6. tammikuuta 2015

Viimeiset lomakuulumiset

Se ois sitten viimeinen loma päivä, huomenna jatkuu koulu. Palataan ajassa vielä muutamia päiviä taaksepäin vuoden vaihtumiseen. Olin yötä kaverillani vuoden vaihtuessa. Katsottiin siellä Tähtiin kirjoitettu virhe -leffa, syötiin herkkuja, valettiin tinaa ja kuvattiin raketteja. Menin nukkumaan jo neljän aikoihin, mutta en kyllä saanut vielä silloin unen päästä kiinni, joten nukahdin vasta paljon myöhemmin. Nukuttiinkin sitten aika pitkälle seuraavaan päivään ja olin kotona vasta joskus kolmen aikoihin.

Lisäksi oon talleillut ahkerasti ja eilen olin ratsastamassa Montulla. Menin ilman satulaa. Oli kyllä hieman kylmä pakkassää, mutta mä säästyin pahimmalta jäätymiseltä. Montu meni ihan hyvin, kunnes ratsastuksen loppupuolella aloin tuntea, että se kävelee ihmeellisesti. Hetken kuluttua nousin alas selästä ja nostin "ontuneen" jalan ylös ja siellähän olikin sitten ainakin kymmenen sentin lumipaakku. Ei ihme, kun kävely hieman muuttui. Ratsastuksen jälkeen taluttelin Montua vielä hetken ja otettiin muutamia kuvia.


Löytyikö rakettikuvista suosikkeja?

12 kommenttia:

 1. Suosikki kuva oli tuo neljäs, missä oli useampi raketti samassa kuvassa! Vaikka oli ne muutkin kuvat hienoja, ihana tuo viimeinenkin kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oli pakko lisätä vielä tää heppakuvakin joukkoon :D

   Poista
 2. Kaikki kuvat on tosi hienoja!:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista mun blogissa! :) Sunkin blogi vaikuttaa oikein kivalta ja taidanpa jäädä seurailemaan!

  http://kohtikoulukenttia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Musta kaikki kuvat oli taas ihan superhienoja ettei mittää järkee oo täs asias enää

  VastaaPoista