7. huhtikuuta 2015

Uusi tuttavuus


Otsikko kertoo tällä kertaa aika paljon. Olin taas eilen tallilla ja päätin koittaa nyt vihdoin ja viimein tallin kolmatta lämppäriä, Tiltaa. Kyseinen hevonen on kyllä ollut tallilla koko tämän ajan, mitä olen siellä käynyt, mutta en vain ole ikinä sattunut ratsastamaan sillä. Kaverini ovat yleensä hoitaneet Tiltan ratsastuksen.


Ensimmäisenä ratsastin Jalmarilla. Siitä nyt ei ole hirveästi kerrottavaa. Saatiin muutamia ihan hyviäkin ravipätkiä, mutta muuten meno oli aika järkyttävää. Käytiin Jalmarin jälkeen vaihtamassa Tilta mun ratsuksi ja kaverini otti Jalmarin "käsihepaksi". Mun ensimmäiset sanat Tiltan selkään nousun jälkeen taisivat olla "Apua kuinka kapee tää on!". Tilta tosiaan on Jalluakin matalampi ja muutenkin siro hevonen. Tiltalla menin vain noin 10min, mutta sain sentään vähän tuntumaa millainen ratsu on kyseessä. Tilta pysähtyi todella pienestä pidätteestä ja kun pyysin ravia, askellajina olikin tölttiä muistuttava peitsi. Sanoisin silti tämän perusteella, että vaikuttaa ihan kivaltakin ratsulta!


Myöhemmin kuvattiin vielä Jalmarista ja Montusta yhteiskuvia. Se olikin hiukan hankalampi projekti, mutta saatiin me ihan hyviäkin kuvia. Lisäksi taas "juoksutin" Montua riimunarulla ja harjoiteltiin pysähdyksiä. Montu ei oikein kunnioita mua, vaan se saattaa jatkaa kävelyä, vaikka mä pysähtyisinkin.Koska te olette viimeksi päässeet teille vieraamman ratsun selkään?

20 kommenttia:

 1. Kivannäköinen heppa tää Tilta, ihanat pinkit suitset :D Tosi kiva video ja ihania kuvia taas! Mä olin viimeks vieraan hepan selässä siellä Ässän ja Mimmin luona kun käväsin Ässän selässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi suitset on kyllä kivat munkin mielestä :D Kiitos paljon :) Aivan, oli kyllä varmasti kivaa :)

   Poista
 2. Tosi kiva video! :) Mä olen ratsastanut vaan pari kertaa, ja niilläkin kerroilla aina eri hevosilla, joten mikään hevonen ei ole mulle sillä tavalla tuttu :D Viimeksi kävin ratsastamassa oikeastaan tasan kuukausi sitten, eräällä shettistammalla :)

  VastaaPoista
 3. Kiva video! Millä sä muuten muokkaat sun videoita? :) Ite muokkaan ihan vaan windows liven elokuvatyökalulla, mutta ne videot ja musiikki pätkii ihan hirveesti, joten en saa varmaan jatkos omaan blogiin videoita, ellen sitte keksi tähän jotain ratkasua. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Luin jostain muualtakin, että elokuvatyökalun kanssa on ollut samaa ongelmaa :o Ite käytän siis myös Elokuvatyökalua, mutta ei mulla ollut mitään ongelmaa :D Toivottavasti tuohon löytyy joku ratkaisu!

   Poista
 4. Vähä kiva tuo video! Tilta kyllä on aika paljon herkempi mitä Montu tai Jallu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Ei se niin herkkä ollut pohkeelle, mutta pidätteet menivät todella selkeästi! :D

   Poista
 5. Ihana postaus & kiva video! :-) Viimeksi launtaina ratsastustunnilla menin yhdellä puoliverisellä, jolla olen ratsastanut vasta kaksi kertaa. Ratsastus sujui kuitenkin todella hyvin, sillä meillä oli ratsastuksenopettaja neuvomassa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen Janina! :) Kiva kuulla! Opettajan silmän alla onkin paljon mukavampi ratsastaa :D

   Poista
 6. Mukava postaus taas :)! Ja video, suloinen tuo Tilta ! Itse olen mennyt viimeksi vieraalla kaverini hevosella, sillä en usein mene mutta se on kyllä aivan ponieni vastakohta ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tilta on kyllä aika suloinen mummeli :3 Haha, ehkä se on hyväkin välillä päästä koittamaan täysin erilaisia ratsuja :D

   Poista
 7. Ihanat nuo suitset! :D Ja tietysti ihania kuvia, tulee kunnon kevätfiilis päälle. Tässähän alkaa ehjää kuvauskalustoa tulla ikävä, kun meillä käytössä vain tuo hieman viallinen objektiivi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! :D Kiitti! Voi ei, toivottavasti saat joskus uuden :D

   Poista
 8. Vitsi noi pinkit suitset on ihanat! Ois kiva sellaset Surffillekin hankkia. :D Ite taisin ratsastaa jollain vähän vieraammalla joskus viime kuun puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! :3 Harmi vaan, etten tiedä mistä noi on ostettu... Kiva kuulla! :)

   Poista