosen kanssa. Välillä postauksissa seikkailevat myös perheemme kissat ja kanit.
Kaikinpuolin todella kiva blogi! Ulkoasu on siisti, kuvat hienoja ja teksti mielenkiintoista. Todella suloisia hevosia ja muita eläimiä! Parannettavaa: tausta häiritsee hieman, kun se vierii rullauksen mukana ja nuo bannerin alla olevat esittelytekstilinkit voisivat olla keskitettyinä.

Blogi kertoo pääosin minun-ja oman ponini, Kenin arjen riemuista. Valmentaudumme 90-100cm esteillä ja kotona treenaamme HeA:ta :) 
Pakko sanoa heti alkuun, että ihanan jouluinen ulkoasu ja banneri! Muutenkin tuo banneri on todella taitavasti tehty. Kuvat ovat kivoja, mutta osaksi hiukan huonolaatuisia. Videoista plussaa! Parannettavaa: nuo someikonit voisivat olla alempana sivupalkissa ja postausten kuvien väliä voisi pienentää.

14.v tyttö kirjoittelee omasta elämästään ja arjesta, johon kuuluvat tanssi, ratsastus, valokuvaaminen, kynsien lakkailu ja paljon muuta! Postauksia elävöittävät isot ja hyvälatuiset kuvat, sekä videot aina silloin tällöin :) 
Hienoja kuvia ja mielenkiintoisia tekstejä sisällään pitävä blogi. Tuo banneri on todella kivasti häivytetty keskeltä. Plussaa, kun erikoispostauksien ja videoiden linkit on kerätty omalle sivulleen! Parannettavaa: bannerin voisi keskittää ja tuo tausta taas häiritsee hiukan, kun se rullautuu mukana alemmas blogia selatessa.

Voitolla tähtiin-blogi kertoo shetlanninponi ori Orionin ja minishettis ruuna Knatten elämästä ja seikkailuista kohta 16-vuotiaan ikuisen ponilapsen kirjoittamana. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista monipuolisesti, aina rekiajeluista esteisiin asti, eikä vauhtia näiltä nelijalkaisilta puutu!:)
Tuo banneri on aivan yli-ihana ja hieno! Muutenkin todella siisti ja kiva ulkoasu. Kuvat ovat useimmiten hyvälaatuisia ja hienoja. Lisäksi blogin päätähtiponit ovat aivan ylisöpöjä shettiksiä, aww... Parannettavaa: mun mielestä bannerissa tuo keskelle jäävä tila on hieman häiritsevä, mutta muuten en kyllä keksi mitään parantamista.

Blogia kirjoittaa -99 syntynyt tyttö Lapista. Päätähtenä on oma hevoseni Topi, jolla olen alkanut kisaamaan 2014 vuodesta. Topi on -02 syntynyt, entinen ravuri ja ollut omistuksessani kolme vuotta.
Banneri on todella hieno ja hieman erikoisempi kuin yleensä ainakin mun mielestä. Ulkoasu on kiva, kun sivupalkit ovatkin molemmilla puolilla. Lisäksi blogi sisältää hienoja kuvia. Parannettavaa: banneri voisi olla hieman suurempi tai ainakin leveämpi, mutta toimii hyvin tällä hetkellä noinkin. Mua jää hiukan häiritsemään, kun tuo oikea sivupalkki jatkuu pidemmälle kuin vasen, olisi kiva jos ne olisivat saman pituiset.

18-vuotiaan tytön lifestyle blogi, jota aina välillä värittää lapinlehmäni Isabella♥
Kuvat ovat mielettömän upeita kuten myös kaikki blogissa esiintyvä grafiikka, mm. bannerit ovat aina sanalla sanoen upeita. Ulkoasu on siisti, taustan värit toistuvat hyvin. Lisäksi postaukset ovat mielenkiintoista luettavaa. Parannettavaa: nuo bannerin alla olevat linkit voisi keskittää, muuta en keksikään.

15-vuotiaan tytön hevoselämästä kertova blogi. Melkein viisi vuotta hevosharrastusta edessä ja tähtään tästä ammattia. Blogin päätähtenä seikkailee Kambo niminen 5 vuotta vanha veijariponiruuna. Tähtäyksenä päästä vielä kunnolla kisailemaan tällä ponilla vaikkei mikään maailman taidokkain poni olekkaan. (+ kirjoittajan lifestylepainotteinen blogi: JESSI.)
Bannerin kuvat ovat upeasti rajattu, mutta olisi kiva, jos bannerin teksti olisi esim. linkkien pinkin värinen. Postaukset ovat mielenkiintoisia ja sopivan pituisia jos ei halua niin kauheasti luettavaa. Lisäksi blogissa on upeita kuvia! Parannettavaa: olisi kiva, jos postauksia tulisi useammin ja ne saisivat olla hiukan pidempiä.

Blogi tuntiratsastajan mietteistä :)
Pakko mainita heti ensimmäisenä, että blogin kuvat ovat todella hienoja ja juuri oikean kokoisia! Lisäksi banneri on hieno ja ulkoasu siisti. Plussaa videoista ja hyvän pituisista postauksista! Kaikinpuolin todella kivanoloinen blogi. Parannettavaa: banneri on tällä hetkellä hiukan sivussa, joten sen voisi keskittää, mutta muuta en sitten keksikään.

14-vuotias heppahullu tyttö kirjoittelee arkipäivän kuulumisia, sekä hevosista että lifestylestä. Blogissa seikkailee kolme kissaa ja kaksi suomenhevosta, joskus Liisi -niminen kuvankaunis tammakin esiintyy postauksissa


Blogissa on hiukan erilainen ulkoasu, mutta se on silti omalla tavallaan hieno. Tausta on hieno, mutta mun makuun liian syksyinen tähän vuodenaikaan(punertava voisi olla kiva). Kuvat ovat hienoja ja postaukset hyvän pituisia! Parannettavaa: kuvien väli saisi olla hiukan pienempi ja ylöspäin vievä nuoli herättää tällä hetkellä mun silmään liikaa huomiota, sitäkin voisi siis pienentää.

Blogi kertoo pääosin ratsasteluistani. Ratsastan Primustallilla kerran viikossa ja käyn sen lisäksi ratsastamassa vuokraponillani. Vuokraponini on 18v pieni Russponi tamma. Kerron blogissani myös muista elämäni tapahtumista.
Ulkoasu on hieno ja banneri hyvin toteutettu. Kuvat ovat selkeitä ja todella hienoja mun silmään! Postauksia on kiva lukea ja ne ovat useimmiten hyvän pituisia. Plussaa kuvien paljoudesta! Parannettavaa: kuvien väli on turhan iso, joten sitä voisi pienentää. Lisäksi postauksen päivämäärä olisi hyvä olla näkyvissä.

Blogia kirjoittelee 16-vuotias heppatyttö, pääosin omista hevosista, mutta myös lifestylesta. Postauksia tulee säännöllisesti sekä myös erikoispostauksia mahtuu joukkoon ;)
Banneri sopii taustaan hyvin ja koko ulkoasu on todella hieno! Kuvia on miltei aina reilusti postauksissa, mikä on vain hyvä asia.  Postaustahti on todella hyvä mitä nyt edellisen kuun postauksia selailin. Lisäksi postauksissa on tekstiä useimmiten juuri sopiva määrä. Parannettavaa: postauksen loppuun jää jostain syystä ylimääräinen tila, jonka voisi ottaa pois. Lisäksi kuvien väliä voisi pienentää. 
 

20 kommenttia:

 1. Kiitos esittelystä ja sinulla on muuten hieno uusi banneri! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos esittelystä! Mainitsit, että oikea sivupalkki olisi leveämpi, mutta saman levyset non :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah en osaa näköjään selittää, mut siis oikea sivupalkki on "täydempi" kuin vasen, joten siksi se jatkuu alemmas kuin toinen :D Ei se varmaan muita kylläkään häiritse :D

   Poista
 3. Kiitos hirmuisesti! :)

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos tosi paljon! Ja kiitos vinkistä bannerin suhteen, keskitämpä sen nyt heti :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti arvostelusta! :) Ja kiva saada rakentavaa palautetta asioista, joita ei itse aina huomaa!

  VastaaPoista
 6. Blogissani on käynnissä arvonta joten osallistu ihmeessä jos haluat!:) ookoononparelli.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Huomasin arvostelun vasta nyt, mutta kiitos arvostelusta :)

  VastaaPoista