24. joulukuuta 2016

Hyvää joulua!

Joulupostaus numero 8
1.
2.

Jouluaattoni lähti käyntiin kuten mikä tahansa päivä. Täytyy myöntää, ettei minulla oikeastaan ole vieläkään joulufiilistä. Onneksi tätä päivää on kuitenkin jäljellä ja ehkä sitten illemmalla minullakin on jo jouluisempi fiilis! Tällä hetkellä tuo pihalla vallitseva sää vain masentaa hiukan. Hetki sitten ulkona näytti ihan siltä, kuin olisi huhtikuu ja nyt sää muistuttaa enemmänkin syksyä kuin joulua. No, säästä huolimatta on ihan hyvä yrittää virittäytyä enemmän jouluisemmalle mielelle esimerkiksi kuuntelemalla joululauluja, kuten minä teen tällä hetkellä, tai sitten katsoa jouluisia ohjelmia! Kolmas vaihtoehto on selata blogeja ja katsella jouluisia kuvia, joita useimmista blogeista löytyy. Tämäkään blogi ei ole poikkeus, joten tässä postauksessa näette joulukuun alussa otettuja joulukuvia!

3. On se vaan nätti <3
4.
5.
6.
7.
8.
9.
11.
11.

Hyvää joulua kaikille! :)
Kertokaa toki suosikkikuvanne näistä!

14 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, joista vaikeaa valita lempparia! :) Mutta ehkä käännyn 6. ja toiseksi viimeisen kuvan puoleen. Hyvää joulua teille kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mun lempparit oli 6 ja 8 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo nmr 8 kuuluu kyllä omiinkin suosikkeihini :)

   Poista
 3. 11 oli mun suosikkiotos, vaikka kaikki oli superihania! :) Jalmari se on nätti kuin mikä :) Ja ihanaa joulua myös tätä kautta teille! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Täytyy myöntää, että Jalmari tosissaan on nätti :D Hahah, kiitos samoin! :)

   Poista
 4. Kaikki kuvat ovat tosi hienoja, mutta suosikkini ovat varmaankin 1 & 11! :)

  VastaaPoista
 5. Minullakaan ei oikein ole nyt ollut mitään joulufiilistä :/ On alkanut tuntua ihan normipäivältä muiden joukossa. Vähän kyllä joulusisustus ja ruoka on sitä mukanaan tuonut, mutta mihin ihmeeseen se innostus ja jännistys on oikein kadonnut?
  Oi, miten nätti Jalmari on ❤️ Kai se on vaan pakko lämpöiseksi uskoa ;) 1, 8 ja 9 kuuluivat näistä lemppareihini ja vähän jäljessä oikein ihanaa joulua teillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä, ettei monellakaan oo ollu oikein joulufiilistä nyt :/ Itsellä tuo sääkin vaikuttaa todella paljon, joten ensi vuodeksi olisi kiva saada valkoinen joulu.. Ehkä innostus ja jännitys lähtevät vähän iänkin mukana, tai en tiedä :D
   Se kyllä on nätti! Hahah, kannattaa, kun se sitä nimittäin on! Kiitos paljon :)

   Poista
 6. Voi että, kuinka ihania kuvia! Suosikkeja oli hankala valita, mutta tarkemmin mietittynä niiksi valikoituvat varmaankin 6,8 ja 11 :)

  VastaaPoista
 7. Minullakaan ei oikein ole ollut joulufiilistä kun ei luntakaan ollut jouluaattona :/ Mutta nää kuvat oli tosi hienoja ja Jalmari on kyllä hieno hevonen! Lempparia oli vaikea valita mutta 1,3,8 ja 11 olivat suosikkejani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lumi ja tässä tapauksessa sen puuttuminen vaikuttaa kyllä paljon! Kiitos paljon! Täytyy myöntää, että itsekin tykkään Jalmarin rakenteesta :) Kiva kuulla!

   Poista