14. tammikuuta 2015

Takkiostoksia

Olen ostanut tässä lähiaikoina kaksi uutta takki, toisen ratsastuskäyttöön ja toisen arkikäyttöön. Mullahan oli vain Vero Modalta ostettu parkatakki, joten tarvitsin "normaalitakkia" esim. liikuntatunneille. Mukaan lähtikin Icepeakin takki(n.55€) Citymarketista. Itse tykkään sen väristä, vaikka oranssi hohtaakin lumea vasten aika kirkkaana. Toppatakin lisäksi kävin eräällä kirpputorilla, josta löytyä kahdella eurolla musta toppaliivi, jonka aion ottaa ratsastuskäyttöön. Liivi on juuri sopivan lyhyt siihen tarkoitukseen.

Tähän samaan vielä hiukan kuulumisia. Koulu on lähtenyt hyvin käyntiin joululoman jälkeen ja uusi lukujärjestys on ihan kiva, vaikka päivät ovatkin aika tylsiä. Viikonloppuna olin tallilla ja hyppäsin ensimmäistä kertaa eräällä nuorella ponilla ja voin sanoa, että fiilikset olivat mahtavat, kun poni osoittautui todella hyväksi hyppääjäksi!

13 kommenttia:

 1. Hienon takin ja toppaliivin olet löytänyt! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti toi liivi ja kiva takki! Kiva että ponikin osottautui hyväksi hyppääjäksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on :D Ja jep, se fiilis oli jotenkin niin ihana, kun poni ei aiemmin irtona hypännyt kauhean hyvin, mutta nyt sitten pomppasikin nätisti! :D

   Poista
 3. missä kävit ratsastamas? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kainaston ponitalli nimisessä paikassa, Hevoset -esittelysivulla on kyseisen tallin sivuille linkki :)

   Poista
 4. Mistä sä otat noita taustoja sun blogiin, vai teetkö sä ne itse? Jos teet ne ite niin voisitko kertoo/tehä joskus postauksen miten niitä voi tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tausta on täältä: http://vintagebackgrounds.tumblr.com. Osoite lukeekin tuolla alhaalla, mutta se ei taida ainakaan mobiiliversiolla näkyä :D

   Poista