27. marraskuuta 2014

Linkkaa blogisi

Tästä päivästä alkaen saatte linkata blogejanne tämän postauksen kommenttipoksiin. Aikaa on 27.11.2014 - 16.12.2014. Yritän saada tehtyä postauksista arvostelut pian tuon ajan loppumisen jälkeen. Arvostelen mahdollisimman monta blogia, mutta jos linkkauksia tulee paljon, arvostelen vain omasta mielestäni mielenkiintoisimmat.
 

 En anna mitään tiettyjä ehtoja blogin linkkaamiseen, joten kaikenlaiset blogit käyvät! Eli tässä vielä säännöt:
1) Linkkaa blogisi kommenttipoksiin
2) Kirjoita blogistasi lyhyt esittely kommenttiin

31 kommenttia:

 1. http://pysteliina.blogspot.fi

  Blogi kertoo 16-vuotiaan tytön hevostelusta oman 18-vuotiaan piensuomenhevosen kanssa. Välillä postauksissa seikkailevat myös perheemme kissat ja kanit.

  VastaaPoista
 2. pinjajabruuttus.blogspot.fi

  Blogi kertoo 13- vuotiaan tytön ja 15-vuotiaan ponin Meerin touhuista. Blogissa julkaisen myös paljon Nikon D3200 kameralla otettuja kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. www.tayttalaukkaaeteenpain.blogspot.fi

  Blogini kertoo ratsastusharrastuksestani Peikin Ratsastuskoulussa. Ratsastan kaksi kertaa viikossa ja kirjoittelen niistä postauksia joko vanhojen tai uusien kuvien kanssa. Riippuen tietysti aina siitä saanko kuvaajaa vai en. Blogissa on myös menossa Esittelyssä-osio, jossa paljastan lukijoilleni uusia puolia itsestäni. Tervetuloa lukemaan blogiani!

  VastaaPoista
 4. http://matskuntallielamaa.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 16-vuotias heppatyttö, pääosin omista hevosista, mutta myös lifestylesta. Postauksia tulee säännöllisesti sekä myös erikoispostauksia mahtuu joukkoon ;)

  VastaaPoista
 5. http://emmiinblogi.blogspot.fi/

  Blogi kertoo pääosin ratsasteluistani. Ratsastan Primustallilla kerran viikossa ja käyn sen lisäksi ratsastamassa vuokraponillani. Vuokraponini on 18v pieni Russponi tamma. Kerron blogissani myös muista elämäni tapahtumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vuokraan nykyään Käksyä! En pääse sun blogiin kun mua ei oo kutsuttu niin voisitko kutsuu mut et näkisin sun ja käksyn kuvia :) ?

   Poista
 6. minunjuttunii.blogspot.fi

  Blogi kertoo pääasiassa Hoitoponistani Feikestä ja ratsasteluistani.:)Tavallisesta elämästäni blogi myös kertoo:)

  VastaaPoista
 7. Http:// hebbailuja.blogspot.fi/
  Kertoo kahden tytön elämämästä vuokraponien ja hoitoponien kanssa. Välillä kirjoitamme myös ratsastustunneista ja lifestyle-postauksia.;-)

  VastaaPoista
 8. http://sarajakeni.blogspot.fi/
  Blogi kertoo pääosin minun-ja oman ponini, kenin arjen riemuista. Valmentaudumme 90-100cm esteillä ja kotona treenaamme HeA:ta :)
  ps. Postauksia ei ole tullut pitkään aikaan, koneen mentyä rikki.

  VastaaPoista
 9. http://ponyliffe.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 13-vuotias Emmi, joka kertoo blogissa kahdesta vuokra-/hoitoponistaan.Blogissa myös välillä postauksia ratsastustunneista ja muista aiheista.

  VastaaPoista
 10. http://aliceismonster.blogspot.fi/

  Liisa 14v kirjottaa omia ajatuksiaan jotka pyörii vahvasti musiikin ympärillä.

  VastaaPoista
 11. laukka-askelia.blogspot.fi
  Silja 12w kirjoittaa lifestylestä, hevostelun arjesta ja ennen oman ponin hoidosta ja ehkä vielä nykyäänkin. :)

  VastaaPoista
 12. http://elinantalleilua.blogspot.fi/

  "14-vuotias heppahullu tyttö kirjoittelee arkipäivän kuulumisia, sekä hevosista että lifestylestä. Blogissa seikkailee kolme kissaa ja kaksi suomenhevosta, joskus Liisi -niminen kuvankaunis tammakin esiintyy postauksissa"

  VastaaPoista
 13. http://cupidoponi.blogspot.fi

  Kertoo 16-vuotiaan harrasteponiruunan elämästä. Blogissa on yleensä normaalien arkipäiven kuulumisia, mutta välillä joukkoon eksyy myös joitakin erikoispostauksia. Erikoispostauksia yritän tehdä suhteellisen usein, vaikka postaustahti onkin välillä hitaammanlaista.

  VastaaPoista
 14. http://unelmia-dreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. flywithlittlebirds.blogspot.com

  13- vuotias tyttö kertoo ratsastus harrastuksestaan kera useimmiten laadukkaat kuvat sekä videoita. Videoita tulee joka lähtöön eli myös muutakin kun heppa höpötystä löytyy

  VastaaPoista
 16. a-keepsmiling.blogspot.fi

  14.v tyttö kirjoittelee omasta elämästään ja arjesta, johon kuuluvat tanssi, ratsastus, valokuvaaminen, kynsien lakkailu ja paljon muuta! Postauksia elävöittävät isot ja hyvälaatuiset kuvat, sekä videot aina silloin tällöin :)

  VastaaPoista
 17. www.hisnamewasfelix.com

  Eeppisellä punaisella Ladallaan tamperelaisia katuja huristeleva ylioppilas, joka voisi lukea kaikki maailman fantasiakirjat ja haluaisi omakseen jokaikisen vastaantulevan söpön koiran. Bloggaan kuvapainotteisesti omasta elämästäni sekä kiinnostuksen kohteistani :-)

  VastaaPoista
 18. aadasponylife.blogspot.fi

  Pian 13-vuotias tyttö kertoo elämästään hoitohevosruuna Fasun kanssa. Blogissa nähdään valmennuspostauksista lifestyle aiheisiin kuvapostuksin

  VastaaPoista
 19. varusteurheilu.blogspot.fi

  Kertoo ratsastusmuodista ja siihen liittyvistä asioista

  VastaaPoista
 20. http://perfect-pony.blogspot.com/
  Voitolla tähtiin-blogi kertoo shetlanninponi ori Orionin ja minishettis ruuna Knatten elämästä ja seikkailuista kohta 16-vuotiaan ikuisen ponilapsen kirjoittamana. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista monipuolisesti, aina rekiajeluista esteisiin asti, eikä vauhtia näiltä nelijalkaisilta puutu!:)

  VastaaPoista
 21. Blogissani kerron pääasiassa ratsastustunneistani Kauhajoen Ratsastuskeskuksessa

  sekä joskus Kainaston ponitallilla.

  Blogissa seikkailee joskus myös koirani Veeti ja hamsterini Luca.

  Tästä blogista löytyy myös ripaus lifestyleä silloin tällöin!

  Postauksia elävöittävät kuvat sekä joskus videonpätkät.

  http://www.viivivainioslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 22. www.lifeascinderella.blogspot.fi

  19 v / Helsinki / Lifestyle
  Olen ABI Helsingistä ja kirjoitan mun vauhdikkaasta elämästä vaihdon jälkeen :) Postaan isoja kuvia ja paljon videoita! :)

  VastaaPoista
 23. http://virheista-oppii.blogspot.fi/

  Kirjoitan blogiini elämästäni suokkiruunan kanssa. Arkeemme kuuluu kaikenlainen harrastaminen. Poju on ex-ravuri ja ollut vasta reilun vuoden ratsuna joten blogissa saa seurata kehittymistämme! Isot ja (yleensä) laadukkaat kuvat.

  ps. olen nyt ollut aika hiljainen kirjoittaja kiireiden vuoksi, jos haluat lukea kunnon postauksia syksyn ja kesän postaukset ovat selllaisia kunnon postauksia!

  VastaaPoista
 24. ookoononparrelli.blogspot.fi

  Blogi kertoo 11vuotiaan tytön ja shetlanninponi Nopan touhuista. Mukaan mahtuu myös lifestyle postauksia. Emme treenaa mitenkään tavoitteellusesti.

  VastaaPoista
 25. http://toivoaelamaan.blogspot.fi/
  Blogia kirjoittaa -99 syntynyt tyttö Lapista. Päätähtenä on oma hevoseni Topi, jolla olen alkanut kisaamaan 2014 vuodesta. Topi on -02 syntynyt, entinen ravuri ja ollut omistuksessani kolme vuotta.

  VastaaPoista
 26. http://lasikavio.blogspot.fi/

  Kahden kisahevosen blogi, joka koostuu kisoista ja treeneistä sekä arjen risuista ja ruusuista. Kirjoittajana toimii 19-vuotias lukiosta valmistunut, joka ratsastaa omien hevosten lisäksi muitakin hevosia. Tavoitteet ovat korkealla ja niitä kohti matkataan!

  VastaaPoista
 27. http://pinja-sofia.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön lifestyle blogi, jota aina välillä värittää lapinlehmäni Isabella♥

  VastaaPoista
 28. Haha jos saa kaksi blogia linkata niin:

  kambozu.blogspot.fi
  15-vuotiaan tytön hevoselämästä kertova blogi. Melkein viisi vuotta hevosharrastusta edessä ja tähtään tästä ammattia. Blogin päätähtenä seikkailee Kambo niminen 5 vuotta vanha veijariponiruuna. Tähtäyksenä päästä vielä kunnolla kisailemaan tällä ponilla vaikkei mikään maailman taidokkain poni olekkaan.

  jessicamoonika.blogspot.fi
  Saman kirjoittajan blogi, mutta vain lähinnä "lifestyle"painotteinen. Postaustahti ei päätä huimaa, mutta pyrin siihen, että laatu korvaa määrän.

  VastaaPoista
 29. http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 17-vuotiaan poniratsastajan elämästä oman pienen ja parhaan ponin kanssa. Kilpaillaan esteratsastuksessa blogin päätähden, Maistron kanssa. Ratsastuksen lisäksi puuhaillaan kaikkea muuta kivaa, kuten maastakäsittelyä, ohjasajoa, irtojuoksutusta, agilityä, talvella pulkkaratsastusta ja kesällä uimista. Tervetuloa mukaan yli 500 lukijan joukkoon! :)♥

  VastaaPoista
 30. http://winnertakesitall-teresa.blogspot.fi/

  Blogi tuntiratsastajan mietteistä :)

  VastaaPoista