8. elokuuta 2016

Erikoisempi ajovideo


Ensimmäistä kertaa sain hiukan erilaista videota! Kiitokset kuvauksesta kaverilleni, joka istui hiukan kauhuissaan koppakärryjen kyydillä, kun minä ohjastin Jalmaria! Hän kuvasi kännykällään muutamia videonpätkiä, joista kokosin tuon yllä olevan videon. Video on kuvattu 3.8, jolloin olimme tallilla. En edes muista, koska olen viimeksi ajanut koppakärryillä, mutta nyt, kun siihen tuli mahdollisuus, halusin hypätä kyydille kaverini kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että tuo oli kaksi kertaa hauskempaa, kun sai jutella samalla. Siltikin väitän, että tykkään ajaa enemmän näillä "kunnon kärryillä". Olen jo tottunut siihen, että saan pitää jalkani suorana enkä osannut koppakärryillä jalkojani oikein mitenkään päin. Oikeasti painoinkin jalkani kopan etuosaa vasten ihan siitä syystä, että niin minun oli helpompi ajaa.


Jalmari toimi älyttömän hyvin ja olen siihen niin tyytyväinen! Vauhti pysyi koko ajan hallinnassani, eikä ylimääräisiä kiihdytyksiä tullut ollenkaan. Ainoastaan silloin, kun itse pyysin kovempaa vauhtia. Pääasiassa menimme kuitenkin rauhallista vauhtia ja naureskelinkin, että tuo taisi olla sellainen "leppoisa sunnuntaiajelu". Ajoimme noin tunnin, mutta pääasiassa vauhtina oli kuitenkin käynti eikä Jalmari edes hikeentynyt kovin pahasti, mikä on hyvä asia. Huuhtelin sen kuitenkin ajon jälkeen ja kylmäsin jalat.


Otimme myös kaverini kanssa hiukan poseerauskuvia ennen ajoa. Poseeraan nykyään todella usein Jalmarin kanssa ja välillä tuntuukin, etten enää osaa olla kuvissa normaalisti ilman sitä.. No ei nyt ihan, mutta jotenkin minun on paljon helpompi olla kameran edessä Jalmarin kanssa. Näitä kuvia on tässä postauksessa ja yksi pääsi jopa juuri tekemääni ulkoasuun. Itse en ole niin kovin tyytyväinen tähän, mutta menköön nyt hetken aikaa.. Kuulisin silti mielelläni mielipiteitä tästä uudesta ulkoasusta!

21 kommenttia:

  1. Tosi kiva toi video,ja teidän meno näyttää kyllä tosi hauskalta! Ja kiva että toi ajaminen sujui teillä näin hyvin. Olisi kiva joskus päästä itsekkin ajamaan tai ainakin kärryjen kyytiin. Nää kuvat oli tosi kivoja ja ihania❤ Mun mielestä tää ulkoasu on aika hieno! Siinä on todella ihania kuvia ja sopii mun mielestä hyvin tänne ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu tuo oli kyllä kiva :) Etköhän sä vielä joskus pääse :) Kiva kuulla tällaista mielipidettä!

      Poista
  2. Tää uus ulkoasu on tosi kaunis :) !

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia & ihana kuulla, että teidän ajo sujui niin hyvin:D

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää! Hyvä video ja hyvä postaus! Miusta tää ulkoasu on tosi kiva, just sun näkönen! Tosi upea!

    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Ihana kuulla tällaista mielipidettä :)

      Poista
  5. Minä ainakin tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon! :-) Kiva video sekä postaus!

    Itsekin olen ravikärryillä ja koppakärryillä ajellut, mutta itse tykkään kyllä ehkä koppakärryistä enemmän.. :-D

    - Janina | www.teamvoutilainen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, täähn oli kiva kuulla! Kiitos :)

      Hahah, moni kyllä tuntuu pitävän niistä enemmän :D

      Poista
  6. Kiitoskiitos! Se on kyllä :D

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus ja hauska nähdä videota kärryiltäkin käsin! Ihania nuo poseerauskuvat, saat kyllä aina niin kivoja kuvia Jalmarin kanssa! Omasta mielestäni tuo ulkoasu on kiva ja sopii juuri tähän blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hahah, niitä onkin jo kertynyt "muutamalta" kerralta.. :D Vitsit, kuinka kiva onkaan kuulla tällaista mielipidettä!

      Poista
  8. Apua, aivan ihana tää sun uusi ulkoasu! ♥ Ihana kuvia, sä ja Jalmari ootte tosi ihan pari ♥ Kirjoitat niin kivasti, tykkään lukea sun postauksia :) Oot kyllä tosi taitava! Niin ja myös mukavan kuuloinen ihminen :D


    kakskorvaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitoksia! :D Itsekin kyllä tykkään näistä :) Voi vitsit, kiitokset vielä ihanasta kommentista! Piristi kyllä mun päivää ♥

      Poista
    2. En päässyt mukaan tuohon spesiaalipostaukseen, mutta tahtoisin kuulla silti sun mpeen mun blogista.. Heh Heh, oonpas mä tyhmä.


      kakskorvaa.blogspot.fi

      Poista
    3. :DD Ehkä mä nyt teen tämmösen "spesiaalitapausarvostelun". Ulkoasusta tykkään, mutta tuo banneri voisi olla pidempi, jolloin oikealle reunalle ei jäisi tuota tyhjää tilaa. Lisäksi postauksissa kuvien väliä voisi ehkäpä pienentää? Muuten kyllä kivan oloinen blogi, etenkin postaukset vaikuttavat hyvin toteutetuilta!

      Poista
  9. Kiva video! Tää ulkoasukin on tosi hieno! :)

    VastaaPoista
  10. Kiva postaus ja video! Tosi nättejä kuvia <3 Hienoa, että sulla ja Jalmarilla sujuu niin hyvin :)
    Itse tykkään kyllä tuon tyyppisistä bannereista tosi paljon, ja tääkin on tosi nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Iteki kyllä tykkään näistä :D Joo se on kyllä kiva!
      Voi vitsit, täähän oliki kiva kuulla :)

      Poista