26. huhtikuuta 2015

Isac Elliot 25.4


Meinasin kiljua onnesta, kun luin Isacin tulevan Kauhajoelle! Hommasin lipun heti seuraavana päivänä lippujen myyntiin tulemisesta. Pitkän odotuksen jälkeen vihdoin koitti keikkapäivä. Mentiin parin kaverin kanssa jonottamaan jo aamu yhdeksältä ja keikkahan alkoi vasta kuudelta. Yhdeksän tunnin jonotuksen aikana ehdittiin tutustua uusiin, mahtaviin ihmisiin! Huomasin, etten hyötynyt jonotuksesta muuta kuin uusien kavereiden verran. Päädyin alkuun toiseen riviin, mutta keikan loputtua olinkin viidennessä rivissä... Keikalla oli todella ahtaat oltavat ja tuntui, että koko ajan joku tökki ja työnsi. Onneksi se ei pilannut fiilistä! Keikka oli todella huippu ja tuli taas kiljuttua ja "laulettua" kurkku kipeäksi. Keikan aikana sain glitter-purkista päähän ja kännykästä selkään. Kännykkä tosin levisi lattialle, josta se toimitettiin järjestyksenvalvojille.


Keikan lopuksi oli paras kohta, kun Isac Elliot pyysi kaikkia mahdollisia lavalle. Harmikseni en itse ehtinyt, mutta eräs kaverini pääsi! Hän sai jopa selfien Isacin kanssa! Kateellinen ilmoittautuu. Keikan jälkeen mentiin odottamaan pihalle Isacin keikkabussin luokse ja ehdittiinkin nähdä Isac ennen lähtöä. Kaiken kaikkeaan keikka oli huippu!

Jonotusta! Huomatkaa, että mulla luki otsassa isolla Isac, mutta siitä en saanut hyvää kuvaa.

Oletteko te olleet lähiaikoina kenenkään keikalla?

15 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hienoja kuvia! :-)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja kivoja kuvia jälleen kerran! Itse en ole pitkään aikaan käynyt kenenkään keikalla. Vaikka en todellakaan ole mikään Isac fani keikka kuvien peruusteella näytti huipulta, mua vähän karmii toi 9 tunnin odotus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Ella! :) Toi oli kyllä huippu, vaikka itse sanonki :D Itse asias toi jonotus oli yks parhaimmista kohdista koko keikan aikana!! :)

   Poista
 3. Oisin itekki halunnut tuonne keikalle, mut olin just silloin siäl Hollannis. Kiva postaus muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hollantiin ois kyllä mahtavaa päästä, mutta mielummin olin tällä kertaa tuolla keikalla :D Kiitti!

   Poista
 4. Toi keikka oli kyllä aivan huippu, vaikka sielä tosiaankin oli todella ahdasta ja välillä tuntu ettei saanut edes happea kun kaikki vaan tungeksi ... :D Tosi kivoja nää kuvat, varsinkin toi eka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ja tosiaan, huippu keikka, huippu seura :D ainut vaan, kun siä tosiaan oli todella ahdasta :/

   Poista
 5. Kivoja kuvia!:) itse en ile koskaan ollut kenenkään keikalla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onhan tässä vielä aikaa, jos haluaa :D

   Poista
 6. Haha mäki meinasin tulla kauhajoelle keikalle !ut päätinki mennä kaheks yöks jonottaa helsinkii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, oisit vaa tullu tänne :DD Okei tuo Helsingin keikka ois kyl ollu huippu :)

   Poista
 7. kiva postaus! Olin huhtikuussa Isac Elliotin keikalla, laivalla.

  VastaaPoista