27. tammikuuta 2015

Uusia hankintoja


Olen saanut viime viikolla niin paljon kaikkea uutta tavaraa, että pakko tulla niistä tännekin hehkuttamaan. Ihan ensimmäisenä ehkä suurin hankinta, uusi sänky. Mun vanha sänky oli melko pieni ja petauspatja oli kulunut miltei puhki. Nyt sainkin sitten uuden sängyn, joka on 120cm leveä. Pakko sanoa, että ensimmäisen yön aikana en nukkunut kovinkaan hyvin, koska sänky on niin kova edelliseen verrattuna. Viime öinä olen kuitenkin nukkunut jo todella hyvin.


Seuraavaksi ratsastustarvikkeita. Agrimarketista löysin keltaiset, teddyvuorelliset "työkäsineet" viidellätoista eurolla. Hanskat ovat olleet todella suosittuja mm. ratsastajilla ja nyt päätin itsekin kokeilla niitä. Ensitestaus ei kuitenkaan oikein vakuuttanut mua, hanskat ovat hiukan lyhytvartiset joten tuuli pääsee ikävästi ranteisiin. Lisäksi satoi räntää, joten hanskat kastuivat, ja mun tuli jopa hiukan kylmä sormiin. Hanskat ovat kuitenkin muuten lämpimämmät ja niillä pärjää hyvin "normaaleina" talvipäivinä.


Hanskojen lisäksi uutena hankintana agrimarketista mukaan tulivat uudet ratsastussukat kuudella eurolla, jotka ovat olleet todella lämpimät ja mukavan tuntuiset jalassa! Lisäksi sukkien väri on ihanan räikeä, punainen.


Oletteko te ostaneet lähiaikoina jotain uutta tavaraa?

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus!:) Oon hankkinu lähiaikoina ratsastuskamoista talviratsastussaappaat ja uuden raipan.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Talviratsastussaappaat ois kyllä huiput! :D

   Poista
 2. Kivoja tavaroita oot ostanut! Me ostimme lauantaina kissoille uuden kiipeilypuun, joka on paljon isompi edelliseen verrattuna. Sen lisäksi ostimme kissoille "kissaputken" :) Luultavasti laitan pian kuviakin uusista jutuista blogiin, niin näet miten hienoja ne ovat :D

  VastaaPoista
 3. Me löydettiin Savulle kympillä villaloimi kuivatukseen ja lisäksi vielä uudet saappaat ja niihin näin talvella hyvät lampaankarva pohjalliset :)

  Ja joo, pakko myöntää että noi hanskat ei oo aina mitkää maailman lämpimimmät mutta itelläni on tuol alla viel sormikkaat :D

  Kiva postaus ja kivoja ostoksia, noi sukat on ihanat, just tollai ihana punanen väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella halvalla löysittekin tuon loimen! Ja lampaankarvapohjalliset, kelpais :D Iteki oon ettiny sellasii :)

   Mietin just samaa, että pitäis laittaa noiden alle sormikkaat ja jotku ranteenlämmittimet, niin olis ainaki lämmin! :D Kiitos paljon :))

   Poista
 4. Kiva postaus! Mä en oo ostanu muuta kun farkut lähiaikoina:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ainakin sulla on säästynyt rahaa enemmän :D

   Poista
 5. Mä oon ostanu 6€ farkut mitkä oli -70% alennuksessa ja villapaidan ja -30% alennuksessa olleen hupparin :D

  VastaaPoista